Louis Gauthier

Louis Gauthier

4 maart 1981 - 25 september 2019
In de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 september is Louis overleden, thuis in Amsterdam. De meeste mensen zullen hem kennen als Louis Gauthier. Hij is 38 jaar geworden.Er zijn in de geschiedenis van de mensheid veel jongens geweest die Louis heetten, toch was onze Louis enig in zijn soort: hij was kleurrijk, creatief en ontwapenend. Wie in zijn gezelschap verkeerde, maakte altijd wat mee, en maakte altijd nieuwe vrienden – hij was altijd geďnteresseerd en maakte met iedereen een praatje, ongeacht of je barman, topdirigent of filmster was. Waar Louis verscheen, ontstond direct een goede sfeer. Louis was een van de liefste mensen die er op deze aardbol hebben rondgelopen.Louis maakte muziek, onder meer op poëzie van en in nauwe samenwerking met Gerrit Komrij, Jules Deelder en Charlotte Mutsaers. De bij Das Mag verschenen lp Rikkelrak (met Charlotte Mutsaers, 2017) is zijn laatste bij leven verschenen werk. Als bedenker van de show Het Klankcafé en later als muziekjournalist voor De Telegraaf hielp hij jonge artiesten op de kaart te zetten. Louis, een fervent verzamelaar, hield van kunst, van New York, van Queen, maar het meest van Anne. Na een zware periode heeft hij besloten afscheid te nemen van het leven. We zijn diep geschokt en kunnen het niet geloven. We zullen Louis vreselijk missen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         101 t/m 120 van 152        Volgende >
Lieve Louis, wat een schok... laatst zaten we nog met een biertje in de hand op een terras, na te denken over een leven buiten de journalistiek. We haalden herinneringen op uit de tijd dat we elkaar leerden kennen bij Radio 1. Je viel gelijk op met je creativiteit, je bijna kwetsbare openheid, hoe je zonder enig oordeel iedereen tegemoet trad. Met je buitengewone talent voor muziek en voor mensen maakte je prachtige programma?s. En nu ben je er ineens niet meer... We zullen je missen... maar ook meedragen in onze herinneringen. Rust zacht lieve jongen... en Anne & familie: heel erg veel sterkte bij het dragen van dit verlies. 
Op 27 september 2019
om 23:34 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n. .H.a.g.g.
Dit is niet ok
Lieve Louis, wat een enorme schok.we hebben je leren kennen voordat je volop in de muziekwereld terecht kwam. Wel volop bezig met muziek maar on rond te komen in de thuiszorg gewerkt zo ook bij ons. Wat een lief, vriendelijk , altijd attent en belangstellend persoon was je. Zoveel respect voor wat je bereikt hebt maar nu dit waarom...
Als geen ander weet ik dat iedereen zijn eigen gedachtes en worstelingen heeft. Maar niemand heeft antwoord op dit vreselijke nieuws onbegrijpelijk!
Anne en alle naasten heel veel sterkte met dit ongelooflijke verlies. 
Op 27 september 2019
om 23:15 getekend door:
C.h.r.i.s.t.a. .R.e.n.k.e.m.a.
Dit is niet ok
Lieve Louis, ik heb jou leren kennen als een goede vriend en Queenfan. Ik ga je missen, heel veel sterkte voor de familie. Louis je bent en blijft een mooi mens. 
Op 27 september 2019
om 22:56 getekend door:
M.a.r.i.o.n.
Dit is niet ok
Lieve Anne en familie, heel veel liefde en sterkte. Ik ben zeer geschrokken van dit nieuws, wat vreselijk! Ik zag jullie alleen bij een gemeenschappelijke vriendin, en ik volgde Louis op social media. Je hebt geen idee hoe het met mensen gaat als je ze niet goed kent. Ik had geen idee en ben in shock. Heel veel sterkte lieve mensen, wat een verlies van zo'n fijn mens. 
Op 27 september 2019
om 22:47 getekend door:
C.h.r.i.s.t.a. .E.n.g.e.l.b.r.e.c.h.t.
Dit is niet ok
Lieve Lieve Louis, vanaf de eerste dag dat ik jou, samen met Anne en Gerhardt leerde kennen heb je een plek in mijn hart veroverd, we praten over muziek, kunst, mode, lekker eten, het leven en de liefde. Lee en ik waren op jullie bruiloft en dat was mooi en fijn. Nu, jaren later woon ik al weer 5 jaar op Ibiza en je schreef me vorige maand of ik een baan voor je had, je had behoefte aan avontuur, even iets heel anders...had ik toen maar begrepen dat je nood zo hoog was, ik vertelde je dat ik mijn best zou doen maar dat het nu net na het hoogseizoen niet echt makkelijk was. Goh jongen ik wou dat ik de klok even terug kon draaien, de reis die je nu bent gaan maken is echt te ver en te onherroepelijk. Maar wie weet kun je daar muziek maken met Freddie en kunst maken met Andy en lekker eten bij Anthonie en mooie pakken dragen van Yves...ik probeer me in elk geval voor te stellen dat je het goed hebt, waar je nu ook bent. Wij gaan je allemaal verschrikkelijk missen. Vooral Anne en Gerhardt en je familie, heel veel sterkte allemaal. Liefs, Nelleke 
Op 27 september 2019
om 22:34 getekend door:
N.e.l.l.e.k.e. .S.t.r.i.j.k.e.r.s.
Dit is niet ok
Louis ontzettend geschokt van dit bericht. Heb jou en Anne al even niet gezien nadat jullie het zusterplein verlieten, maar wat een gezellige tijd hebben we daar gehad. Blij dat ik jou, Anne en je ouders heb mogen leren kennen! Ik hoop dat je rust hebt gevonden. Rust zacht! Anne, je ouders en dierbaren heel veel kracht en sterkte met het gemis !
Denk aan jullie! 
Op 27 september 2019
om 22:33 getekend door:
C.i.n.d.y. .R.u.s.t.h.o.v.e.n.
Dit is niet ok
Ik ben geschokt en stil dat zo'n mooi mens er niet meer is! 
Op 27 september 2019
om 22:29 getekend door:
A.n.n.e.t. .B.e.s.e.m.e.r.
Dit is niet ok
Moeilijk te begrijpen. Ik hoop dat Louis gevonden heeft waar hij naar op zoek was. Gecondoleerd. 
Op 27 september 2019
om 22:21 getekend door:
F.r.e.d. .W...
Dit is niet ok
Stil...zal je humor en vrolijke ?noot? missen. Een muzikale groet! 
Op 27 september 2019
om 22:11 getekend door:
S.t.e.f.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Louis,
In de journalistiek moeten we het hebben van aparte, kleurrijke mensen. Jij was zo iemand.
Eline & Henny 
Op 27 september 2019
om 22:10 getekend door:
E.l.i.n.e. .V.e.r.b.u.r.g.
Dit is niet ok
Lieve Anne, Gerhardt, familie en vrienden,
Ik vind het zo verdrietig. Het houdt me enorm bezig. Louis was een licht voor de wereld. Zijn donkerte kende ik niet... alle liefde en veerkracht gewenst in het langzaam een plek geven van iets waar geen woorden voor zijn. 
Op 27 september 2019
om 22:10 getekend door:
M.a.r.i.e.l.l.e. .W.o.l.t.r.i.n.g.
Dit is niet ok
Lieve Louis. Ik ben in shock. Had nog gehoopt op een drankje op het strand. Dat was het plan. Je koos voor een reis naar de overkant. Zal je vreselijk missen en wens je vader heel veel sterkte. Collinette&Kelso 
Op 27 september 2019
om 22:08 getekend door:
C.o.l.l.i.n.e.t.t.e. .E.n.g.e.l.s.m.a.
Dit is niet ok
Lieve Louis,
We kenden elkaar nog maar kort en toch was ons contact intens. Je zat in een fase van grote veranderingen en had het zo moeilijk daarmee. En hoe dankbaar was je voor het weinige wat ik voor je heb kunnen doen. Tijdens ons laatste gesprek werd ik zo verdrietig, omdat je zo eenzaam overkwam. Onze afspraak kon helaas niet doorgaan en nu kan ik niets meer voor je doen. Ik hoop dat je omringd bent door liefde en vrede hebt gevonden. Je was een prachtig mens, die de wereld nog zoveel te bieden had. Onbegrijpelijk en niet te bevatten! Je zult heel erg gemist worden en blijft in vele harten doorleven als een prachtige, sprankelende ziel! 
Op 27 september 2019
om 22:01 getekend door:
I.n.e.k.e. .V.o.s.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Louis,
Ik ken je niet maar denk dat een goed mens het soms te zwaar kan hebben in dit vreemde leven. Ik wens al je bekenden veel sterkte toe. 
Op 27 september 2019
om 21:44 getekend door:
J.o.z.e.f. .G.e.r.a.r.d.s.
Dit is niet ok
Wat was dit een bijzondere, interessante en intens lieve man. Wat een gemis voor de wereld.

Lieve Anne en familie, ik wens jullie onbeschrijfelijk veel sterkte, liefde en steun - van dierbaren en van mooie herinneringen - toe. 
Op 27 september 2019
om 21:40 getekend door:
M.e.r.e.l. .H.e.u.b.e.r.g.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Louis, ik zal nog vaak aan onze gesprekken terugdenken - heerlijk in de zon op het terras van Smit & Voogt, onder het geniet van (iets meer dan) een biertje. Wat was het leuk.

Veel sterkte voor familie en vrienden.

Lfs,
Wim 
Op 27 september 2019
om 21:32 getekend door:
W.i.m. .v.a.n. .d.e. .L.a.a.k.
Dit is niet ok
Rust in vrede lieve Louis. Had ik maar geweten van je pijn en worsteling. Wat ontzettend jammer dat dit moest gebeuren. Ik hoop dat je je rust hebt gevonden ergens waar het beter is dan hier. Bedankt voor je collegialiteit en fijne samenwerking voor klussen voor De Telegraaf. Heel veel sterkte gewenst voor familie en nabestaanden van Louis. 
Op 27 september 2019
om 21:28 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .A.n.t.o.n.i.s.s.e.
Dit is niet ok
I'm so shocked..so sad... I can't believe that my dearest friend said goodbye to life. Louis had everything : kindness, intelligence, beauty, such a good heart and much more..what you lived these last month was too hard for such a good and sensitive man.. I feel so sorry.. We loved you so much. We will terribly miss you . Rest in peace sweet angel.My condolences to the family and friends. 
Op 27 september 2019
om 21:27 getekend door:
K.a.r.i.n.a.
Dit is niet ok
Lieve Louis,
Jeetje, ik ben me te pletter geschrokken, wist helemaal niet dat het zo slecht met je ging! Wat erg dat dit gebeurd is en wat een gemis!
Ik herinner me je als een hele lieve,positive jongen, die oprecht betrokken was en open-minded. Een gemis voor de creative sector dat jij er niet meer bent en dat we nooit meer over muziek kunnen praten. Veel sterkte voor je nabestaanden.
Hartelijke groet, Klaartje 
Op 27 september 2019
om 21:25 getekend door:
K.l.a.a.r.t.j.e. .v.a.n. .V.e.l.d.h.o.v.e.n.
Dit is niet ok
Lieve,Lieve Louis.sr en Anne. Wij zijn sprakeloos...onthutst en verdrietig. Wat een onvoorstelbaar verlies. We hopen dat Louis zijn rust heeft gevonden...Vincent &Marianne 
Op 27 september 2019
om 21:19 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e. .&.V.i.n.c.e.n.t. .T.o.n.i.e.s.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 3 4 5 6 7 8        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Tim de Wilde
op 26 september 2019
en blijft zichtbaar tot:
26 november 2019
Contact met beheerder >
Contact met Tim de Wilde:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Louis Gauthier

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: