Ellen Sauter

Ellen Sauter

6 juni 1953 - 9 augustus 2019
Mocht je later nog eens naar mij verlangen
loop dan door de wind
dan streel ik je wangen
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 24        Volgende >
Lieve Ellen,
Vlak voordat je ons verliet, had ik een kaart voor je gekocht met mooie kleurige vogels erop. Omdat die me zo aan jou deden denken. Die niet verstuurde kaart hangt nu toch op aan mijn kaartenwand. En elke dag denk ik nog even aan jou. Liefs, Bar 
Op 24 september 2019
om 13:40 getekend door:
B.a.r.b.a.r.a. .K.o.r.t.e.k.n.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Ellen,
Wij hebben elkaar leren kennen bij DIVV, waar ik kennismaakte met jou. Allebei waren we werkzaam bij HR, jij bij DIVV en ik bij DWI. Door reorganisaties kwamen wij elkaar weer tegen bij Service Huis Personeel (SHP). Hier hadden wij samen veel moeite met de omschakeling naar een heel andere functie. In 2014 vertrok ik bij SHP en hebben wij elkaar voor het laatst gezien en gesproken. Jij had zo graag andere mogelijkheden gezien de laatste jaren van je loopbaan. Ondanks alles bleef je altijd positief, enthousiast, levenslustig, sprankelend en vol humor, ook al waren er ook wel eens dips. Wij zijn elkaar uit het oog verloren. Ik schrok van het bericht dat je er niet meer was, wat had ik je graag nog vele gezonde jaren gegund samen met je levenspartner. Dat heeft helaas niet zo mogen zijn. Helaas kon ik niet bij je afscheid zijn, ik las het bericht te laat. Rust zacht Ellen, in onze gedachten leef je voort. Rose Bönig 
Op 23 augustus 2019
om 16:54 getekend door:
R.o.s.e. .B.ö.n.i.g.
Dit is niet ok
Lieve Ellen,
Tijdens mijn vakantie kwam het overlijdensbericht over jou! Mijn buurman opende op mijn verzoek de binnengekomen rouwkaart. Wat een drama...dat jij er niet meer bent en door de kaart bleek dat jouw inmiddels gevonden grote liefde al eerder was overleden.
Wij kennen elkaar van de Dienst IVV. Vanaf eind jaren negentig begonnen we bijna tegelijk als secretaresse. Jij ontwikkelde je verder op gebied van "human resource". We bleven op het werk altijd geïnteresseerd in elkaar. Wat was je pittig, bij het flamboyante af, vol levenslust en humor. Herinneringen gaan door me heen.
Jouw afgelopen jaren heb ik niet meegemaakt. Zo gaat dat met intensieve levens. Maar door de rouwkaart en via een oud collega weet ik hoe een intens geluk EN verdriet je de laatste jaren hebt meegemaakt.
Hopelijk is er inderdaad een dimensie waar je met Ard en papegaai Kees en alle andere geliefden gelukkig bent en blijft. Rust zacht Ellen, lieve groet, Katja 
Op 21 augustus 2019
om 17:31 getekend door:
K.a.t.j.a. .C.l.a.a.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve tante Riet, Roel, Charlotte,Margot en Niek, Van Eva hoorde ik het verdrietige nieuws over het overlijden van Ellen. Het is en blijft onbegrijpelijk dat ze er niet meer is, maar ik hoop dat jullie na het verdriet de leegte kunnen opvullen met alle mooie herinneringen en zij zo in een andere vorm doorleeft. Heel veel liefs en sterkte, Petra 
Op 21 augustus 2019
om 17:24 getekend door:
P.e.t.r.a.
Dit is niet ok
Lieve Ellen,
Eigenlijk heb ik geen woorden. Voor mij kwam jouw overlijden toch nog onverwacht. Het laatste contact wat we hadden vroeg je mij of je me na Pinksteren mocht bellen want er was 'zoveel gebeurd en te vertellen'. 'Natuurlijk' zei ik, en 'graag!'.
De tijd ging snel en van bellen kwam het niet, ook al heb ik vaak aan je gedacht. Terug van vakantie was je er ineens niet meer dus bellen zal nu niet meer gaan.
Lieve Ellen, je wordt gemist...
Veel liefs en een knuffel van mij, Silvie 
Op 20 augustus 2019
om 8:54 getekend door:
S.i.l.v.i.e. .B.r.o.u.w.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie gecondoleerd met het verlies van Ellen. Ik wens u heel veel kracht, wijsheid en liefde toe in deze moeilijke tijd. 
Op 19 augustus 2019
om 9:58 getekend door:
G.l.e.n.d.a. .h.a.r.l.e.q.u.i.n.
Dit is niet ok
Lieve Ellen,
Kom net terug van lang weekend weg en lees hier op het werk op intranet van je overlijden. Wat erg. Ik ken je uit de tijd van DIVV 2005 tot 2010 waar we intensief hebben samengewerkt. Zo veel gelachen, soms ook pittig gesprekken met elkaar, maar altijd met veel respect. Ga je goed waar je ook mogen zijn in welke dimensie dan ook. En als de wind langs mijn wang streelt dan weet ik wie dat doet...rust zacht lieve Ellen. Peter 
Op 19 augustus 2019
om 9:00 getekend door:
P.e.t.e.r. .v.a.n. .d.e.n. .R.a.a.d.t.
Dit is niet ok
Lieve Ellen,Ons laatste fijne gesprekje, dinsdag 30 juli.

Wat was je verward maar vrolijk.Nee zeg, ik ben nu maar op 1 wang geknuffeld de andere wil ik ook hoor!

Goh wat staan die sproeten je goed!

Wat een leuk jurkje heb je aan!

Dat is een rokje met topje wat per ongeluk heel leuk samen staat, zeg ik.Ik moet gaan,

Jij moest ook gaan.

Ik moet de kinderen van de crèche halen.

Die heb ik niet, zei je ineens heel scherp en alert.

Goh wat een leuk jurkje heb je aan!Met ?groetjes? nam ik geen afscheid,

Dat bleek het later wel.Rust zacht lieve peettante samen met Bon-pa en Ard. 
Op 18 augustus 2019
om 16:24 getekend door:
H.a.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Ellen,

Ongelooflijk onverwachts en niet te bevatten was het bericht van jouw overlijden. Wij kenden elkaar best een poos van DIVV. Daar leerde ik je kennen als een positief ingesteld mooi mens vol energie.

Eén van de bijzondere momenten was dat ik getuige mocht zijn van jouw debuut bij het Zeedijkkoor in Landsmeer 24 juni 2004 en het daar mogen vastleggen. Van van het grote plezier dat je beleefde, je tomeloze en stralende energie. Zo ken ik jou. Ook toen je liet weten je grote liefde Ard te hebben ontmoet en dat jullie gingen trouwen. Die blijdschap in jouw ogen en puur geluk dat je liet zien ook op jullie trouwfeest.
Dat is jou zo gegund. Het was veel te kort dat jullie samen mochten genieten, maar vertrouw dat jullie nu weer samen zijn.

Het is een feest jou te hebben mogen leren kennen en jouw energie voor altijd mee te nemen. Dank je voor al dit moois.

De familie en vrienden wens ik veel sterkte in deze moeilijke periode.

Warme hartelijke groet, Hetty 
Op 17 augustus 2019
om 15:20 getekend door:
H.e.t.t.y. .V.o.g.l.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Ellen,
Wat zagen Ard en jij er gelukkig uit tijdens jullie bruiloftsfeest vorig jaar maart. Niet lang daarna ontvingen wij het verschrikkelijke bericht van het onverwachte overlijden van Ard en nu ben jij er ook niet meer.
Wij hebben elkaar in 2002 bij DIVV als collega's leren kennen en hebben door de jaren heen leuke en minder leuke werkervaringen met elkaar gedeeld, waarvoor ik dankbaar ben.
Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe bij dit enorme verlies.
Veel liefs,
Kim 
Op 17 augustus 2019
om 13:03 getekend door:
K.i.m. .H.e.r.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Lieve Ellen,
ik ontmoette je pas een klein jaartje geleden, toen we met een groepje bij Ria op Ameland waren. Ard en jij waren toen zo gelukkig samen... Het was een schok te horen dat je lief was overleden. En alweer een schok toen we hoorden dat de kanker weer toesloeg. Nu genadeloos. Afscheid is een nieuw begin, zegt men wel eens. Ik hoop dat je dat nieuwe begin samen met Ard in een nieuwe dimensie zult vinden.
Ik wens jouw familie en vrienden ook heel veel sterkte. Wat zullen ze je missen!
Marilou 
Op 16 augustus 2019
om 11:36 getekend door:
M.a.r.i.l.o.u.
Dit is niet ok
Lieve Ellen, een van de mooiste maanden van mijn leven heb ik met jou beleefd in 2005. Jij had ervaring met verre bestemmingen, ik was Europa nog nooit uit geweest. Als collega?s raakten we aan de praat en vervolgens gingen we samen naar Kenia en Tanzania. Elke ochtend zie ik nog steeds aan het voeteneind van mijn bed het wandkleed van de big five dat we vonden op Zanzibar. Dierbare herinneringen! Daarna volgden vele mooie momenten, vertrouwelijke gesprekken, concerten, Schotland en nog veel meer. Je stralende gezicht na je terugkeer van Curaçao toen Ard weer in je leven was verschenen staat nog op m?n netvlies. Hoe fijn dat hij er voor je was in je ziekteproces. En dan ineens op 21 december is je maatje er niet meer. En nu, lieve Ellen, ben jij er ook niet meer. Ik zal je nooit vergeten en zie bij elke leeuw, olifant, neushoorn en luipaard altijd jouw enthousiasme. Dankjewel voor je vriendschap en al onze belevenissen samen.
Lieve familie, heel veel sterkte met het verlies van Ellen. Wij hebben elkaar voor het laatst ontmoet tijdens de viering van Ellen?s 60e verjaardag. Helaas was ik op de dag van de bruiloft ziek. Hopelijk spreek ik jullie nog eens.
Da ist ein Land der Lebenden
und ein Land der Toten
und die Brücke zwischen ihnen ist die Liebe.
Warme groet, Gerry 
Op 15 augustus 2019
om 16:17 getekend door:
G.e.r.r.y. .V.r.i.e.l.e.r.
Dit is niet ok
Dag Ellen, rust zacht lieve schat.

Ik schrik enorm als ik de email van onze manager lees dat je bent overleden en met tranen schrijf ik dit. Al dagen zeg ik, ik moet Ellen appen en vragen hoe het met haar gaat; jammer dat het me niet is gelukt. En erg jammer dat ik niet op je bruiloftsfeest kon zijn.

We hebben erg leuk samengewerkt en feliciteerden elkaar elk jaar met onze verjaardag. Je moeder en ik zijn op dezelfde dag jarig. We hebben nog contact gehad toen je zoek was.
Lieve Ellen, ik wil je bedanken voor de mooie tijd samen, voor alle liefs en aandacht die je mij hebt gegeven en dat je één van mijn liefste collega?s was.

Ik wens je een goede reis en dat je weer samen met Ard mag zijn.

Heel veel sterkte aan de familie met het verlies van zo'n mooi mens.

Lieve groet,
Sherryl Bottse 
Op 15 augustus 2019
om 11:07 getekend door:
S.h.e.r.r.y.l. .B.o.t.t.s.e.
Dit is niet ok
Lieve Ellen,

Ik ken niet zoveel mensen die ondanks alle tegenslag zo positief, oprecht en liefdevol in het leven stonden zoals jij. Zo zal ik je blijven herinneren. Kennelijk waren de laatste jaren toch teveel van het goede. Rust zacht.

Oudcollega en koorlid, Paul 
Op 14 augustus 2019
om 22:11 getekend door:
P.a.u.l. .v.a.n. .d.e.r. .Z.e.d.d.e.
Dit is niet ok
Lieve Roel, Charlotte, Margot en Niek. Jullie partners, moeder en andere nabestaanden.

Ook via deze route mijn condoleances met het verlies van Ellen en een wens voor sterkte bij dit verdriet. Wat een triest einde van een mooi verhaal, waarvan het laatste hoofdstuk zeker veel te kort heeft geduurd. Jullie hebben het allemaal geweldig gedaan de afgelopen periode, ik weet zeker dat dat voor Ellen enorm fijn en warm is geweest.

Naast het verdriet staan gelukkig mooie herinneringen en hopelijk ook, met tijd, rust. Nogmaals sterkte met de verwerking van dit verlies.

Liefs,
Laurens 
Op 14 augustus 2019
om 22:12 getekend door:
L.a.u.r.e.n.s. .H.e.n.g.e.v.e.l.d.
Dit is niet ok
Lieve Ellen,

Als partner van je stiefzoon, vind ik het verdrietig dat ik je niet langer heb kunnen leren kennen. Ik zal je levenslust herinneren en laat me hierdoor inspireren. Ook de liefde die je met Ard deelde, was zo mooi, ik genoot ervan om dat bij jullie beiden te zien. Ik had zo graag vaker met jou en Ard gegeten en me met Laurens in jullie zonneschijn willen bevinden. Het is zo oneerlijk dat jullie zo ruw uit elkaar werden getrokken terwijl je al ziek was en je daarna nog hebt geleden. Ik geloof niet in de hemel maar in mijn gedachten zijn jullie nu weer samen.

Liefs, Inge 
Op 14 augustus 2019
om 20:10 getekend door:
I.n.g.e. .J.a.n.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve familie van Ellen,wat kunnen jullie trots zijn op jezelf en op elkaar. De manier waarop jullie als gezin/familie Ellen hebben bij gestaan in deze afgelopen jaren is groots. Eerst het vreselijke bericht verwerken dat jullie kregen over de geconstateerde longkanker en de daarop volgende behandelingen. Telkens een sprankje hoop dat het beter zou gaan. Het prachtige trouwfeest van Ellen en Ard. Daarna het afschuwelijke bericht dat Ard zo plotseling was overleden. De verhuizingen naar Groningen en daarna naar Nijmegen. En Ellen kon telkens weer op jullie steun en hulp rekenen. Deze liefde van jullie moet voor Ellen als een warme deken hebben gevoeld. Peter en ik wensen jullie veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies van een prachtvrouw. Veel liefs, Martine 
Op 14 augustus 2019
om 17:23 getekend door:
M.a.r.t.i.n.e. .l.e.e.s.t.e.m.a.k.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Sauters, ver weg in Thailand hoor ik van het overlijden van Ellen, zo snel... Triest.
Ons lieve buurtmeisje uit de Pasteurlaan, vriendin van ons Veertje, die ook al heengegaan is. Een leven lang samen opgetrokken, zoveel samen meegemaakt, families die verbonden zijn, vanaf dat garagepleintje... Ellen heeft zo goed voor Vera gezorgd in haar ziekteperiode, trouw, liefdevol. We missen ze die lieve gekke meiden! Sterkte met het afscheiid deze dagen. Liefs Lon 
Op 14 augustus 2019
om 3:59 getekend door:
L.o.n. .R.a.i.j.m.a.k.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Ellen, jarenlang was je onze buurvrouw van het hofje. Het was gezellig en vaak grappig om met je te praten. We hebben nog je prachtige bruiloft meegemaakt. En daarna jouw ziek worden, je verhuizing, het sterven van Ard. Het is zo plotseling dat je er niet meer bent en zo jammer om geen afscheid van je te kunnen nemen. Heel veel sterkte voor je familie en vrienden. Liefs, Ineke 
Op 13 augustus 2019
om 21:11 getekend door:
I.n.e.k.e. .v.a.n. .S.t.r.a.e.t.e.n.
Dit is niet ok
Dag Ellen, goede reis! Je was een gezellige, vrolijke, humoristische reisgenoot bij onze stedenreisjes!
Sterkte voor je familie en vrienden. 
Op 13 augustus 2019
om 12:02 getekend door:
A.n.n.e. .M.a.r.i.e. .W.o.o.l.t.h.u.i.s.
Dit is niet ok
       1 2        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Niek Sauter
op 8 augustus 2019
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Niek Sauter:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Ellen Sauter

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: