Peter Anker

Peter Anker

13 augustus 1965 - 28 januari 2019

Forever connected with us!

Totaal verbijsterd - niet te bevatten

Je zult altijd in ons hart voortleven
Voor altijd met ons verbonden.

----
Totally baffled - incomprehensible

You will always live in our hearts
Forever connected with us.

--------

You can say goodbye to Peter on Saturday 2 February
from 2 pm to 4 pm in the Oosterkerk (Church), Zomerkade 165
in Haarlem.

The cremation ceremony is due on Monday 4 February
2.15 pm in the crematorium Westerveld,
Duin and Kruidbergerweg 6 in Driehuis.

You are requested
14.00 hours to be present.

Peter would have preferred flowers without any lints/labels.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 54        Volgende >
Familie en vrienden,
een onbegrijpelijk bericht en - nu alweer een week geleden - een massaal afscheid met veel aanwezigen uit zijn werkveld.

Ik heb het genoegen gehad veel met Peter te werken en heb o.a. samen met hem en Wolter Lemstra (TUD) in 2010 het Cognitive Radio platform Nederland opgericht; een kenniskring waarbinnen we spectrale en radio vraagstukken aanpakten en verkenden. Peter was daar bij altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken, rollen, actoren, waardeproposities etc, het debat was helemaal zijn 'ding'. We waren alweer op weg naar de programmering voor de zoveelste sessie van het CR platform en toen onverwacht dit.
De 'waarom' vraag blijft maar door m'n hoofd gaan en met mij bij velen; niet in het minst zijn familie.

Koen Mioulet, wireless consultant 
Op 11 februari 2019
om 11:18 getekend door:
K.o.e.n. .M.i.o.u.l.e.t.
Dit is niet ok
Beste familie, met veel ongeloof las ik vandaag het bericht dat Peter niet meer onder is. Peter was een prettig en vriendelijk persoon met veel kennis, die hij graag met je deelde. Een groot gemis. Ik wens jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

William Liu 
Op 7 februari 2019
om 23:31 getekend door:
W.i.l.l.i.a.m. .L.i.u.
Dit is niet ok
Peter,

Ik ben me rot geschrokken. Woensdag avond kreeg ik een emailtje van je dochter. Dat beloofde al niet veel goeds. Sindsdien spook je door mijn hoofd. Hoe is het toch mogelijk, denk ik dan. Wat bezielde je? Je was gerespecteerd door je collega?s en breder - door de sector in Nederland en daarbuiten. Sterker nog, je was geliefd. Men zocht je graag even op, als gids in frequentieland. En als vriendelijk gezicht. Het anker van het frequentiecluster bij directie TM.

Ik was er ook bij maandag, bij de uitvaart. Eigenlijk hadden wij een afspraak die middag om over de 3.5 GHz band te praten. Maar in plaats daarvan reed ik door de natte sneeuw naar Driehuis. De zaal was stampvol. Achterin moest men zelfs staan. Zoveel mensen die een band met je voelden. Zoveel mensen met zoveel vragen nu.

Birgitta was ijzersterk. Een prachtige speech, vol scherpzinnige observaties en liefdevolle herinneringen. Vol begrip, liefde en zelfs een beetje humor. Ik vind dat ontzettend knap, want ik merk dat ik zelf een beetje boos ben. Wat heb je allemaal veroorzaakt Peter?

We zullen nooit weten waarom. Ik snap er zelf, nu dat je al een week door mijn gedachten spookt, nog helemaal niets van.

Ik wens je naasten alle sterkte toe om hier samen doorheen te komen en hier toch zingeving uit te halen.

groet, Marloes 
Op 6 februari 2019
om 7:14 getekend door:
M.a.r.l.o.e.s. .v.a.n. .C.a.s.p.e.l.
Dit is niet ok
What a shocking and unexpected message...My sincere condolences to the family of Peter, to his friends, to his colleagues, to all his dear ones...He will be certainly missed...I always appreciated his analyzes, his way of thinking. It is a loss for our small community of frequencies...We will always remain connected to him, with or without 5G!!! 
Op 5 februari 2019
om 22:04 getekend door:
N.a.d.i.a. .K.a.t.s.a.n.o.u.
Dit is niet ok
My deepest condolences to the family in this extremely difficult and sad moment. He will be missed. 
Op 5 februari 2019
om 12:03 getekend door:
E.n.r.i.c.o. .V.a.s.s.a.l.l.o.
Dit is niet ok
Erg droevig nieuws, ik ben geschockeerd, het is ongelofelijk dat zo een levendig persoon overleden is. Beste familie, gecondoleerd met dit grote verlies.

Ik heb een aantal jaren met Peter in de WRC met de Nederlandse delegatie gewerkt. Peter was een bijzonder vriendelijk persoon, slim, kortom een plezier om met hem te mogen werken. 
Op 5 februari 2019
om 10:49 getekend door:
E.l.e.n.a. .D.a.g.a.n.z.o.
Dit is niet ok
Beste familie,
Vol ongeloof las ik vanmorgen Peter zijn rouwkaart.
Het is onmogelijk om iemand te vergeten die zoveel gaf om te herinneren.
Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toe wensen om dit enorme, totale onverwachte en niet eerlijke verlies een plekje te geven. Liefs Nelleke (pilates docent bij Smile sport) 
Op 4 februari 2019
om 19:02 getekend door:
N.e.l.l.e.k.e.
Dit is niet ok
Beste Birgitta, Eva, Bastiaan,

Gecondoleerd met dit niet te beschrijven verlies van Peter. Het was voor mij een plezier om met Peter te mogen werken. Ook een fijn mens om ontspannen een bier mee te drinken en te praten over van alles en nog wat.

Heel veel sterkte.
Henk Verkerk 
Op 4 februari 2019
om 17:32 getekend door:
H.e.n.k. .V.e.r.k.e.r.k.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met dit onverwachte verlies van Peter. Hij was een prettig en deskundig persoon om mee samen te werken.

Alle naasten wens ik veel sterkte in deze moeilijke tijd. 
Op 4 februari 2019
om 13:21 getekend door:
R.o.e.l. .S.c.h.i.p.h.o.r.s.t.
Dit is niet ok
Familie, vrienden, collega's,

Allen gecondoleerd.
Veel sterkte toegewenst met het verwerken van dit plotselinge verlies.

Mark 
Op 4 februari 2019
om 11:37 getekend door:
M.a.r.k. .K.r.o.o.n.
Dit is niet ok
Wat een schokkend bericht. Heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Ik herinner mij Peter als een prettig en open minded persoon. Tijdens internationale vergaderingen kon er door vaak vernieuwende denkwijzen van Peter toch voortgang geboekt worden. En als bij de NAVO in de lunchpauze toch nog tijd over was, gingen we baantjes trekken (met verplichte badmuts).

Ik zal je missen.

George 
Op 4 februari 2019
om 11:26 getekend door:
G.e.o.r.g.e. .P.e.t.e.r.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve familie, vrienden en collega's van Peter,

Ik kende Peter nog maar een paar maanden maar was onder de indruk van zijn kennis en ervaring. Hij heeft mij in mijn beginperiode bij de directie Digitale Economie uitleg gegeven over de opzet en werking van de Nederlandse telecommarkt. Ik heb veel waardering voor de manier waarop hij dat deed. Hij nam de tijd en voelde precies aan op welk detailniveau hij de uitleg moest geven. Peter, bedankt hiervoor. Ik wens jullie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. Ik hoop dat het denken aan alle mooie en goede herinneringen aan hem hierbij helpt. 
Op 4 februari 2019
om 9:44 getekend door:
P.e.t.e.r. .v.a.n. .V.l.i.e.t.
Dit is niet ok
Familie, vrienden, collega's
Gecondoleerd.

Allen heel veel sterkte met dit onverwachtse verlies van Peter.
Iedereen zal hem missen. 
Op 4 februari 2019
om 8:58 getekend door:
B.e.n. .v.a.n. .D.u.i.j.v.e.n.v.o.o.r.d.e.
Dit is niet ok
Ik was geschokt toen ik het bericht ontving van het plotselinge en onverwachte overlijden van Peter.

Ik heb hem in de laatste vijf jaar meegemaakt als iemand die kundig was in zowel technisch-inhoudelijke zaken rond frequentiemanagement als in de politieke aspecten die hierbij aan de orde zijn. Ik heb vooral in de periode 2013-2015 met enige regelmatig overleg met hem gehad en ook samengewerkt rond zaken die voor mijn werkgever van belang zijn. Overleg met hem koste meestal niet veel tijd maar leverde bijna altijd wel iets op in de vorm van advies of ondersteuning. Karakteristiek waren hierbij een combinatie van een open houding met inzicht in de problematiek. 
Op 2 februari 2019
om 15:12 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n. .C.l.e.m.e.n.t.
Dit is niet ok
On behalf of the National Spectrum Agency in France (ANFR), the Spectrum Planning and International Affairs Directorate sends its most sincere condolences to the family of Peter, to his friends, his colleagues of the NL Ministry and of the NL Agency.Peter was one of ours. Peter was engaged in European and international radio spectrum debates, we lost a colleague, a friend. Peter was appreciated, respected for the accuracy of his analyzes and available for exchanges. We will regret it. 
Op 2 februari 2019
om 9:59 getekend door:
A.N.F.R. .S.p.e.c.t.r.u.m. .P.l.a.n.n.i.n.g. .D.i.r.e.c.t.o.r.s.
Dit is niet ok
Peter Anker, "Technologie en regulering moeten samenkomen" vastgelegd in een onlangs mooi verschenen artikel. Een groot deskundige, een voorvechter voor transparantie in de discussie m.b.t. het Frequentiebeleid, een professional en bovenal ook een hartelijke persoonlijkheid, is niet meer onder ons. Ook bij BTG/TGG een veel gevraagd spreker, vanwege zijn enorme kennis. Familie Anker en ook teamleden EZK, heel veel sterkte met dit enorme en onbeschrijfelijke verlies. Peter Anker zal bij ons blijven in gedachten. 
Op 2 februari 2019
om 7:30 getekend door:
P.e.t.r.a. .C.l.a.e.s.s.e.n.,. .B.T.G./.T.G.G.
Dit is niet ok
Sterkte met dit verlies, familie van Peter.
Ik zal hem missen op de vrijdagavond, in baan 4, waar hij strak het programma afwerkte en blij was als hij het hele programma had afgewerkt. 
Op 1 februari 2019
om 23:39 getekend door:
C.a.r.i.n. .v.a.n. .d.e.n. .D.r.i.e.s.
Dit is niet ok
Lieve Mensen
Wat een schrik wat een verdriet. Peter een sportieve betrokken slimme en lieve man. Het is ongelofelijk dat hij er niet meer is. Heel veel gezellige momenten heb ik met hem gekend. Na de training van izgs nog even wat drinken op vrijdagavond. 
Op 1 februari 2019
om 22:44 getekend door:
T.r.u.d.y. .O.t.t.e.n.
Dit is niet ok
Beste Birgitta, Eva, Bastiaan, en allen die hem dierbaar waren,

Wat een schokkend bericht. Niet voor te stellen dat dit waarheid moest zijn.

Ik wens jullie heel veel sterkte met het zo immense en plotselinge verlies van Peter.

Peter was een hele fijne en zeer gewaardeerde en deskundige collega. Met hem is ook een belangrijk ijkpunt verloren voor ons vakgebied. 
Op 1 februari 2019
om 21:01 getekend door:
R.e.n.ť. .V.r.o.o.m.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden,

Gecondoleerd met het onverwachte overlijden van Peter.
In de afgelopen jaren heb ik Peter leren kennen als een vriendelijke en toegankelijke persoon met een enorme hoeveelheid kennis en originele ideeŽn. Het was een enorme schok om te vernemen dat hij er niet meer is.
Heel veel sterkte! 
Op 1 februari 2019
om 20:18 getekend door:
H.a.n.s. .v.a.n. .d.e.r. .M.a.r.e.l.
Dit is niet ok
       1 2 3        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
RM i.o. Eva Anker
op 31 januari 2019
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met RM i.o. Eva Anker:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Peter Anker

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: