Gerrit Hendrik Brillenburg Wurth

Gerrit Hendrik Brillenburg Wurth

12 december 1929 - 27 december 2018

Ik mag wandelen in het land der levenden onder het oog van de Heer (psalm 116)
Dat hebben we gehad / Robert Graves

Lieve vrienden en familie van Gert,

Wij zijn u dankbaar voor uw dierbare vriendschap met onze lieve en levenslustige vader.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 34        Volgende >
Lieve vrienden en familie,

Hartelijk dank voor al jullie mooie reacties. Het is voor ons hartverwarmend te weten dat Gert nog in vele herinneringen voort leeft.

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk en ik hoor de echo van zijn stem "fantastisch Jantien!"
Wat had hij het naschrift in Trouw mooi gevonden.

Het is al met al een troost dat we zo lang van hem, zijn grappen en grollen mochten genieten.
Lieve groet aan allemaal,
Jantien 
Op 15 maart 2019
om 6:42 getekend door:
J.a.n.t.i.e.n. .B.r.i.l.l.e.n.b.u.r.g. .W.u.r.t.h.
Dit is niet ok
Onze huisvriend, die onze kinderen de luiers wisselde. In Amsterdam leerden wij elkaar kennen. Pas in Eindhoven verkreeg je de erenaam
"huisvriend".
Samen begonnen we een nieuwe praktijk van de grond af op te bouwen. Talloze feesten vierden onze gezinnen samen.
Gert, de herinnering aan jou, Mia, Jantien, Gerda en Katrien blijft.
Fré en Otto 
Op 5 februari 2019
om 19:55 getekend door:
D.r...O...S...I.n.g.w.e.r.s.e.n.
Dit is niet ok
Jullie kennen mij niet. En ook jullie vader heeft mij niet gekend. Maar ik werd geraakt door het Naschrift in Trouw, van maandag 4 februari. Daarna ben ik op internet gaan kijken, en heb alle reacties gelezen. Misschien is dit niet passend om te doen, vergiffenis daarvoor. Ik heb het gevoel dat jullie vader een man was die voor velen, heel veel betekend heeft. Een heel bijzonder mens! Hem als vader, en als echtgenoot, lees ik als flarden tussen de regels. Dan lees ik heel veel liefde voor jullie, en jullie moeder. Heel veel! Ik heb in het naschrift ook iets gelezen over zijn, door boeiend te zijn, mogelijk soms veeleisend en moeilijk te zijn geweest. Heeft elk mens ook niet zijn ' moeilijke' kant?
Nogmaals excuses als deze reactie wellicht ongepast is. Veel liefde toegewenst. 
Op 4 februari 2019
om 12:26 getekend door:
B.e.r.r.i. .S.c.i.a.r.o.n.e.
Dit is niet ok
Beste Gert.Wij waren destijds erg blij dat het Diac een eigen uroloog aantrok Mijn interesse ging voor al uit naar de nephrologe en dat bracht ons direct in contact hetgeen nooit meer verstoord is geraaakt.Maar ook buiten ons vak hadden we een uitstekend contact en gingen in de avond jagen bij de notaris commissaris en werden uigescholden als we een eend misten maar daar trokken wij ons niets van aan.De laatste tijd kwam ik regelmatig bij je langs en hadden leuke gesprekken.
Gert, je was en blijft voor mij een dierbare vriend.Vaarwel Hans. 
Op 1 februari 2019
om 16:29 getekend door:
D.r. .J. .J...R...H.o.u.t.z.a.g.e.r.s.
Dit is niet ok
Dear Brillenburg Family,

I´ve just learned about the death of Dr. Brillenburg. Please receive my deepest condolences. I used to work with the Nicaraguan cities twinned with the Netherlands and on that road I met Dr. Brillenburg, whom I supported with his projects in Chinandega. I was always impressed by his kindness, disinterested support and love for the poor people of Nicaragua. What for me was a job, for him was the realization of his dreams. That encouraged me to fight with the bureaucracy of the customs system or the government offices to have the donated medical equipment introduced to the country or to facilitate the procedures of the authorities for the execution of his projects. I remember well his smile and gesture of satisfaction and happiness when he looked at the results of his efforts and when the benefited people approached him to embrace and thank him for his support. Many times I saw him laugh, even dance and also cry for some sad story in which he could not help. I can say I have the great honor to have met Mr. Brillenburg who inspired me in my professional and personal life. 
Op 18 januari 2019
om 1:19 getekend door:
J.o.s.e. .A.n.t.o.n.i.o. .C.a.s.t.i.l.l.o.
Dit is niet ok
Beste Familie,

De (voormalige) Stedenband Eindhoven - Chinandega is Gerd veel dank verschuldigd voor zijn tomeloze inzet voor onze zusterstad in Nicaragua.
Hij stond aan de basis van met name een aantal projecten op het gebied van gezondheid, op op zijn eigen wijze 'regelde' hij veel zaken die de projecten ten goede kwamen. Zijn doorzettingsvermogen en enthousiasme opende deuren en mogelijkheden.
Tot lang na zijn actieve betrokkenheid betoonde hij zijn warme belangstelling voor het werk van de stichting. De Chinandegaanse delegaties werden tijdens werkbezoeken aan Eindhoven steevast warm ontvangen, door zowel Gerd als zijn echtgenote.
De Stedenband Eindhoven - Chinandega heeft weliswaar in 2018 haar activiteiten afgerond en beeindigd, maar voor de Stedenband-vrijwilligers zullen de goede herinneringen aan deze markante vrijwilliger nog jaren voortduren.

Een hartelijke groet,
Bram Soetendal
Voorzitter 
Op 11 januari 2019
om 17:31 getekend door:
B.r.a.m. .S.o.e.t.e.n.d.a.l.
Dit is niet ok
Dear Jantien, Gerda and Kiene,
I am dieply sorry to hear that Gert's passing and miss his life journey ceremony.
Unfortunately your card arrive to our previous address.
I would like to extend my Condolonces to you and your family.
May your many memories go Gert help to sustain you at this most difficult time.
Your Father& Mia opened their hart and love to my Brother while he was in Eindhoven in 1977-78. He was not only his Doctor but at the same time friend and family for him and for us. Your Parents have a special place in our hart. He was very special wise & intelligent good hearted person came to this world and give his love passion to the people around him.
I remember while Gert, Mia and Jantien were in Turkey at Kusadasi, we traveled all over around Ephesus, Pergamom and so for. They really enjoyed the trip and Gert was always telling the mythology story of the places. I learned a lot of those story's from him.
It was one of the trip that I would never forget.
Once we were at the resort and swimming, he decided to swim futher and I followed him, ( I am not good swimmer at all) and on the return I was very tiried and in panic couldn't swim faster. He hold me and start dragging me until we reach the cost.
My last call on the phone he was remainding me and we were laughing.
Gert was a great Friend, Doctor and Father.
My heart goes out to you in your time of sorrow.
Dear Gert rest in peace. 
Op 7 januari 2019
om 11:46 getekend door:
F.e.r.a.l. .S.i.r.a.z.i. .B.a.h.a.r.o.g.l.u.
Dit is niet ok
Lieve Jantien, ik herinner je vader o.a. van je verjaardagsfeestjes wanneer hij ons thuis ging brengen. een auto vol meiden op de achterbank en dan het dak van de Peugeot open, met heel hard klassieke muziek aan, zodat we luid meezingend door de straten inSon reden, prachtig!

of dat we met sneeuw op de slee achter de auto van je moeder aan werden gesleept, een groot feest!

liefs, Ferentia 
Op 5 januari 2019
om 10:54 getekend door:
F.e.r.e.n.t.i.a. .v.a.n. .D.i.j.k.
Dit is niet ok
Beste familieleden van Gerd,
Bij thuiskomst na een korte kerstvakantie in het buiten
land, zag ik het overlijdensbericht van jullie (schoon)vader en opa.
Jullie kennen mij niet, maar hebben hem vast wel eens horen praten over mijn man, Rein Welschen, die van 1992-2003 burgemeester is geweest in Eindhoven.
Ik heb het voorrecht gehad om samen met Rein een keer mee te gaan naar Chinandega en tijdens die bijzondere reis heb ik vele gesprekken met Gerd gevoerd over veel verschillende onderwerpen. Over de passie voor zijn vak natuurlijk, over zijn liefde voor Mia en zijn gezin, over de zin van het leven, over zijn Geloof. En dat allemaal in het verlengde van de projecten, die in het kader van de Stedenband Eindhoven Chinandega werden bezocht. De situatie in de ziekenhuizen daar heeft op mij als fysiotherapeute grote indruk gemaakt. Het was prachtig om te zien, dat de bevlogenheid van Gerd leidde tot praktische hulp aan de artsen daar, zodat die hun werk beter konden doen en mensenlevens gered konden worden.
Zijn liefde voor Nicaragua was groot en hij kon enorm genieten van de zon, de natuur, de muziek, de dansen en de positieve en vrolijke instelling van vooral de vrouwen en kinderen, ondanks het zware leven dat ze vaak leidden. Rein en ik hebben een aantal keren contact met hem gehad. Ook later telefonisch. Ik hoop, dat Rein en hij elkaar in een vierde dimensie ontmoeten. Ik bewaar waardevolle herinneringen aan jullie vader, een Bourgondische, betrokken, bevlogen, actieve man. Behoorlijk eigenwijs, maar dat nam iedereen graag voor lief.
Sterkte met het verlies. De vele mooie herinneringen helpen om het een plaats te geven.
Anneke Welschen van Alphen 
Op 5 januari 2019
om 8:00 getekend door:
A.n.n.e.k.e. .W.e.l.s.c.h.e.n. .v.a.n. .A.l.p.h.e.n.
Dit is niet ok
Oom Gert is onlosmakelijk verbonden met mijn jeugd en de herinneringen zijn haast ontelbaar. Hij was een heel bijzondere man en met hem in de buurt gebéurden er dingen. Ik herinner me onze gezamenlijke vakanties in Ladis : rijden op de paardjes, lopen naar het Kruis op de berg, vissen in de Inn en zwemmen in het meer. Jullie vader deed dat bij voorkeur tijdens onweer en bliksem ...geen existentiële angsten. Op een middag hadden Wim en hij een bergwandeling gemaakt en bloemen geplukt. Mijn vader liet de wasbak vollopen en zette daar de bloemen in. Tja, wat moest je anders? Zo niet Gert...tot grote verbazing van Wim had hij van de bloemen kleine boeketjes gemaakt en gaf deze aan alle dames in de eetzaal! Ja, het was ook een charmante man...
Met Wim in Vorden achter interessante objecten aan voor de verbouw van onze boerderij. De vrouwen hadden nog zó gezegd " alleen kijken, niet kopen". Maar 's middags lkwamen ze asnzetten met deuren, hekjen, ijzer...de jenever die ze bij het onderhandelen hadden weggewerkt zorgden voor zonnesteaaltjes in hun ogen...geluk ten top! Gert later die dag in de keuken : kapucijners met fazamt in de römertopf...ik proef het nog! Vakanties in Son : kerkmuziek op zondagochtend ( en soms de kerk), wandelen met Tefka en later Huub naar het Ven, soms schaatsen op zaterdagochtend : werd aan alle kanten voorbij geschaatst, maar dat mocht de pret niet drukken. Lieve meiden, wat een prachtige herinneringen aan een bijzonder mens. Ik zal hem en jullie lieve moeder nooit vergeten! Xx 
Op 4 januari 2019
om 8:44 getekend door:
J.o.s.i.e.n. .B.a.n.s.e.m.a.-.C.o.s.t.
Dit is niet ok
Gert en ik begroetten elkaar vaak als "oude makker". Waarom? Waarschijnlijk omdat wij beiden al heel lang in ons oude Diaconessenhuis werkten. Als uroloog en gynaecoloog kruisten onze paden nog wel eens tot welzijn van patienten. Enkele malen bezochten wij urologisch-gynaecologische congressen in Duitsland met gezamenlijke etentjes en shoppen voor het thuisfront.Vaak hadden wij als van huis uit gereformeerde mannen discussies over essentiële zaKen als geloof, bijbel en Kuitert, destijds hoogleraar aan de VU.
Een goede collega als Gert verdient groot respect. 
Op 3 januari 2019
om 12:41 getekend door:
A.d. .I.J.z.e.r.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Gerda en Jaap, Kiene en Roberto, Jantien en Peter en Kiene jr, Alou, Carice en Titus, van harte gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)vader en opa. In de tijd dat Gerda en ik samen studeerden en later toen de kinderen geboren werden, heb ik jullie vader een paar keer ontmoet. Ik kijk terug op gezellige gesprekken waarbij er veel warme belangstelling van hem uit ging. In 1993 is hij van grote betekenis voor mijn man en mij geweest. Hij heeft ons destijds bijgestaan om mijn schoonvader die nierkanker had en door de dokters in het streekziekenhuis was opgegeven, in contact te brengen met oncoloog Pinedo. Door dit belangrijke gebaar heeft mijn schoonvader experimentele behandelingen in het Vu ziekenhuis kunnen ondergaan. Zo kon hij nog een jaar of 5 in ons midden blijven. Dat was een grote troost voor mijn schoonmoeder en man en schoonzus. En ik ben blij dat door de welgemeende steun van jullie vader onze kinderen die inmiddels 27 en 24 zijn een paar jaar een opa van hun vaders kant gehad hebben. Tijdens het afscheid van jullie moeder heb ik jullie vader/opa nogmaals bedankt voor wat hij in 1993 voor ons betekend heeft. Hij reageerde daarop verrast en met gepaste trots dat hij betekenisvol had kunnen zijn en informeerde hoe het was afgelopen. Wij wensen jullie, mede door het openen van dit condoleance boek, veel dierbare herinneringen aan jullie avontuurlijke en bevlogen vader en opa. En we hopen dat jullie vandaag met alle dierbaren van jullie vader en moeder liefdevol afscheid hebben kunnen nemen.
Hierbij zeggen wij jullie vader gedag! Hartelijke groeten, Pim en José Verhagen-Welten 
Op 3 januari 2019
om 11:58 getekend door:
J.o.s.é. .W.e.l.t.e.n.
Dit is niet ok
Lieve mensen,
Van harte gecondoleerd met deze bijzondere vader ,schoonvader en opa.
Elly belde mij om het sterven van Gert mede te delen. Kort daarvoor, op Kerstavond, memoreerde ik nog aan hem, toen wij het voorsnijmes en vork hanteerden, gekregen bij ons huwelijk van Mia en Gert. Deze afgelopen week gaat er telkens een film draaien in mijn hoofd met vele herinneringen. Telkens andere episodes. Ik zal proberen binnenkort deze film aan jullie te schrijven. Eerst wil ik de dag van vandaag ook op me in laten werken. Allemaal heel veel sterkte bij het afscheid vandaag. Weet, dat ik veel van hem gehouden heb ondanks zijn streken.
Ik ben er met velen om jullie te ondersteunen. Lieve groet Margo 
Op 3 januari 2019
om 11:44 getekend door:
M.a.r.g.o.
Dit is niet ok
Gert leerde ik kennen toen ik in 1953 lid werd van het dispuut DEMOSTHENES, de oudste oratorische vereniging van het studenten Corps aan de Vrije Universiteits Nil Desperandum Deo Duce. Gert was het jaar daarvoor aan de medische studie begonnen en in de loop der tijd gingen we meer en meer met elkaar optrekken. Dat maakte het studeren een stuk lichter; we vulden elkaar perfect aan. Onze vaders -beiden dominees- bleken ook met elkaar bevriend te zijn (wat ik niet wist) maar dat verschafte natuurlijk al een voor de hand liggend contact; we waren een soort ?broers?.

Bovendien was Gert iemand die op een natuurlijke wijze een vriendelijke sfeer om zich heen schiep waardoor wrijvingen tussen mensen om hem heen vanzelf oplosten. Bij hem voelde je veilig. Het was dus niet verwonderlijk dat hij voorzitter van onze vereniging werd. Op het bericht van zijn overlijden geeft hij zijn dochter aanwijzingen bij het vissen. Ik moest biuj het zien van dat beeld natuurlijk denken aan de nachtelijke visavonturen die ik had beleefd met Gert tijdens een logeerpartij in Kampen, kort voor ons doctoraal examen.

Gert kon goed feestvieren en lustte dan wel een slokje, maar als hij wat dieper in het glaasje gekeken had kon hij ook somber voor zich uit kijken en ja dan kon achter zijn jovialiteit en uitbundigheid -toen al- een man te voorschijn komen die bezig was met de dood. De keuze van het motto op het overlijdensbericht (psalm 116) is daarom heel goed, want die psalm gaat over een man die bang is voor de dood.

Een jaar of tien geleden organiseerde Gert een boottocht met collega?s via de IJssel en de Friese meren. Op een avond lag ons schip voor de wal in Hasselt en maakten we met z?n allen een wandeling door het voormalige Hanzestadje. Orgelmuziek vanuit de monumentale kerk bereikte onze oren en Gert troonde ons mee om daar in die kerk naar te gaan luisteren. Hij vroeg de organist om bepaalde psalmen te spelen en staand, uit volle borst, zong hij ene na de andere psalm mee. Diverse collega?s, die nooit in een kerk kwamen, luisterden verwonderd -maar ook geraakt- naar Gert.

De laatste jaren woonden wij ver verwijderd van elkaar ik belde Gert dan op om de zoveel tijd en speelde op mijn orgel psalmen voor hem, die hij goed kon horen en kon meezingen aan de andere kant van de telefoon; hij dikwijls in tranen van ontroering die ik niet zag maar hoorde.
Dat is de mooiste herinnering aan Gert. Luisteren met onze ziel.

Zijn vriend: Leen Kunst 
Op 3 januari 2019
om 8:00 getekend door:
L.e.o.n.a.r.d. .K.u.n.s.t.
Dit is niet ok
Ik heb het al vaak mogen vertellen, mijn reiservaringen met Gert.

In 2008 kwam Gert naar Philips Health Care in Best met een oud koffertje met daarin een aantal onderdelen van een haast antieke ultra geluid scanner van Philips. De scanner was al maanden kapot , service al lang verlopen en het was de enige scanner die door meerdere ziekenhuizen werd gebruikt.
Gert als succesvolle toneelspeler raakte de juiste snaren met zijn verhaal, en of wij - Philips - konden helpen met het zoeken naar misschien nog aanwezige reserve onderdelen. Ik beloofde Gert dat ik binnen een aantal weken terug zou komen
met een antwoord en een plan. Een lang verhaal kort gemaakt; we zouden geen reserve onderdelen
sturen, maar we doneerden twee gerefurbishde moderne Ultra Sound Systemen voor de twee belangrijke ziekenhuizen in Gert' s lievelingsstad Chinandega, en ik zou zelf ook nog mee gaan naar Nicaragua om te kijken wat we nog meer zouden kunnen doen.

In 8 jaar tijd ben ik 10 keer in Nicaragua geweest, waarvan een aantal keren met Gert. Gert bracht altijd cadeautjes mee voor de kinderen.En zo gebeurde het dat Gert op een van onze reizen via Houston nog een paar boodschappen moest doen., en alle tijd nam om te shoppen. Zijn naam was al verschillende keren omgeroepen, en na enkele bedreigingen dat zijn koffer - en dus ook de mijne - zou worden uitgeladen kwam Gert heel vrolijk lachend aangewandeld en zij hij toen we langs booskijkende stewards het toestel binnen liepen ;
Als ons Lieve Heer het anders had gewild, dan had Hij het wel anders geregeld.. Gert was een eindeloze lieverd en hij kon oprecht zijn trots en dankbaarheid uitdragen.
Het is ongelooflijk dat Gert tot op hoge leeftijd nog actief was voor de projecten in Nicaragua. Voor hem was dat geen vraag; hij had Nicaragua immers in zijn hart gesloten.
Dank Lieve Gert, dat ik dit met jou mocht delen.. Goed reis.

Willem Vuisting. 
Op 3 januari 2019
om 7:55 getekend door:
W.i.l.l.e.m. .V.u.i.s.t.i.n.g.
Dit is niet ok
Herinneringen aan Gert.

We waren bijna 50 jaar vrienden, en goede buren.
Tuinieren was Gert's grote hobby;er was altijd een groet of we maakten een praatje.
Gert in de keuken, met schort,trots op het vlees van zijn speciale slager.
Gert als familieman, schaatsend met zijn dochters op het Oud Meer.
Gert als "bezoekadres" van de Hervormde kerk in Son en Breugel, waar, onder het genot van een goed glas wijn, veel interessante onderwerpen werden behandeld.

Gert: we zullen je ongetwijfeld missen, om al deze kwaliteiten en gezelligheid.

Floris en Wies van Nes. 
Op 2 januari 2019
om 21:54 getekend door:
F.l.o.r.i.s. .e.n. .W.i.e.s. .v.a.n. .N.e.s.
Dit is niet ok
Beste Jantien,Gerda en Kiene
Hoe mooi kan het zijn dat onze goede buur Gert een zeer dierbare vriend werd.Wat missen wij zijn inspirerende,bijzondere en wederzijdse vriendschap.
Dit is voorbij en wordt het stil in ons panterlaantje, maar de mooie herinneringen blijven.
wij wensen jullie veel sterkte. 
Op 2 januari 2019
om 21:47 getekend door:
n.i.e.l. .h.e.i.t.l.i.n.g./.y.v.o.n. .v.a.n. .g.i.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Dear dr. Brillenburg´s family: sorry because I cannot write in Dutch, but anyway I would like to express my condolences to all of you. Dr. Brillenburg was not only my friend, but a very good friend and this is an honor to me. I was one of the first Nicaraguan person to meet him (1993) and for many years worked together on social projects in my city dreamed, structured, organized, sponsored by him in Chinandega. Strong, tender, comprehensive and strict, critical, observer, advisor, severe and benevolent and eternally in love with Mia and devoted with his three girls. In some sense, Dr. Brillenburg was a teacher to me in matters of common life and honesty. Sometimes he used to call me a philosopher, but actually he was the philosopher and the humanistic one. My Dear Doctor (he would be saying: "call me Gert"), all our respect and affection wherever you are, from my wife, Arlene, my four daughters and four grandchildren. Poor people of Chinandega will be always grateful with you. You will be always in our hearts and minds. Hugs for all family. 
Op 2 januari 2019
om 20:15 getekend door:
A.Z.A.R.Í.A.S. .I... .C.H.Á.V.E.Z.-.F.
Dit is niet ok
Geachte familie,
Van harte gecondoleerd met het verlies van uw vader. U kent mij niet en ik ken u niet. Maar in 1950-1952 geloof ik, woonde uw moeder op kamer bij ons. Mama was in verwachting van mijn broer. Ik ben van 1948. In ruil voor wat hulp in huis en oppassen op mij, mocht uw moeder gratis op de grote kamer wonen. Voltaplein 29 in Amsterdam. Ik heb uw vader ooit 1 of 2 keer ontmoet, ik denk in 1955 of 1956. Wellicht hadden uw ouders toen net verkering. Wij gingen een keer naar Zandvoort en sprongen allemaal van een, in mijn ogen, hoge duintop. Ook mijn vader en uw vader. Ik herinner mij ?tante? Mia nog wel. Mooi dat door iets droefs als dit een leuke herinnering weer boven komt. Ik wens u veel sterkte. Vriendelijke groet, (mw) Reino Rustige 
Op 2 januari 2019
om 18:47 getekend door:
R.e.i.n.o. .R.u.s.t.i.g.e.
Dit is niet ok
Bij het heengaan van Gert sta ik met eerbeid en dankbaarheid stil.Ik heb hem leren kennen als een man van oprechte belangstelling voor allen die hij op zijn weg tegenkwam. Hij stelde zijn grote intelligentie, specifiek vakkennis en gezonde dadendrang in dienst van het welzijn van velen. Hij verbond gastvrijheid met genoegen in uitwisseling. De Heer van alle leven moge deze hoeder van menselijk leven een eeuwig tehuis bieden. 
Op 2 januari 2019
om 18:06 getekend door:
W.i.m. .B.e.u.k.e.n.
Dit is niet ok
       1 2        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Jantien Brillenburg Wurth
op 27 december 2018
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Jantien Brillenburg Wurth:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Gerrit Hendrik Brillenburg Wurth

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: