Paul Kleijwegt

Paul Kleijwegt

19 november 1964 - 9 januari 2018
Erg bedroefd, maar ook dankbaar dat verder lijden hem bespaard is gebleven, delen wij mede dat op dinsdag 9 januari onze zeer gewaardeerde medewerker/collega Paul Kleijwegt is overleden. Paul was sinds 1 januari 2001 in vaste dienst bij onze afdeling instrumentatie en heeft zich in die afgelopen 17 jaar bewezen als een capabel, betrouwbaar en toegewijd engineer. Als Lead Engineer is hij door ons bedrijf een aantal keren voor langere tijd naar het buitenland gedetacheerd. Zo assisteerde Paul, in 2002, bij de uitvoering van 1 van onze eerste grote buitenlandse projecten, de platformen Valhall Flank North en South in Tonsberg in Noorwegen en assisteerde Paul bij commissioning activiteiten van Helwin Beta project in Duitsland. Tot voor kort assisteerde hij ook ENGIE E&P een aantal dagen per week bij de projecten op locatie in Noorwegen.
Paul zijn persoonlijkheid, toewijding en vakbekwaamheid zullen gemist worden door zijn directe collegas, maar ook door de rest van het bedrijf. Paul was een rots in de branding, een fantastisch en aimabel mens, die met veel humor een prettige invloed had binnen ons bedrijf en de project teams waar hij onderdeel van uitmaakte.
Wij wensen zijn vrouw Patrizia, zijn dochter Giulia, overige familieleden en zijn directe collegas veel sterkte in deze moeilijke periode.
Raymond Groenhuijzen - Manager Instrumentation Department
Wim Bal - Managing Director
Theo Driever - Engineering Manager
Jelle Duister - Manager of Projects
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 51        Volgende >
Paul,

Ik heb je leren kennen als kundige vakman met overzicht. Je humor en je vermogen de verbindende factor tussen mensen te zijn en de rust te bewaren zal ik blijven herinneren. Je was een plezier om mee samen te werken en zal erg gemist worden.

Veel sterkte gewenst voor je familie, vrienden en naaste collega's.

Marco Schild 
Op 2 februari 2018
om 15:15 getekend door:
M.a.r.c.o. .S.c.h.i.l.d.
Dit is niet ok
Lieve Paul,

Het kan toch niet waar zijn was de eerste gedachte die opkwam toen ik het bericht van je overlijden las. Daarna kwamen mooie herinneringen naar boven, van onze nauwe samenwerking tijdens verschillende projecten. Ik heb altijd zo fijn met je samengewerkt.

Ik wens je gezin, je familie, vrienden en collega's heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. In gedachte ben ik bij jullie.

Met vriendelijke groeten,

Shahrouz Alipour Mal Amiri 
Op 20 januari 2018
om 19:36 getekend door:
S.h.a.h.r.o.u.z. .A.l.i.p.o.u.r. .M.a.l. .A.m.i.r.i.
Dit is niet ok
Ontzettend geschrokken van het droevige bericht dat je veel te vroeg het leven hebt moeten verlaten. Heel veel sterkte en kracht gewenst voor de familie, vrienden en nabestaanden. 
Op 16 januari 2018
om 15:40 getekend door:
E.e.f. .v.a.n. .B.r.u.g.g.e.n.
Dit is niet ok
Paul,

Ik ben heel erg geschrokken hoe snel het noodlot heeft toegeslagen. Het was altijd goed samenwerken met je.
Veel kracht voor jouw familie.

Roman 
Op 16 januari 2018
om 9:57 getekend door:
R.o.m.a.n.
Dit is niet ok
Paul,

Wat een treurig nieuws heb ik te horen gekregen. Je bent ziek geworden en helaas al overleden :(. Ik had je persoonlijk al een tijd niet meer gesproken helaas, maar ik wil je nog meegeven dat ik nog elke dag profijt heb van de kennis die jij op mij hebt overgedragen. Alle instrumentatie kennis en hulp rondom mijn opleiding hebben mij goed gedaan! Doordat jij mij onder je hoede nam als werkcoach en afstudeercoach ben ik enorm gegroeid, je was hier echt goed in. Ik kwam als broekie binnen bij IV en ging daar vier jaar later een heel stuk wijzer weg en met opleiding opzak. Dit mede dankzij jou! Ik dank je hier heel erg voor Paul en ik zal je ook altijd dankbaar blijven!! Ik zal je missen Paul. Ik wens je familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. 
Op 15 januari 2018
om 8:32 getekend door:
T.h.i.j.s. .V.e.r.l.a.n.g.e.n.
Dit is niet ok
Paul,
Wat is de tijd snel gegaan. Volop lust en energie, opeens een bericht, geen goed nieuws.
Je humor, je gein, ik zal deze niet vergeten, ook al hebben we maar korte tijd samengewerkt. Het is toch anders nu je er niet meer bent. Veel sterkte gewenst voor alle familie en vrienden. 
Op 14 januari 2018
om 22:23 getekend door:
P.i.e.t.e.r. .B.r.o.o.s.
Dit is niet ok
Lieve Paul, Hipster
In shock waren we bij het horen van het nieuws dat jij ziek was. En wat hoopte we allemaal dat er een wonder ging gebeuren. De kaart die we met zijn alle schreven heeft volgens mij niemand droog kunnen schrijven. Iedereen heeft mooie herinneringen aan jou. Zo een kaart is te klein om te vertellen hoe geliefd je was. Je was een super trotse pappa, vol trots vertelde je over je dochter, dat ze geslaagd was en ging studeren. Dat ze zo snel groot is geworden en we hadden het ook over mijn dochters. We bekeken foto's van een iv feestje waar ze nog echt puppies waren. Ja, je altijd belangstellingvol in de medemens. Je stem, je lach op de werkvloer moeten we helaas al een tijd missen.
Iedereen die langskwam op de vloer begroeten je op je eigen manier. Dat je nu echt nooit meer terugkomt op kantoor is ongelooflijk.
Het lekker stangen van iedereen die een snoepje uit de snoepjes pot wilde pakken "zou je dat nu wel doen?". Wat ga we je missen, Jij met je schoudertas, je altijd strak geknipte kapsels, je blauwe of andere aparte niet doorsnee schoenen, maakte dat ik je altijd de hipster noemde.
Je wordt gemist heel erg,...ik wens je lieve vrouw  Patrizia en je prachtige dochter Giulia , familie, vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.
Melanie Emmerig 
Op 13 januari 2018
om 22:57 getekend door:
M.e.l.a.n.i.e. .E.m.m.e.r.i.g.
Dit is niet ok
Paul,
Ondanks dat wij natuurlijk wisten dat je ziek was , was het een grote schok voor ons om te horen dat jij niet meer bij ons was. Zo snel. Wij waren idd verdoofd van verdriet. Hadden toch stiekem gehoopt op een klein wondertje.
Wij hebben 5 jaar samengewerkt op diverse Engie projecten en ik heb je leren kennen als een zeer prettige collega en bovenal een zeer aimabel mens. Het besef dat je niet meer bij ons bent doet pijn. Maar je zal altijd in onze gedachten blijven. Ik zal je missen gozer. Patrizia , Giulia en verdere familie en vrienden , heel veel sterkte met het verlies van deze prachtkerel. Selamat jalan Paul. 
Op 13 januari 2018
om 13:00 getekend door:
R.o.b. .K.e.r.g.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Paul,

?Long time no see? dat zei je ieder keer als je mij zag. Nu ben ik weer terug bij jouw ENGIE team, maar we kunnen niet meer samen werken, en kunnen niet elkaar zien meer.
Paul, in de kantoor praten wij over werken meer dan privé leven, maar de laatste keer hadden we gepraat over de gevoel dat het groeide kind uit huis ging wonen. Het is zo veel emotie, dat ik een heel lieve vader heb gezien.
We verliezend een goede collega, en jouw familie verliest een goede man, vader, zoon, broer. Ik wens jouw vrouw Patrizia, dochter Giula en de familieleden heel veel sterkte voor deze moeilijke periode.
Ik zal je nooit vergeten. Doei, Paul. 
Op 12 januari 2018
om 20:27 getekend door:
L.e.i.(.L.i.n.d.a.). .H.u.a.n.g.
Dit is niet ok
Paul,
Alles wat ik over jou in dit register lees is waar, je was een kanjer.
Toen je ziek was bleef je in mijn gedachte rond spoken.
Nu je er niet meer ben sta je er voor altijd in gebeiteld.
Paul ik zal je nooit vergeten.
Patrizia en Giulia heel veel sterkte met het verwerken van dit leed. 
Op 12 januari 2018
om 15:02 getekend door:
H.a.n.s. .v.a.n. .L.e.e.u.w.e.n.
Dit is niet ok
Het is al een tijd geleden dat wij colega's waren,toch dacht ik nog regelmatig aan jou.
Vlak na de start van IV O & G in 2000 zaten wij naast elkaar wat een lol hebben wij daar gehad alleen Tom van Maanen kon dat niet zo waarderen.
Paul het is fijn met jou gewerkt en gelachen te hebben.
Veel sterkte gewenst voor alle familie en vrienden. 
Op 12 januari 2018
om 14:07 getekend door:
H.a.n.s. .K.u.n.s.e.m.u.l.l.e.r.
Dit is niet ok
Paul,
Wat kun je nog zeggen als alles al is gezegd. Het onvoorstelbare is gebeurd. Je bent er niet meer. Wat blijft is de herinnering. En dat is een fijne. Toen ik bij IV kwam werken zat ik een tijdje bij jou.
Je gaf mij het gevoel dat ik welkom was. Ik voelde mij meteen thuis. In dat soort dingen was je goed. Het was altijd prettig om met jou te werken. Ik ga je missen. Veel sterkte voor familie en vrienden. 
Op 12 januari 2018
om 14:05 getekend door:
R.u.u.d. .J.a.c.o.b.s.e.
Dit is niet ok
Vandaag hoorde ik van Raymond het bijzondere droevige bericht dat Paul is overleden.
Hoewel ikzelf al enige jaren met pensioen ben herinner ik me Paul als een buitengewoon plezierige collega.
In onze herinnering zal Paul nog lang bij ons blijven, zoals we hem hebben leren kennen.
Familie, vrienden en (oud)collega's veel sterkte om dit verlies te verwerken

Jan Vos 
Op 12 januari 2018
om 14:00 getekend door:
J.a.n. .V.o.s.
Dit is niet ok
Paul mooie vent, bedankt, het was voor mij altijd een plezier om samen te werken.
Jouw mooie enthousiaste verhalen over vissen, in de gehuurde trapkano of je eigenhandig gemaaide vis stek, bij jouw in de singel of op vakantie bij het Gardameer, waren mooi en herkenbaar.
Het is echt verschrikkelijk om jou veel te vroeg te verliezen, ik ga je missen. Rust zacht in vrede.
Ik wens je vrouw, dochter, familie en vrienden veel sterkte toe, voor nu en in de toekomst. 
Op 12 januari 2018
om 13:51 getekend door:
B.a.s. .R.i.j.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Familie en vrienden van Paul. Ik ben een gelukkig mens om Paul te hebben mogen kennen.
Een fijne persoonlijkheid en een geweldige collega.Het gat dat jij nalaat bij de mensen van IV en je familie valt niet te dichten. Mogen Patrizia en Guilia met al onze woorden een beetje troost kunnen vinden voor dit enorme verlies in hun leven. Ik wens jullie alle kracht en sterkte toe die je nodig zult hebben om te kunnen verdragen.

Yvonne Stoopman 
Op 12 januari 2018
om 12:50 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .S.t.o.o.p.m.a.n.
Dit is niet ok
Paul,
Wat zijn wij geschrokken van dit bericht op onze afdeling.

Je was altijd een vrolijke kerel,hier en daar een geintje maken.
Maar altijd klaar staan voor je werk en collega's, niets was te veel voor je.
Wij zullen je gaan missen Paul.

Patrizia,Guilia, en alle Familieleden en vrienden.
Wij wensen jullie veel sterkte met dit grote verlies.

Jan de Klerk. 
Op 12 januari 2018
om 12:35 getekend door:
J.a.n. .d.e. .K.l.e.r.k.
Dit is niet ok
Collega's als Paul maakten het werk leuker.
Mensen als Paul maakten de wereld mooier.

Iedereen sterkte gewenst met zijn verlies. 
Op 12 januari 2018
om 7:38 getekend door:
J.a.n. .P.a.u.l. .v.a.n. .d.e.r. .K.n.i.j.f.f.
Dit is niet ok
Lieve Paul,

Je hebt ons veel te vroeg verlaten...hoe nu verder? Wij allemaal hier bij IvOG zijn verdoofd van verdriet.

We zullen in ons ENGIE team de vele herinneringen aan jou te aller tijde levendig houden.


Je bent in mn hele loopbaan 1 van de mooiste mensen geweest die ik heb mogen kennen.
Je grappen , de gezellige sfeer, de rust die jij in ons team kon teweegbrengen maar ook je kennis ; kortom je hebt  je sporen achter gelaten die ons verder zullen leiden als team.

Bedankt hiervoor en ik weet haast zeker dat ik dit ook uit naam van onze klant "ENGIE" mag zeggen. Ook bij hen was je zeer geliefd.

Patrizia en Giulia verliezen de allerliefste vader en man.
Rust zacht en bedankt dat ik jou ben tegengekomen op mijn levenspad.
Je bent voor altijd in mijn hart.

Patrizia, Giulia en overige familie/ naasten:
Gecondeleerd en sterkte in deze moelijke tijd.
In gedachte ben ik bij jullie.

Liefs,
Jennifer Polak 
Op 11 januari 2018
om 23:46 getekend door:
J.e.n.n.i.f.e.r. .P.o.l.a.k.
Dit is niet ok
Paul,

Ongeloof en verdrietig tegelijkertijd.
Zo'n 10 jaar geleden zijn we voor enige weken directe collega's geweest en heb ik je leren kennen als een zeer vriendelijk, behulpzame en kundige man. Verder was voetbal vaak onderwerp van gesprek.
Na die periode hebben we elkaar nog een paar keer ontmoet bij IV feesten en recepties en gezellig kunnen bijpraten.
Bij het lezen van het bericht van de directie was ik overdonderd.

Ik wens je vrouw, dochter, familie en vrienden veel sterkte toe. 
Op 11 januari 2018
om 22:44 getekend door:
J.a.n. .S.w.i.e.r.
Dit is niet ok
Na half november al zo geschrokken te zijn van het bericht van jouw ernstig ziek zijn, kwam het bericht van de week als een klap binnen. De keren dat wij elkaar gesproken hebben, stond humor voorop en ik vond je zeer kundig, joviaal en aimabel. Paul, we gaan je missen en ik wens je gezin, familie en vrienden veel kracht en sterkte. 
Op 11 januari 2018
om 17:45 getekend door:
P.a.u.l. .K.l.o.e.t.
Dit is niet ok
       1 2 3        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Desiree van Tuyl
op 10 januari 2018
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Desiree van Tuyl:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Paul Kleijwegt

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: