Yvonne Mevissen

Yvonne Mevissen

31 augustus 1956 - 14 november 2017

.

Vol ongeloof en verdrietig zijn wij door het overlijden van
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 20
Beste familie en vrienden/ vriendinnen van Yvonne,

Gecondoleerd met Yvonne en veel sterkte toegewenst. Mogen alle mooie herinneringen aan haar jullie troost en kracht geven.

Ik zal Yvonne herinneren als een heel betrokken, enthousiaste en actieve vrouw. Ze is voor mij gedurende vele jaren een heel fijne team-manager geweest.

Groeten van
Yvonne van Gelderen 
Op 29 november 2017
om 14:20 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .v.a.n. .G.e.l.d.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Yvon,
Vandaag hebben we afscheid van je genomen. Kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat je er niet meer bent. Je was een warme, lieve, ontzettend eigenwijze en heerlijke collega! Wat hebben we vaak gelachen, samen plannetjes bedacht, lekker even snel afstemmen en iets regelen. Zie ons nog zitten met overleggen, ik hoor je stem en je lach nog. Donderdag spraken we af om maandag even bellen en als t lukt een bakkie doen samen. Zaterdag werd alles anders.
In het ziekenhuis pakte je m'n hand, keek me aan. Een heel pijnlijk en ook dierbaar moment.
Ik zal het zo missen de wijntjes na het werk, even samen koffie drinken, je lach, je steunende blik, je altijd opgewekte aanwezigheid. Je was er gewoon altijd. Je bent er niet meer.
Wat een groot verlies.
Heel veel sterkte voor iedereen die Yvon dierbaar was. 
Op 21 november 2017
om 22:00 getekend door:
M.i.r.i.a.m. .T.e.u.l.i.n.g.
Dit is niet ok
Lieve familie en vrienden, vandaag zeggen we tegen elkaar: laat Yvonne in ons doorleven...Door Yvonne's support in mijn werk (en in mijn volksdansleven; zij maakte het voor mij mogelijk de eerste keer naar Japan te gaan zonder mijn tijdelijke aanstelling te verliezen), door haar enthousiasme voor het werk, haar zorg en betrokkenheid heeft zij mij vanaf mijn eerste stap bij Altra zoveel al meegeven dat ik bij me draag en uitdraag. Ik ga haar missen...maar zoals jullie haar moeten missen...dat kan ik slechts vermoeden. Heel veel sterkte...Dag Yvonne...als ik kon toveren...dan wist ik het wel...Bianca 
Op 21 november 2017
om 21:42 getekend door:
B.i.a.n.c.a. .d.e. .J.o.n.g.
Dit is niet ok
lieve Yvonne,

ongelooflijk is dit grote bruuske verlies. Jarenlang hebben onze wegen zich gekruist, op het volleybalveld, als collega's bij het PPI, later als leidinggevende en sinds dit jaar als onze regio-manager. ik ken je niet anders dan als een prettig nuchter vrolijk en gewoon mens met een realistische kijk op wat er nodig is en met een mooie bescheidenheid. We zullen je missen, je warmte, betrokkenheid en daadkracht. ik wil iedereen die dichtbij je staat, familie, vrienden, sportmaatjes, buren, collega's, sterkte wensen met dit wrange verlies. Onbevattelijk.

Liefs, Ingrid Bruining 
Op 21 november 2017
om 16:40 getekend door:
i.n.g.r.i.d. .b.r.u.i.n.i.n.g.
Dit is niet ok
lieve Yvonne, ik herinner je als een heel enthousiaste, stimulerende collega en later voor korte tijd leidinggevende. Het was mijn beginperiode op het PPI, vanaf 1992. dank voor alles, rust zacht. 
Op 20 november 2017
om 21:04 getekend door:
F.r.a.n.s. .G.u.i.t.
Dit is niet ok
Herinnering aan Yvon, we volleybalden samen, lang geleden. Best fanatiek, bezweet rood hoofd, haar in een staart, friet en bier na afloop van de wedstrijd. Eindeloze gesprekken, licht gestotter, veel gelachen. Yvon, sociaal, betrokken. Een beminnelijk mens.
Heel veel sterkte voor ieder dichtbij haar. 
Op 20 november 2017
om 17:13 getekend door:
G.e.r.w.i. .D.a.n.i.e.l.s.
Dit is niet ok
Een schok dit te horen..ofschoon we geen contact meer hadden. Als vriendin van mijn broer heb ik haar leren kennen als een warme lieve vrouw. Ik kwam net studeren in Amsterdam en ze heeft mij in contact gebracht met US volleybal alwaar zij ook speelde. Ik wens ex teamgenoten heel veel sterkte..een 2e overlijden in zo'n korte tijd. Uiteraard ook mijn condoleances voor familie en vrienden. 
Op 20 november 2017
om 16:13 getekend door:
C.h.r.i.s. .Z.a.n.t.
Dit is niet ok
Nee ik kan en wil het gewoon niet geloven!.Zo een lieve warme vrouw een luisterent oor en begripvol. Een fijne leidinggevende en mens.. bedankt en rust zacht lieve Yvonne. 
Op 20 november 2017
om 13:58 getekend door:
C.h.a.n.t.a.l. .R.o.s.e.
Dit is niet ok
We schrijven midden jaren '80. We kwamen in elkaar's leven door het werk en we zijn daarna niet meer uit elkaar's leven verdwenen. Het PPI markeerde de start van een intensieve, intense en warme liefdevolle vriendschap. Wat hebben we als collega's en vrienden veel van elkaar gehouden, met elkaar gestreden en heel soms zelfs zelfs onenigheid gekend. Maar wat heb je voor mij ontzettend veel betekend, met jouw unieke analytisch vermogen, one-liners, humor en steun. Al onze citytrips waar we bijvoorbeeld als Patsy en Edina druiven etend met champagne waggelend op de klanken van de oud-jaars klokslagen door Madrid slenterden of in de winterzon, ons lavend aan de vino verde, aan de Algarve het leven en de toekomst doornamen.
De laatste 30 jaren van mijn leven zijn gelardeerd met anekdotes, herinngeren en ervaringen met jou samen.
Lieve Yvonne, mijn onmeetbare dankbaarheid gaat uit naar jou om de liefde en vriendschap waarmee je mijn leven verrijkt hebt, de lessen die je me leerde, het weerwoord dat ik zo vaak van je kreeg. Ik heb me door jou laten gezeggen in de ware zin van het woord.
Lieve Marian, André, Henk, Annemarieke en kinderen, jullie zus en tante heeft ons allen mooie herinneringen nagelaten, heeft maatschappelijk heel veel betekend binnen de jeugdzorg in Amsterdam. Mijn concoleances naar jullie gaan gepaard met de wens dat jullie dit besef mettertijd dankbaar zullen verweven met het verdriet dat in jullie en ons aller leven gevoeld wordt.
Bas Verstift,
Entrepotdok 37
1018AD Amsterdam 
Op 19 november 2017
om 14:17 getekend door:
B.a.s. .V.e.r.s.t.i.f.t.
Dit is niet ok
Lieve Yvonne, ruim 15 jaar geleden hebben wij nog samen gewerkt met de Schoolmaatschappelijk Werkers op het Javaplantsoen. En dit jaar was je onze Regiomanager. Ik herinner me jou als een zeer gedreven collega, hartelijk, warm, geestig en enorm betrokken op de mensen met wie jij werkte! Het is onvoorstelbaar dat je hier niet meer bent. Wij zullen je missen. Veel sterkte voor de familie en vrienden. 
Op 19 november 2017
om 9:50 getekend door:
M.i.r.j.a.m. .L.i.t.j.e.n.s.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met het overlijden van Yvonne 
Op 18 november 2017
om 16:05 getekend door:
P.e.t.e.r. .e.n. .c.i.n.d.y. .l.e.e.n.e.n.
Dit is niet ok
Liefste Yvonne,

Donderdag 7 december gaat we weer naar de Stadsschouwburg? Toch?
Ons meest geliefde theatergezelschap De Warme Winkel zal vast weer een onweerstaanbaar geestige voorstelling opleveren.
Weet je nog, vorig jaar bij ?De Achterkant?? Dat we op sokken liepen en achter op het toneel van de Stadsschouwburg op de grond moesten zitten, om de acteurs op de rug te zien die hun voorstelling speelden voor het publiek in de grote zaal. Dat we muisstil moesten zijn, in onze verhullende zwarte gaasdoek kleding. Dat we het bijna niet hielden van de ingehouden lach. Zo bizar, zo vervreemdend, zo origineel.
Treffen we elkaar dan 7 december op de hoek, bij de molen, zo rond half acht?
Om samen naar het Leidseplein te fietsen?
Of ga je liever met de tram en ontmoet ik je bij Stanislavski voor een cappuccino?
Liefste Yvonne. Gaan we dan weer een cijfer aan de voorstelling geven. Zoals we meestal doen? Vaak is het amper een zes-min, soms echt een vette drie, en heel zelden een negen of tien. Daarvoor gaan we, iedere keer weer hoopvol, om op een dag die magische tien te kunnen beleven. En sprakeloos het theater te verlaten. Dat wil wat zeggen, als wij sprakeloos raken.
En als de voorstelling je verveelt, ga je dan weer demonstratief heen en weer schuiven op je theaterstoel? En wapperen met je programmaboekje?
En stift je dan minstens twee keer tijdens de voorstelling je lippen rood?
Liefste Yvonne. We hebben zoveel onvoorstelbare voorstellingen gezien. Krankzinnig goed, heel matig, zozo en zelfs subliem.
Maar deze voorstelling, waar ik met jou in beland ben sinds 14 november, is niet te harden. Zo slecht. Zo ongeloofwaardig. Zo wreed. Zo onecht.
Deze voorstelling krijgt een dikke vette nul!
Wil je er alsjeblieft mee stoppen?
En gewoon opstaan.
En weer meegaan naar een echt rete-goeie voorstelling?
Dan hebben we het er verder niet meer over.
Goed?

Je theatervriend voor het leven, Henk 
Op 18 november 2017
om 12:05 getekend door:
H.e.n.k. .B.u.r.g.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Yvonne,ik had je zo graag nog n keer willen zien. Jij hebt zoveel voor mij betekent in een van de zwaarste periodes uit mijn leven. Jij was er voor me en dat zal ik nooit vergeten. We hebben samen heel wat gesprekken gehad,samen gelachen en ook gehuild. Uit het diepst van mijn hart, had ik je nog een keer willen zeggen: bedankt lieve Yvonne 
Op 18 november 2017
om 0:12 getekend door:
A.i.c.h.a.
Dit is niet ok
Voor Yvonne.
35 jaar geleden, bij het toenmalige PPI, startte Yvonne en ik samen in een team van 5 (Kees, Marga, Yvonne, Trudie en ik) die de toen splinternieuwe TSU (tijdelijke school uitvallers) groep gestalte gaven. Een team dat groeide, erg gedreven was en bezig waren met vernieuwing.
Uit het werk van dit team is uiteindelijk, via de schoolklas van de Dagopvang en ?de werkruimte?, de school Altra college Konijnenstraat ontstaan.
Yvonne ging verder in de jeugdzorg afdeling, ik in de onderwijskant.

Nog geen 2 maanden geleden spraken we elkaar op de begrafenis van een gezamenlijke bekende en bespraken hoe erg het was op je 59ste te moeten overlijden.
En nu staan wij er voor jou Yvonne, veel te vroeg. Ik heb mooie herinneringen aan de jaren dat we samengewerkt hebben. Veel sterkte voor allen die jou van dichtbij moeten missen.
Judith van Houten Bilderdijklaan 31 3743HR Baarn Voor Yvonne.
35 jaar geleden, bij het toenmalige PPI, startte Yvonne en ik samen in een team van 5 mensen die de toen splinternieuwe TSU (tijdelijke school uitvallers) groep gestalte gaven. Een team dat groeide, erg gedreven was en bezig waren met vernieuwing.
Uit het werk van dit team is uiteindelijk, via de schoolklas van de Dagopvang en ?de werkruimte?, de school Altra college Konijnenstraat ontstaan.
Yvonne ging verder in de jeugdzorg afdeling, ik in de onderwijskant.

Nog geen 2 maanden geleden spraken we elkaar op de begrafenis van een gezamenlijke bekende en bespraken hoe erg het was op je 59ste te moeten overlijden.
En nu staan wij er voor jou Yvonne, veel te vroeg. Ik heb mooie herinneringen aan de jaren dat we samengewerkt hebben. Veel sterkte voor allen die jou van dichtbij moeten missen.
Judith van Houten Bilderdijklaan 31 3743HR Baarn Voor Yvonne.
35 jaar geleden, bij het toenmalige PPI, startte Yvonne en ik samen in een team van 5 mensen die de toen splinternieuwe TSU (tijdelijke school uitvallers) groep gestalte gaven. Een team dat groeide, erg gedreven was en bezig waren met vernieuwing.
Uit het werk van dit team is uiteindelijk, via de schoolklas van de Dagopvang en ?de werkruimte?, de school Altra college Konijnenstraat ontstaan.
Yvonne ging verder in de jeugdzorg afdeling, ik in de onderwijskant.

Nog geen 2 maanden geleden spraken we elkaar op de begrafenis van een gezamenlijke bekende en bespraken hoe erg het was op je 59ste te moeten overlijden.
En nu staan wij er voor jou Yvonne, veel te vroeg. Ik heb mooie herinneringen aan de jaren dat we samengewerkt hebben. Veel sterkte voor allen die jou van dichtbij moeten missen.
Judith van Houten Bilderdijklaan 31 3743HR Baarn
Voor Yvonne.
35 jaar geleden, bij het toenmalige PPI, startte Yvonne en ik samen in een team van 5 mensen die de toen splinternieuwe TSU (tijdelijke school uitvallers) groep gestalte gaven. Een team dat groeide, erg gedreven was en bezig waren met vernieuwing.
Uit het werk van dit team is uiteindelijk, via de schoolklas van de Dagopvang en ?de werkruimte?, de school Altra college Konijnenstraat ontstaan.
Yvonne ging verder in de jeugdzorg afdeling, ik in de onderwijskant.

Nog geen 2 maanden geleden spraken we elkaar op de begrafenis van een gezamenlijke bekende en bespraken hoe erg het was op je 59ste te moeten overlijden.
En nu staan wij er voor jou Yvonne, veel te vroeg. Ik heb mooie herinneringen aan de jaren dat we samengewerkt hebben. Veel sterkte voor allen die jou van dichtbij moeten missen.
Judith van Houten Bilderdijklaan 31 3743HR Baarn judithvahouten@casema.nl 
Op 17 november 2017
om 19:25 getekend door:
j.u.d.i.t.h. .v.a.n. .h.o.u.t.e.n.
Dit is niet ok
Sterkte met het verlies van jullie zus 
Op 17 november 2017
om 15:59 getekend door:
L.e.o. .e.n. .E.l.e.e.n.
Dit is niet ok
Wat een schok om vandaag een overlijdensbericht te lezen van mijn voormalig manager op Altra Boddaert Reigersbos. Ik herinner mij haar als een warme betrokken en humorvolle manager. Zij was echt betrokken. Ik wens haar familie en vrienden veel sterkte bij dit verlies. 
Op 17 november 2017
om 13:12 getekend door:
A.n.n.e.l.i.e.s. .B.a.n.n.e.n.b.e.r.g.
Dit is niet ok
Veel sterkte voor familie, vrienden en collega's met dit grote verlies... 
Op 17 november 2017
om 13:05 getekend door:
M.a.r.l.o.e.s. .J.a.n.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Yvonne, altijd klaar staan voor kinderen. Veel sterkte voor je familie en vrienden. 
Op 17 november 2017
om 7:14 getekend door:
E.l.l.e.n. .B.a.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Yvonne, je was een tof mens, schokkend om te horen dat je er ineens niet meer bent. Wat zal jij gemist worden, door zoveel mensen waar je veel voor hebt betekend. Veel sterkte voor je familie. 
Op 16 november 2017
om 23:32 getekend door:
M.a.r.i.a. .B.e.z.e.m.
Dit is niet ok
vol ongeloof en verbijsterd
Yvonne rust zacht 
Op 16 november 2017
om 18:52 getekend door:
R.i.c.h.a.r.d. .H.o.l.t.e.n.
Dit is niet ok
       1 2 
Dit register is aangemaakt door:
Mw. M. Mevissen
op 14 november 2017
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Mw. M. Mevissen:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Yvonne Mevissen

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop. Een voorbeeld zie je hieronder.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: