Jaap (Jacob Lubbers)

Jaap (Jacob Lubbers)

26 februari 1937 - 7 november 2017
Na een kort ziekbed is rustig ingeslapen,
onze lieve man, vader, schoonvader en opa
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 9 van 9
Lieve Aaltje en familie,
Ik ben diep onder de indruk van de herdenkingsdienst van gisteren. Wat was het een mooi afscheid van Jaap en wat gaf het een goed beeld van jullie gezin en sociale leven. Op de Hunze zullen wij Jaap erg gaan missen. Heel veel liefs, Tineke. 
Op 15 november 2017
om 12:07 getekend door:
T.i.n.e.k.e. .F.l.o.o.r.
Dit is niet ok
Beste familie,
Jaap kende ik als een zeer behulpzame, sociale, en bescheiden man. Ik kwam hem in Ons Dorpshuis regelmatig tegen. Bij het Repaircafé, bij Sociaal Vitaal. Ook maakte hij het boeken-ruil-huisje voor het 100 jarig bestaan van Ons Dorpshuis.
Ik wens u veel sterkte met dit verlies.
Vera Lolkema, sociaal team Eelde Paterswolde (Trias) 
Op 14 november 2017
om 10:54 getekend door:
V.e.r.a. .L.o.l.k.e.m.a.
Dit is niet ok
Beste Aaltje, Marjo en Anneke.

Meer dan 20 jaar was Jaap onze vriendelijke, aardige, behulpzame en eigenzinnige buurman. We associëren hem met sociaal, milieubewust, tolerant en hartelijk. We zullen hem missen ...
Ria & Harry 
Op 13 november 2017
om 18:08 getekend door:
R.i.a. .H.a.z.e.l.a.a.r. .&. .H.a.r.r.y. .M.e.l.l.e.m.a.
Dit is niet ok
charlotte kent Jaap en Aaltje van de kerk en als mileuvriendelijke christenen. Ik was tweemaal op bezoek en heb zoveel herinneringen, zeker aan het lampenvervangen in mijn huis door Jaap en dat ik hem mocht vertellen PCOBlid te worden waar hij en Aaltje kennis namen van het blad, toen Perspectief waar Aaltje meer bij een andere ouderenbond was aangesloten. Op de middagen van de PCOB trof ik Jaap niet maar hij had altijd veel anders te doen en was zeer aktief tot op hoge leeftijd. Hij was collega van wijlen Bert de Pater en daar waren we nog samen te condeleren op het bekende adres op de Mandelandenweg. De kinderen speelden met elkaar als schoolgenootjes voor mijn eelder tijd. Ik wens Aaltje en de kinderen en kleinkinderen veel sterkte en noem l corinthe 15 uit de bijbel.

charlotte tvberkhout 
Op 13 november 2017
om 17:10 getekend door:
c.h.a.r.l.o.t.t.e. .t.e.d.i.n.g. .v.a.n. .b.e.r.k.h.o.u.t.
Dit is niet ok
Ik herinner mij Jaap als een erg betrokken man bij de Sociaal Vitaal groep. Jaap vond het fijn om iets te doen voor de groep. Zo heeft hij op een zorgvuldige manier de deelnemerslijst gemaakt. Ieder kon de gegevens die hij/zij kwijt wilde op een formulier schrijven. De week erna nam hij de lijsten ter controle weer mee. Hij kwam op tijd omdat hij dan misschien nog kon helpen iets klaar te zetten. Want zo zei hij "ik vind het fijn om te helpen".
Ik wens Mevr. Lubbers en verdere familie en vrienden veel sterkte bij het verweken van dit verlies. 
Op 13 november 2017
om 16:20 getekend door:
j.a.n.n.i.e.b.l.o.u.p.o.t.
Dit is niet ok
Voor onze roeivereniging de Hunze heeft Jaap zich heel veel jaren met hart en ziel ingezet . Hij was actief als instructeur , in de toergroep , en hij roeide tot voor kort zelf ook nog . Maar vooral zette hij zich met bewonderingswaardige toewijding en geduld in voor de materiaalcommissie . Velen binnen de Hunze kennen Jaap als de "man van het materiaal" , die met veel liefde en zorgvuldigheid het materiaal(= de boten) van de Hunze onderhield . Een van zijn laatste uitvindingen was het beschermen van de boten bij het in- en uitbrengen door middel van gehalveerde tennisballen met elastiek ertussen op de dollen aan te brengen
, een wondermooie oplossing . Jaap's benoeming tot Lid van Verdienste van de Hunze was een zeer verdiend predikaat . Jaap was toegewijd , vakkundig , maar bovenal een rustige , bescheiden en bijzonder sympathieke roeivriend . Bij de Hunze zullen we hem zeer missen en we wensen Aaltje en verdere Familie en vrienden alle sterkte bij het verwerken van dit verlies .
Bestuur en Leden van Koninklijke Groninger Roeivereniging de Hunze 
Op 13 november 2017
om 9:55 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n. .v.a.n. .M.e.s.s.e.l.
Dit is niet ok
Beste Aaltje,
Wat een schrik!
Zo plotseling?.
En ook: zo onvoorstelbaar.
Jaap was een man die klaar stond voor iedereen. Hij meldde zich zelf als vrijwilliger bij het Repair Café en met hart en ziel repareerde hij kapotte spullen. Jammer dat hij er om gezondheidsredenen mee moest stoppen.
Hij zal in onze gedachten blijven als een man met aandacht voor de ander.
Wij wensen je veel sterkte en we hopen dat je de draad weer kunt oppakken.
Vooral ook namens het team van Repair Café Eelde-Paterswolde,
Reinier Wagenaar 
Op 12 november 2017
om 22:54 getekend door:
R.e.i.n.i.e.r. .W.a.g.e.n.a.a.r.
Dit is niet ok
Op Marjo's verjaardagen ontmoette ik u meerdere malen en heb u daar leren kennen als een heel vriendelijke man met een zeer brede interesse. Er was altijd wel iets om van gedachten over te wisselen en vaak had u een net even andere insteek. Vaak was het mooi weer en zaten we lekker in de zon buiten. Ik bewaar er goede herinneringen aan!

Alle naast betrokkenen: heel veel sterkte gewenst de komende tijd.

Hanneke Pijlman 
Op 12 november 2017
om 22:04 getekend door:
H.a.n.n.e.k.e. .P.i.j.l.m.a.n.
Dit is niet ok
Jaap.
Nadat we vele jaren elkaar ontmoetten in de kerk, hebben we elkaar eigenlijk pas nader leren kennen tijdens onze wandelingen in het laatste jaar.
Terwijl jij mij voortduwde in de rolstoel hebben we vele gesprekken gehad, waaraan ik met genegenheid en dankbaarheid terugdenk. Die gesprekken varieerden van roeien tot chemie en egyptologie.
In dankbare herinnering, mede namens Gerrie,
Herman te Velde 
Op 11 november 2017
om 16:07 getekend door:
H.e.r.m.a.n. .e.n. .G.e.r.r.i.e. .t.e. .V.e.l.d.e.
Dit is niet ok
       1 
Dit register is aangemaakt door:
Mevr. A.A. Lubbers-van der Kooij
op 8 november 2017
en blijft zichtbaar tot:
8 januari 2018
Contact met beheerder >
Contact met Mevr. A.A. Lubbers-van der Kooij:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Jaap (Jacob Lubbers)

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop. Een voorbeeld zie je hieronder.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: