Marcel Horrocks

Marcel Horrocks

27 oktober 1965 - 10 juli 2017
Tijdens zijn vakantie in Frankrijk is Marcel op de racefiets slachtoffer geworden van een fataal verkeersongeval. Naast fietser was Marcel een fervent hardloper. Maar bovenal zullen we aan hem denken als een fijne en prettige kameraad die alltijd betrokkenheid toonde en een warme belangstelling voor de ander had. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw en kinderen. Heel veel sterkte met dit onvoorstelbare zware verlies.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 46        Volgende >
Marcel,

Ik heb jouw leren kennen tijdens een wintersportweekeind in Oostenrijk, als een erg symphatiek, open en sportief man, die volop in het leven stond. Wat een enorm groot verlies. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte toe.

Michael 
Op 22 juli 2017
om 18:53 getekend door:
M.i.c.h.a.e.l.
Dit is niet ok
Marcel,

Ik leerde je ongeveer 3 jaar geleden kennen, toen je bij Sparta groep 1 kwam lopen. Vaak zag ik je bij baan-, cross en wegwedstrijden en natuurlijk als loopmaatje. Je was altijd gedreven altijd gefocust, altijd enthousiast en geïnteresseerd in iedereen.


Ik wens familie en kennissen veel sterkte.

Marcel rust zacht. 
Op 22 juli 2017
om 12:40 getekend door:
R.o.b.i.n. .K.u.i.p.e.r.
Dit is niet ok
Marcel

Opeens ben je weg.
Nooit meer jouw krachtige tred op de baan, nooit meer de high ?5? na een pittige training ???..

Het blijft moeilijk om te bevatten.

Ontzettend veel sterkte voor je dierbare naasten.
Rust zacht, man met pet.

Niek van der Sluis 
Op 21 juli 2017
om 22:58 getekend door:
N.i.e.k. .v.a.n. .d.e.r. .S.l.u.i.s.
Dit is niet ok
Marcel, ik kreeg vandaag pas het in en in trieste nieuws te horen...oude collega's van Koning & Hartman. Nieuws is niet te bevatten en zo niet niet te geloven. Marcel in de bloei van je leven.. sterkte toegewenst aan nabestaande, familie en kinderen. Ongelofelijk wat een triest nieuws! Woorden schieten me tekort. Priscilla van de Pol- collega Koning & Hartman 
Op 21 juli 2017
om 22:42 getekend door:
P.r.i.s.c.i.l.l.a.
Dit is niet ok
Marcel, ik heb het genoegen gehad om 1,5 jaar met jou te mogen lopen in groep 1 bij Sparta. Je was een voorbeeld voor mij, sportief, maar vooral als persoon. Ik wens jouw gezin en familie ontzettend veel sterkte toe. 
Op 21 juli 2017
om 19:47 getekend door:
J.o.r.i.s. .E.n.g.e.l.s.
Dit is niet ok
Dag lieve Marcel

Versteend stond ik naar het scherm te staren waar op te lezen was dat je er niet meer was. Niet te bevatten! Een half uur na het lezen van het bericht zat ik in de skilift in Oostenrijk opweg naar het bergstation waar we vorig jaar nog zo'n fantastische wintersport hebben gehad. Ik stapte uit en keer vertwijfeld naar het bankje waar je ruim een jaar geleden nog zat te genieten in de zon...

Na die dag kwamen vooral de herinneringen, heel veel mooie herinneringen met name in sportief verband, de baanwedstrijden, de trainingen, de focus en jouw gedrevenheid. Ik ga het allemaal missen. Maar meer nog dan het loopmaatje ga ik je als vriend missen. De geweldige wintersport die we hadden, en alweer hadden gepland voor volgend jaar... Het feit dat je altijd voor iedereen klaar stond, het helpen van vrienden en familie. Maar bovenal de manier waarop jij in het leven stond. Zo vol gaan voor alles, sport, vrienden, familie het leven! Je bent een voorbeeld voor me en dat zal je altijd blijven.

Lieve familie van Marcel, Syl Demi en Dion heel veel sterkte! 
Op 21 juli 2017
om 17:00 getekend door:
J.o.e.r.i. .B.o.r.g.s.t.e.i.n.
Dit is niet ok
Marcel, Ik ga je enthousiasme missen tijdens de trainingen. Jij was elke training weer de gene die iedereen in de groep stimuleerde om harder te gaan lopen. Ik heb veel bewondering voor jouw doorzettingsvermogen en passie tijdens het hardlopen. Jouw gezelligheid ga ik missen tijdens de crossen en baanwedstrijden.

Veel sterkte wens ik Sylvia, Dion, Demi, familie en vrienden met dit verlies toe. 
Op 20 juli 2017
om 19:56 getekend door:
M.a.r.n.i.x. .B.a.e.l.d.e.
Dit is niet ok
We zullen hem missen bij het hardlopen. Veel sterkte allemaal,vooral Sylvia, Demi en Dion 
Op 20 juli 2017
om 17:16 getekend door:
T.e.r.e.s.a. .S.o.t.o.m.a.y.o.r.
Dit is niet ok
Lieve Marcel, ik kende jou als collega, hardloper en hockeyvader. Altijd vonden we elkaar op een van deze vlakken, en altijd was jij warm, positief en belangstellend. Wat zullen we je missen.

Sylvia, Demi, Dion, Max en Niels, wat een vreselijk verlies. Ik voel met jullie mee en denk aan jullie in deze moeilijke dagen.

Jacqueline van Rooijen 
Op 20 juli 2017
om 12:36 getekend door:
J.a.c.q.u.e.l.i.n.e. .v.a.n. .R.o.o.i.j.e.n.
Dit is niet ok
Een mooi mens is heengegaan.Rust in vrede lieve Marcel.Heel veel kracht toegewenst voor Syl en jullie 2 prachtige dochters.? 
Op 19 juli 2017
om 10:29 getekend door:
S.i.l. .L.i.n.d.e.l.o.o.
Dit is niet ok
Dag. Marcel. Loopvriend. Mede sportliefhebber en -kenner. Fijne vader en echtgenoot. Onwerkelijk. Onrechtvaardig. Dat is het gevoel dat ik nog steeds meedraag. ik ken je als sportief racemaatje en trainingsgenoot. We stuwden elkaar naar een hoger niveau en zagen elkaar voor en tijdens trainingen, baan-, cross-, en wegwedstrijden.

Ik zal onze gepassioneerde gesprekken over hardlopen en andere hardlopers missen. Je liep de 11e juli met me mee moedigde aan en bemoedigde me. Zoals altijd.
De plek in de kleedkamer blijft leeg. De plek in het hart (van velen) zal altijd vol zijn met de fijne herinnering aan jou. Sterkte familie en vrienden. 
Op 19 juli 2017
om 0:36 getekend door:
A.r.n.o.l.d. .V.o.n.k.
Dit is niet ok
Marcel. Regelmatig kijk ik terug naar dat laatste bericht van twee weken geleden op Strava waar je me na mijn fietstocht feliciteert. Daarna is het heel erg stil geworden. We kenden mekaar van het lopen bij Sparta en deelden een gezamenlijke passie voor fietsen waar we af en toe bij de Spartaan meereden. Steeds weer verwacht ik je te zien binnenstappen in de kleedkamer. In mijn gedachten loop en fiets je voor altijd mee. Heel veel sterkte met dit verlies wens ik Sylvia en Dion en Demi toe. 
Op 18 juli 2017
om 20:04 getekend door:
H.e.r.m.a.n. .T.i.j.s.e.n.
Dit is niet ok
Mijn herinneringen aan jouw Marcel gaan terug naar 2 jaar geleden de Paasloop in Pijnacker. Jij geconcentreerd en volle focus voor de korte afstand. Ik wat relaxter voor de lange afstand. Elke week op zaterdag de Meijendeltraining. Jij was altijd degene die zich hiervoor als eerste meldde om af te spreken bij de molen. Sinds een jaar train ik weer mee met Sparta groep 1 en liepen we met elkaar de wedstrijdjes. 1 van de 4 10km en crosslopen, CPC halve marathon en Meijendel 25 km loop waren de hoogtepunten. Gestreden werd om de eer en de Pr's. En na afloop chillen, genieten en het liefst een biertje er bij. En dan vorige week dinsdag dat verschrikkelijke bericht. Onwerkelijk en niet te bevatten. Ik wens je vrouw Sylvia en dochters Dion en Demi heel vee sterkte toe.

Rust zacht Marcel 
Op 18 juli 2017
om 7:09 getekend door:
P.a.u.l. .B.o.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Ik kende Marcel sinds ik een jaar geleden bij de Sparta-loopgroep van hem kwam. Het was een schok om te horen dat hij verongelukt was. En nog steeds is het nauwelijks te bevatten dat hij niet meer de kleedkamer in zal lopen. Marcel was een heel fijne loopmaat die altijd klaar stond om te helpen. Een echte sportman en gangmaker in alle betekenis. Ik mis hem nu al bij groep 1.
Wat een tragisch verlies. Ik wens de familie alle sterkte.

Erik van Andel 
Op 17 juli 2017
om 18:45 getekend door:
E.r.i.k. .v.a.n. .A.n.d.e.l.
Dit is niet ok
Lieve Marcel,

Woorden schieten nog steeds tekort. Het is nog nauwelijks te bevatten.
Ik heb je leren kennen als een spontane, liefdevolle, altijd geinteresseerde familieman.
Ik wens Sylvia en haar 2 geweldige dochters heel veel kracht om dit enorme verlies verwerken.
Liefs, Corinne 
Op 17 juli 2017
om 14:32 getekend door:
C.o.r.i.n.n.e. .J.o.c.h.e.m.s.
Dit is niet ok
Marcel, ik ga die altijd spontane lach missen bij de wedstrijden.
Altijd vriendelijk en geïnteresseerd hoe het met de ander was en genietend van het leven.
Vroeger veel samen in wedstrijdjes gelopen, maar jij hield je nivo t.a.v. je leeftijd.
Ik zelf niet meer lopend maar kon genieten van je relaxte en genietende manier van wedstrijden lopen.

In Den Hoorn hebben we elkaar nog gesproken. Jij maakte je nog zorgen over mijn gezondheid.
Niet wetende dat het leven daarna nog maar zo kort zou zijn.

Je spontane lach gelijk als op de foto blijft in mijn geheugen gegrift.
Familie, vrienden, kennissen, collega's, fiets- en loopvrienden heel veel sterkte, maar bovenal zijn gezin en directe familie heel veel sterkte en denk aan de mooie momenten.
En dat zijn er vele !!! 
Op 17 juli 2017
om 13:45 getekend door:
L.o.d.e.w.i.j.k. .v.a.n. .D.o.n.g.e.n.
Dit is niet ok
Mooie vent,

Niet te bevatten om dit nieuws te vernemen. Jij die zo positief, krachtig en vol energie in het leven staat.

Als mentor nam je mij mee onder jouw vleugels tijdens onze hardlooptrainingen. Trainingen waarbij ik als eigenwijs mannetje door de verschillende (sub)groepen heen liep. Jij was diegene die mij altijd positief aansprak en onder jouw hoede nam. Je zei altijd tegen mij: "Blijf bij mij, dan komt alles goed"...

Dan is het moment dat ik het even zwaar had en stopte met hardlopen. Jij was het die me steeds aansprak en overtuigde om terug te komen. Vol trots vertelde je dan ook mooie verhalen over jouw mooie gezin. Uiteindelijk kon ik er niet meer onderuit om weer harder te trainen om zo snel mogelijk onder jouw vleugels te kunnen lopen.

Belangrijk is niet de weg die je gaat, maar het spoor dat je achterlaat.

Marcel, het spoor dat je achterlaat is niet meer uitwisbaar. Zoveel liefde, vriendschap en kracht heb jij iedereen meegegeven.

Ontzettend veel sterkte en kracht toegewenst voor jouw gezin, familie & vrienden.


Benno 
Op 16 juli 2017
om 22:11 getekend door:
B.e.n.n.o. .L.o.k.h.o.r.s.t.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte met het overleden van Marcel aan de nabestande!
RIP! 
Op 16 juli 2017
om 13:12 getekend door:
I.s.j.e. .e.n. .F.r.e.d. .B.a.k.k.e.n.i.s.t.
Dit is niet ok
Beste Marcel, een verjaardag of feestje bij mijn zus, jullie buren, zal nooit meer hetzelfde zijn. Wat was je een positieve en fijne vent, met humor en een goed verhaal. Een hecht gezin waar je uit bent weggerukt, wat hebben we met jullie te doen! We zullen je missen en wensen Sylvia en de meiden onwijs veel kracht en liefde toe. Veel liefs van Marieke, Marc, Tom en Coen Schelfhorst 
Op 16 juli 2017
om 2:02 getekend door:
C.o.e.n. .S.c.h.e.l.f.h.o.r.s.t.
Dit is niet ok
Lieve allemaal, wat fijn om zulke mooie woorden te lezen over Marcel. Het is niet te bevatten en valt ons zwaar.
Door alle steun staan we sterk en hebben we veel kracht.
Liefs Sylvia, Demi & Dion Horrocks 
Op 15 juli 2017
om 23:34 getekend door:
S.y.l.v.i.a.,. .D.e.m.i. .&. .D.i.o.n.
Dit is niet ok
       1 2 3        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Herman Tijsen
op 13 juli 2017
en blijft zichtbaar tot:
13 september 2017
Contact met beheerder >
Contact met Herman Tijsen:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Marcel Horrocks

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop. Een voorbeeld zie je hieronder.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: