Hans Kouwenhoven

Hans Kouwenhoven

22 november 1972 - 3 juli 2017

“Love is the force that transforms and improves the Soul of the World.” Paulo Coelho

Onze rots in de branding is niet meer. Vol verbijstering en met stomheid geslagen deel ik u mede dat mijn man, onze liefhebbende vader, broer en zoon afgelopen maandag 3 juli is overleden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 89        Volgende >
Lieve Anneke,

Recent hoorde ik van het overlijden van Hans. Wat erg dat zo'n leuke, lieve, clevere vent plots overlijdt, ik ben er kapot van.

Ik wens jou en de kinderen heel veel kracht en sterkte toe om een manier te vinden om verder te gaan in liefdevolle herinnering aan hem.

Take care,
Martijn 
Op 12 augustus 2018
om 16:45 getekend door:
M.a.r.t.i.j.n.
Dit is niet ok
Lieve An,
Wat een schrikken toen ik recent ontdekte dat Hans overleden is!
Het is alweer een tijd geleden (denk maar even niet aan hoe lang of we gaan ons nog ?oud? voelen) maar ik herinner me jullie nog altijd als zo?n gezellig en vooral ontzettend plezier hebbend stel. De ontspannenheid waarmee jullie samen in het leven leken te staan was voor mij altijd een bewonderenswaardig iets.
Dat Hans nu niet meer hier, naast jou (& natuurlijk ook jullie kids), is heeft een heel onwerkelijk iets. Überhaupt maar vooral ook door hoe ik me jullie samen herinner.
Hele dikke knuf, Maaike 
Op 10 augustus 2018
om 7:21 getekend door:
M.a.a.i.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Hans, Anneke, Arend-Jan en Lidewij-Lijster.

Tsja wat moet ik zeggen?...
te heftig en veel te vroeg. Matthieu en Hans in het vliegtuig naar NY tijdens MRE opleiding. Allebei denk ik behoorlijk aangeschoten door de whiskey. Mattie belde wel 3 keer dat hij goed was aangekomen...Ik was zwanger net als Anneke...En nu zijn ze er beide niet meer... onbegrijkelijk en onwerkelijk. 2 Mooie mannen met een lief gezin.En nu moet Anneke en ik het met de kids doen. Heftig allemaal. Ik vind het jammer dat we elkaar een beetje uit het oog zijn verloren tijdens Matthieus' ziekte. Maar jullie zijn mooie mannen in hart en ziel!
En korenblauw is one of my favorites!!
Lieve Anneke ik hoop dat we elkaar door de strijd houden! ik ben er xxx 
Op 2 januari 2018
om 17:32 getekend door:
M.i.r.a.n.d.a.
Dit is niet ok
en dan mis je je grote liefde?..
verschrikkelijkk? niet uit te drukken in woorden 
Op 28 december 2017
om 23:47 getekend door:
m.i.r.a.n.d.a.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,

Ik voelde met deze bijzondere tijd en dagen voor ons de behoefte om weer iets te zetten in het condoleance register.

Ik denk nog vaak aan jullie en leef in het bijzonder met jullie mee op momenten als zijn verjaardag en feestdagen. Kerst behoort een familiefeest te zijn. Het maakt mij dan ook bijzonder verdrietig om te realiseren dat Hans niet meer in jullie midden is.

Enkele weken geleden zijn wij terug geweest met het team op de plek waar wij samen met Hans onze laatste Pressure cooker hebben gehad in Harfsen. Dit waren voor mij bijzondere dagen met name door de vele herinneringen. Ik mis Hans als persoon, collega en zijn drive met eigenwijze touch nog dagelijks.

Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Tot slot vwb één van Hans zijn passies, ThermoSmart, zullen wij er met z'n allen in 2018 voor zorgen dat Hans trots zal zijn... 
Op 23 december 2017
om 6:42 getekend door:
N.i.e.l.s. .M.a.t.h.l.e.n.e.r.
Dit is niet ok
ter nagedachtenis aan Hans


een ingetogen en onafhankelijke geest
niets als vanzelfsprekend beschouwend
observeerde hij de wereld in alle rust
met een drijfveer naar vrijheid

echt en oprecht
met open vizier
en op geheel eigen wijze
voer hij zijn levenskoers

een statige jongeman
een welbespraakt verbinder
altijd een luisterend oor en met humor
hield hij van een stevige discussie

hij groeide op in Wageningen-Hoog
puberde in Bennekom
studeerde in Groningen
en stichtte een gezin in Amsterdam

hij maakte carrière in vastgoed
hij is de ondernemende grondlegger van ThermoSmart
aanjager van schoonheid en gemak
continu grenzen verleggend om te leren en te ontdekken

zoon van Jan Karel en Anneke, broertje van Kodjo
de grote liefde van zijn Annie
liefhebbende vader van Arend-Jan en Lijster-Lidewij
en een ware vriend van velen 
Op 21 december 2017
om 12:01 getekend door:
A.n.n.e.k.e. .V.e.l.d.m.a.n.
Dit is niet ok
lieve anneke.wat ben ik verdrietig het nieuws te horen dat jouw hans is overleden .je gaf mij jouw adres op de nieuwe ooster toen je daar was om een over een gedenksteen na te denken.ben dat paoiertje kwijt maar via olvg achter je volledige naam gekomen.vandaar deze late reactie maar niet minder gemeend.jullie gezin zijn zeer vergelijkbaar met die van mijn kinderen en daarom kan ik mij geloof ik voorstellen hoe groot het gemis is in jullie gezin.zullen we in januari een keer afspreken voor een kop koffie of thee samen? heel veel sterkte in de decembermaand.liefs carrie -ex buurvrouw-. 
Op 21 november 2017
om 9:39 getekend door:
c.a.r.r.i.e. .h.u.l.s.h.o.f.f.
Dit is niet ok
Lieve Anneke,

Met veel verdriet heb ik van Wouter vernomen dat Hans niet wakker is geworden uit zijn operatie. Al snel na de operatie heeft Wouter mij op de hoogte gesteld over de slechte situatie en sinds die tijd leef ik intens mee. Het doet mij heel veel. En ik vind het ontzettend erg; Voor jou, jullie kinderen, familie en vrienden, maar vooral voor Hans. Zo onbegrijpelijk, zo onterecht, zo jong. De laatste week speelde in mijn hoofd regelmatig de vraag hoe goed ik Hans nu ken. In ieder geval goed genoeg om er erg mee bezig te zijn. Onbestemd gevoel. Verdrietig. Er zijn enkele momenten die bij mij in mijn gedachten naar boven zijn gekomen en op 1 van de foto's die de afgelopen dagen naar boven is gekomen, fietsen ik en Hans goed gemutst van camping de appelhof op Terschelling. Studententijd, lang geleden. Bijna 10 jaar geleden reed ik samen met Hans richting Parijs voor de vrijgezelle van Wouter. Ik reed en hij zat naast me. We praatten over kinderen, maar ook vooral over zijn ideetje; wat we nu een intelligente thermostaat noemen. "Vind je t wat?" Vroeg hij. Hij probeerde me te verleiden tot uitspraken die zijn ideeën nog meer vorm deden geven. We spraken er lang over en ja uiteindelijk, Ik vond 't wat! Fantastisch dat hij altijd zijn doel is blijven nastreven. Een mooie herinnering die zo terug kijkend mooi op zijn plaats valt. Maandag is de begrafenis van Hans en ik ben daar niet bij. Intens verdriet en geluk staan hier in schril contrast. Fleur en ik zijn al een paar dagen met de kinderen onderweg naar Italië om daar te gaan trouwen. We zullen op dit moment nooit kunnen beseffen hoeveel verdriet jullie hebben, maar ik wil je wel laten weten dat we in gedachten heel erg begaan zijn met Hans zijn overlijden. Ik en Fleur wensen jou heel veel kracht toe voor de komende periode!

Theo en Fleur 
Op 12 november 2017
om 20:59 getekend door:
T.h.e.o. .e.n. .F.l.e.u.r.
Dit is niet ok
Beste nabestaanden,

het gehele Nudge-team wenst jullie veel sterkte met het verlies van Hans Kouwenhoven.
Warme groet, Jan van Betten (Founder Nudge) 
Op 30 oktober 2017
om 16:41 getekend door:
J.a.n. .v.a.n. .B.e.t.t.e.n.
Dit is niet ok
Beste Anneke en familieleden,

Met veel plezier kijken wij terug op de samenwerking met Hans. Wij kennen hem als een doorzetter en optimist. Hans liep +- 1,5 jaar geleden met veel enthousiasme bij ons naar binnen. Enthousiasme over Thermosmart. We spraken gezamenlijk af elkaar te helpen en te zorgen dat Thermosmart een volgende stap kon zetten via het ophalen van financiering.

Na een intensief traject is het ons gelukt onze doelstelling te realiseren en Hans kon weer vol enthousiasme en energie verder met zijn geliefde bedrijf.

Ons kantoor viel dan ook stil bij het horen van het droevige nieuws. We wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Het Symbid team 
Op 4 oktober 2017
om 15:16 getekend door:
S.y.m.b.i.d.
Dit is niet ok
Lieve Anneke en kinderen van Hans,
Wat een verschrikkelijk nieuws hebben jullie gekregen. Er zijn geen woorden voor.

Ik heb Hans leren kennen toen hij me heeft aangenomen bij de gemeente Amsterdam, in zijn team Verwerving & Beheer. Vanaf het eerste moment hadden we een 'klik' en konden we het goed met elkaar vinden. Of dat nou kwam omdat we dezelfde studie (MRE) hebben gedaan, of we dezelfde humor hadden of ergens anders door, ik weet het niet. Ik kan me van die tijd herinneren dat we gelukkig veel en hard hebben gelachen.

Hans heeft ook met een grote glimlach wat belangrijke momenten in mijn leven voorbij zien komen: mijn vrijgezellendag (Hans zat in het complot), het huwelijk en de geboorte van mijn eerste dochter. Hij vertelde ook graag over zijn eigen gezin en de avonturen die hij met jullie beleefde.

Dat hij er niet meer is, is niet te geloven. Ik hoop dat het een beetje helpt als ik je vertel dat ik (en velen met mij) met veel plezier en warmte aan hem terugdenken.

Heel veel sterkte toegewenst,
Alex Dekker 
Op 22 september 2017
om 15:16 getekend door:
A.l.e.x. .D.e.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Met verbijstering hoorde ik het droevige nieuws van het plotselinge overlijden van Hans. Hier zijn geen woorden voor. Gecondoleerd met het zware verlies van een prachtig mens en entrepreneur. Ik heb Hans als business coach van InnoEnergy leren kennen als een constructief kritische optimist, enorme doorzetter en humorvolle levensgenieter. Ik ben gebroken. 
Op 21 september 2017
om 22:39 getekend door:
C.e.e.s. .G.e.e.l.
Dit is niet ok
Beste nabestaanden,

Ik heb Hans slechts 1 keer ontmoet, maar wel regelmatig telefonisch gesproken bij de afwikkeling van de Stichting Beaumont. Het is een schok te vernemen dat hij is overleden.

Ik wens jullie veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Marco Lodders 
Op 19 september 2017
om 15:42 getekend door:
M.a.r.c.o. .L.o.d.d.e.r.s.
Dit is niet ok
Ik leerde Hans kennen vanaf eind 2011 toen we beiden werkzaam waren voor stichting BeauMont.
Hans was bij de stichting aangesteld om het vastgoedbeleid van de gemeente vorm te geven. Het enthousiasme van Hans bleek al snel groter dan de mogelijkheden van de gemeente om buiten de bestaande kaders te denken of te treden. In de volgende jaren tot het besluit in 2016 om de stichting op te heffen hebben Hans en ik op het gebied van de financiën nauw samengewerkt en regelmatig pittige discussies gevoerd.
Hans was een geduchte partij en liet zich niet gemakkelijk overtuigen. De discussies over de interpretatie van de cijfers kan ik mij nog goed herinneren. Van Hans leerde ik het belang van het verdedigen van je eigen standpunt. Niet te snel toegeven.
Ik kijk met een glimlach terug op onze discussies.
Ondanks dat - achteraf bezien - de stichting eigenlijk nooit echt de kans heeft gekregen zich te bewijzen, heeft Hans tot het laatste moment zijn visie verdedigd. Helaas was het niet de tijd en de plaats om die visie uit te voeren.
Naast de zakelijke discussies was er ook regelmatig tijd voor persoonlijke gesprekken tijdens de lunch. Daar leerde ik Hans ook kennen als vader en echtgenoot. Trots op zijn gezin en ook trots op het bedrijf Thermosmart. Met zijn enorme enthousiasme wist hij dit bedrijf in de achtbaan van een start-up op de rails te houden. Anders dan bij BeauMont kon hij daar niet alleen mede aan het stuur staan maar ook de koers meebepalen. Zonder duidelijke koers kan ook de kapitein immers zijn doel niet bereiken. Dat stichting BeauMont werd opgeheven, was onvermijdelijk. In Thermosmart leeft de visie en het enthousiasme van Hans nog voort.
Anneke en de kinderen, veel sterkte met de verwerking van het verlies. Het is niet te bevatten 
Op 12 september 2017
om 11:53 getekend door:
W.i.l.m.a. .T.a.k.k.e.
Dit is niet ok
Hans leerde ik op het werk kennen in 2005. Hans komt heel serieus over, maar we hebben veel plezier gehad. Hij kon goed tegen een grapje en was niet te beroerd zelf ook een ander in de maling te nemen. Met Hans hebben we heel wat meegemaakt, van zakelijk (een zwembad op het dak van een gehuurde woning, wat écht kon) tot privé (de keuken-story voor jullie nieuwe woning) en het checken van de MRE scriptie. Hans was een grote lieverd met een heel klein hartje. Maar ook jou Anneke, hebben wij leren kennen en wat mij vooral van jou bijstaat zijn de heerlijke broodjes kaas met rucola sla en pijnboompitjes die je klaar gemaakt had toen wij vanuit het werk Arend-Jan kwamen bewonderen. Dat Hans er niet meer is, is niet te bevatten. Maar helaas staat de zware taak te wachten om te beseffen dat dit wel het geval is. Ik wens jou, Arend-Jan en Lijster-Lidewij het allerbeste toe. 
Op 18 augustus 2017
om 13:14 getekend door:
R.o.z.a. .d.e. .J.o.n.g.
Dit is niet ok
Beste nabestaanden

Ook ik zat met Hans in de klas op de lagere school en ben ontzettend geraakt door het overlijden van Hans. In mijn herinnering speelden we eindeloos, ik woonde vlakbij hem, met Marianne en Marten Pieter 'riddertje en prinsesje' in de tuin. Warme herinneringen.

Veel sterkte gewenst met het verwerken van dit verlies.
Corine Visser 
Op 12 augustus 2017
om 11:57 getekend door:
C.o.r.i.n.e. .V.i.s.s.e.r.
Dit is niet ok
De zeer zeldzame lotgevallen van onze patiënt Hans Kouwenhoven hebben diepe indruk gemaakt op alle betrokken teams van ons ziekenhuis. We wensen Anneke, zijn partner, zijn kinderen en allen die hem lief waren heel veel sterkte bij dit ontzettende en plotselinge verlies. 
Op 23 juli 2017
om 19:11 getekend door:
H.a.n.s. .B.a.a.i.j.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Anneke en kinderen,
Wat een schok. Hans is er niet meer. Wat vreselijk voor jullie. Ik heb met Hans samengewerkt bij De Key. Wat een leuke collega! Heel veel goede herinneringen. Helaas geen contact gehouden vanwege druk, druk, druk. En nu spijt. Ik heb nog leuke foto's. Die zal ik sturen. Heel veel sterkte, Ineke Beukers 
Op 19 juli 2017
om 21:46 getekend door:
I.n.e.k.e. .B.e.u.k.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste Anneke en Kodjo,

Ik hoorde via Matthijs Budding het tragische nieuws vandaag. Onwerkelijk. Ik heb Hans in de Greenhouse leren kennen als een energieke ondernemer met gevoel voor humor. Nu opeens uit het leven gerukt. Ik wens jullie veel sterkte toe en bovenal troost van onze Hemelse Vader.

Louis 
Op 19 juli 2017
om 18:14 getekend door:
L.o.u.i.s. .d.e. .B.o.e.r.
Dit is niet ok
Geschokt hebben we kennisgenomen van het overlijden van Hans. We wensen jullie als gezin, het team van Thermosmart en alle andere nabestaanden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies en kracht om zonder Hans door te gaan.

Namens alle medewerkers van Industriepark Kleefse Waard en Greenhouse,

Mathijs Buddingh' 
Op 19 juli 2017
om 15:38 getekend door:
G.r.e.e.n.h.o.u.s.e. ./. .I.n.d.u.s.t.r.i.e.p.a.r.k. .K.l.e.e.f.s.e. .W.a.a.r.d.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5        Volgende >
Meer informatie:

Uitvaart

De begrafenisplechtigheid zal plaatsvinden maandag 10 juli om 12.00 uur in de aula van begraafplaats De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam. Daarna zullen wij Hans naar zijn laatste rustplaats begeleiden.

Na de begrafenis is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.
Dit register is aangemaakt door:
Anneke Veldman
op 5 juli 2017
en blijft zichtbaar tot:
7 maart 2020
Contact met beheerder >
Contact met Anneke Veldman:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Hans Kouwenhoven

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: