Hans Kouwenhoven

Hans Kouwenhoven

22 november 1972 - 3 juli 2017

“Love is the force that transforms and improves the Soul of the World.” Paulo Coelho

Onze rots in de branding is niet meer. Vol verbijstering en met stomheid geslagen deel ik u mede dat mijn man, onze liefhebbende vader, broer en zoon afgelopen maandag 3 juli is overleden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 79        Volgende >
Lieve Anneke en kinderen van Hans,
Wat een verschrikkelijk nieuws hebben jullie gekregen. Er zijn geen woorden voor.

Ik heb Hans leren kennen toen hij me heeft aangenomen bij de gemeente Amsterdam, in zijn team Verwerving & Beheer. Vanaf het eerste moment hadden we een 'klik' en konden we het goed met elkaar vinden. Of dat nou kwam omdat we dezelfde studie (MRE) hebben gedaan, of we dezelfde humor hadden of ergens anders door, ik weet het niet. Ik kan me van die tijd herinneren dat we gelukkig veel en hard hebben gelachen.

Hans heeft ook met een grote glimlach wat belangrijke momenten in mijn leven voorbij zien komen: mijn vrijgezellendag (Hans zat in het complot), het huwelijk en de geboorte van mijn eerste dochter. Hij vertelde ook graag over zijn eigen gezin en de avonturen die hij met jullie beleefde.

Dat hij er niet meer is, is niet te geloven. Ik hoop dat het een beetje helpt als ik je vertel dat ik (en velen met mij) met veel plezier en warmte aan hem terugdenken.

Heel veel sterkte toegewenst,
Alex Dekker 
Op 22 september 2017
om 15:16 getekend door:
A.l.e.x. .D.e.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Met verbijstering hoorde ik het droevige nieuws van het plotselinge overlijden van Hans. Hier zijn geen woorden voor. Gecondoleerd met het zware verlies van een prachtig mens en entrepreneur. Ik heb Hans als business coach van InnoEnergy leren kennen als een constructief kritische optimist, enorme doorzetter en humorvolle levensgenieter. Ik ben gebroken. 
Op 21 september 2017
om 22:39 getekend door:
C.e.e.s. .G.e.e.l.
Dit is niet ok
Beste nabestaanden,

Ik heb Hans slechts 1 keer ontmoet, maar wel regelmatig telefonisch gesproken bij de afwikkeling van de Stichting Beaumont. Het is een schok te vernemen dat hij is overleden.

Ik wens jullie veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Marco Lodders 
Op 19 september 2017
om 15:42 getekend door:
M.a.r.c.o. .L.o.d.d.e.r.s.
Dit is niet ok
Ik leerde Hans kennen vanaf eind 2011 toen we beiden werkzaam waren voor stichting BeauMont.
Hans was bij de stichting aangesteld om het vastgoedbeleid van de gemeente vorm te geven. Het enthousiasme van Hans bleek al snel groter dan de mogelijkheden van de gemeente om buiten de bestaande kaders te denken of te treden. In de volgende jaren tot het besluit in 2016 om de stichting op te heffen hebben Hans en ik op het gebied van de financiën nauw samengewerkt en regelmatig pittige discussies gevoerd.
Hans was een geduchte partij en liet zich niet gemakkelijk overtuigen. De discussies over de interpretatie van de cijfers kan ik mij nog goed herinneren. Van Hans leerde ik het belang van het verdedigen van je eigen standpunt. Niet te snel toegeven.
Ik kijk met een glimlach terug op onze discussies.
Ondanks dat - achteraf bezien - de stichting eigenlijk nooit echt de kans heeft gekregen zich te bewijzen, heeft Hans tot het laatste moment zijn visie verdedigd. Helaas was het niet de tijd en de plaats om die visie uit te voeren.
Naast de zakelijke discussies was er ook regelmatig tijd voor persoonlijke gesprekken tijdens de lunch. Daar leerde ik Hans ook kennen als vader en echtgenoot. Trots op zijn gezin en ook trots op het bedrijf Thermosmart. Met zijn enorme enthousiasme wist hij dit bedrijf in de achtbaan van een start-up op de rails te houden. Anders dan bij BeauMont kon hij daar niet alleen mede aan het stuur staan maar ook de koers meebepalen. Zonder duidelijke koers kan ook de kapitein immers zijn doel niet bereiken. Dat stichting BeauMont werd opgeheven, was onvermijdelijk. In Thermosmart leeft de visie en het enthousiasme van Hans nog voort.
Anneke en de kinderen, veel sterkte met de verwerking van het verlies. Het is niet te bevatten 
Op 12 september 2017
om 11:53 getekend door:
W.i.l.m.a. .T.a.k.k.e.
Dit is niet ok
Hans leerde ik op het werk kennen in 2005. Hans komt heel serieus over, maar we hebben veel plezier gehad. Hij kon goed tegen een grapje en was niet te beroerd zelf ook een ander in de maling te nemen. Met Hans hebben we heel wat meegemaakt, van zakelijk (een zwembad op het dak van een gehuurde woning, wat écht kon) tot privé (de keuken-story voor jullie nieuwe woning) en het checken van de MRE scriptie. Hans was een grote lieverd met een heel klein hartje. Maar ook jou Anneke, hebben wij leren kennen en wat mij vooral van jou bijstaat zijn de heerlijke broodjes kaas met rucola sla en pijnboompitjes die je klaar gemaakt had toen wij vanuit het werk Arend-Jan kwamen bewonderen. Dat Hans er niet meer is, is niet te bevatten. Maar helaas staat de zware taak te wachten om te beseffen dat dit wel het geval is. Ik wens jou, Arend-Jan en Lijster-Lidewij het allerbeste toe. 
Op 18 augustus 2017
om 13:14 getekend door:
R.o.z.a. .d.e. .J.o.n.g.
Dit is niet ok
Beste nabestaanden

Ook ik zat met Hans in de klas op de lagere school en ben ontzettend geraakt door het overlijden van Hans. In mijn herinnering speelden we eindeloos, ik woonde vlakbij hem, met Marianne en Marten Pieter 'riddertje en prinsesje' in de tuin. Warme herinneringen.

Veel sterkte gewenst met het verwerken van dit verlies.
Corine Visser 
Op 12 augustus 2017
om 11:57 getekend door:
C.o.r.i.n.e. .V.i.s.s.e.r.
Dit is niet ok
De zeer zeldzame lotgevallen van onze patiënt Hans Kouwenhoven hebben diepe indruk gemaakt op alle betrokken teams van ons ziekenhuis. We wensen Anneke, zijn partner, zijn kinderen en allen die hem lief waren heel veel sterkte bij dit ontzettende en plotselinge verlies. 
Op 23 juli 2017
om 19:11 getekend door:
H.a.n.s. .B.a.a.i.j.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Anneke en kinderen,
Wat een schok. Hans is er niet meer. Wat vreselijk voor jullie. Ik heb met Hans samengewerkt bij De Key. Wat een leuke collega! Heel veel goede herinneringen. Helaas geen contact gehouden vanwege druk, druk, druk. En nu spijt. Ik heb nog leuke foto's. Die zal ik sturen. Heel veel sterkte, Ineke Beukers 
Op 19 juli 2017
om 21:46 getekend door:
I.n.e.k.e. .B.e.u.k.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste Anneke en Kodjo,

Ik hoorde via Matthijs Budding het tragische nieuws vandaag. Onwerkelijk. Ik heb Hans in de Greenhouse leren kennen als een energieke ondernemer met gevoel voor humor. Nu opeens uit het leven gerukt. Ik wens jullie veel sterkte toe en bovenal troost van onze Hemelse Vader.

Louis 
Op 19 juli 2017
om 18:14 getekend door:
L.o.u.i.s. .d.e. .B.o.e.r.
Dit is niet ok
Geschokt hebben we kennisgenomen van het overlijden van Hans. We wensen jullie als gezin, het team van Thermosmart en alle andere nabestaanden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies en kracht om zonder Hans door te gaan.

Namens alle medewerkers van Industriepark Kleefse Waard en Greenhouse,

Mathijs Buddingh' 
Op 19 juli 2017
om 15:38 getekend door:
G.r.e.e.n.h.o.u.s.e. ./. .I.n.d.u.s.t.r.i.e.p.a.r.k. .K.l.e.e.f.s.e. .W.a.a.r.d.
Dit is niet ok
Anneke,

Gisteren op het terras genietend van de zomer, totdat een vriendin/collega vertelde dat Hans is overleden. Wat, Hans?? we waren er stil van als oud-collega's van hem bij het Grondbedrijf/gemeente Amsterdam.
Ik wens je heel veel sterkte toe,
Jacqueline 
Op 19 juli 2017
om 12:47 getekend door:
J.a.c.q.u.e.l.i.n.e.
Dit is niet ok
Voor Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,

Heel veel sterkte met dit grote verlies...

We zaten op de lagere school bij elkaar in de klas samen met Marten-Pieter en Cora. Wat hebben we een lol gehad met de platte kar op het school plein.

We zullen je niet vergeten. 
Op 13 juli 2017
om 9:03 getekend door:
K.a.r.i.n. .B.o.e.r.-.J.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Anneke,

Heel veel sterkte met jullie gemis van Hans, inderdaad een lieve en betrokken, meelevende buurman. En niet bang om zijn dromen na te jagen.

Liefs, Rogier en Dorotka 
Op 12 juli 2017
om 22:19 getekend door:
R.o.g.i.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Anneke,

Wat een verschrikkelijk nieuws! Onwerkelijk, niet te bevatten. Ik zie ons nog gezamenlijk oud-en-nieuw vieren op jullie dakterras.

Ik wens jou en jullie kinderen ongelooflijk veel sterkte toe.

Veel liefs Jacobine 
Op 12 juli 2017
om 20:58 getekend door:
J.a.c.o.b.i.n.e. .T.i.n.s.e.l.b.o.e.r.
Dit is niet ok
Lieve An en kinderen,
De laatste tijd is een tijd van uiterste emoties geweest; intense hoop dat het allemaal goed zou komen, een onbeschrijfelijk verdriet met het enorme verlies van Hans. Maar ook met plaats voor mooie herinneringen aan onze onbezorgde studententijd op de Oudwijkerdwars en later bezoekjes over en weer in Nederland en Noorwegen. Tranen en een glimlach bij het fotoboek waar jullie liefde voor elkaar va
n afspat. We hopen dat deze mooie herinneringen jullie de kracht geven om de toekomst te omarmen. Heel veel liefs, Nen en Lars. 
Op 12 juli 2017
om 12:38 getekend door:
A.n.n.e.t.t.e. .e.n. .L.a.r.s. .H.a.l.v.o.r.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend Jan en Lijster Lidewij,
Wat een vreselijk bericht ontving ik van je zus en tante Lucie na de eerste operatie. Vanaf toen is mijn gedachte veel bij jullie geweest en heeft Lucie, zover kon in deze roller coaster, mij een beetje op de hoogte gehouden. De uiteindelijke afloop is zo onwerkelijk en oneerlijk! Hans stond nog midden in zijn leven samen met jullie als gezin. Waarom hij, waarom jullie?
Lieve Anneke en kindjes, ik wens jullie ontzettend veel sterkte met dit verlies van je grote liefde en allerliefste papa. Hopelijk weten jullie hier een goede weg in te vinden! Veel liefs ook namens Rene, Nathan en Benjamin.
X Davina 
Op 12 juli 2017
om 10:30 getekend door:
D.a.v.i.n.a. .v.a.n. .G.e.l.d.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Arend-Jan, Lijster Lidewij en Anneke,

We zullen ons Hans herinneren als een hele lieve, warme betrokken vader en man. Jullie hebben op een hele bijzondere en prachtige manier Hans herdacht, met zoveel warmte en liefde. We denken voortdurend aan jullie en wensen jullie heel veel sterkte, kracht en moed voor de aankomende tijd. We houden jullie in gedachten vast.

veel liefs Maja, Jorn , Bodin, Solve, Tara en Gnocchi 
Op 11 juli 2017
om 21:28 getekend door:
M.a.j.a. .e.n. .J.o.r.n.
Dit is niet ok
Lieve Hans, vanaf het moment dat we elkaar tegen kwamen tijdens onze studie klikte het, jij een Vindicater, ik een Dizkartiaan. Verschillend maar toch ook weer niet echt. Ik moest glimlachen om wat Leon schreef: dat we met z?n 3'n zo min mogelijk op college waren, het was inderdaad een soort sport. Genoeg andere dingen te doen ten slotte! De gezamenlijke projecten waren niet mijn favoriete bezigheid, maar met jullie zeker altijd gezellig en bovendien geslaagd.
Tijdens onze carrieres bleven we contact houden en ook onze partners leerden elkaar kennen. Ik herinner me de gezellige etentjes, meestal in Amsterdam, waar jij en ik woonden, en soms in Den Haag, bij Leon. Het contact werd minder toen Lodewijk en ik in 2009 naar Johannesburg verhuisden, al volgde ik met grote interesse je ondernemers avontuur via social media. De laatste paar jaar ben ik niet veel in NL geweest en elke keer als ik er weer was dacht ik: de volgende keer bel ik Hans echt. En nu is het te laat. Wie had dat kunnen bedenken?
Ik was er graag bij geweest gisteren om afscheid van je te nemen maar helaas, de afstand... In plaats daarvan liep ik hier een beetje met m?n ziel onder de arm, liet alle herinneringen voorbij komen en heb ik de online condoleances gelezen. Ik zie je zo voor me, hoor je stem nog. Het voelt zo onwerkelijk dat je er niet meer bent. Zo meteen ga ik een mooi glas wijn inschenken en zal ik op je proosten. Dag Hans, rust zacht.


Lieve Anneke, hoe onmenselijk groot moet jouw verdriet en het gemis van Hans zijn, hoe enorm de leegte die hij achter laat in jullie gezin. Ik wens je alle kracht en liefde toe, alle steun van je dierbaren om samen met de kinderen dit verlies te dragen en door te kunnen gaan. Jullie zijn in mijn gedachten.

Vanuit Johannesburg,
Myriam Kamminga 
Op 11 juli 2017
om 18:59 getekend door:
M.y.r.i.a.m. .K.a.m.m.i.n.g.a.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,
Wat een indrukwekkende woorden gisteren Anneke, ik vind het zo knap van je hoe je je er door heen slaat. Lijster- Lidewij en Arend-Jan, jullie doen het geweldig. Wat zou Hans trots op jullie zijn. En ik zie hoe trots Anneke op jullie is.
We leven zo met jullie mee. Weet dat jullie altijd aan kunnen kloppen voor een pannetje soep, knuffel, glaasje wijn, ijsje, speeldate of gewoon even je ei kwijt kunnen. Hele dikke zoen. 
Op 11 juli 2017
om 13:08 getekend door:
F.e.m.k.e.,. .N.i.e.l.s.,. .B.e.n.t.h.e. .e.n. .V.e.e.r.l.e.
Dit is niet ok
Het is een voorrecht Hans gekend te mogen hebben.

Sommige mensen geven de wereld iets meer kleur, blijven niet op de gebaande paden en laten hun sporen na. 
Op 11 juli 2017
om 9:37 getekend door:
E.w.a.l.d. .R.i.e.t.b.e.r.g.
Dit is niet ok
       1 2 3 4        Volgende >
Meer informatie:

Uitvaart

De begrafenisplechtigheid zal plaatsvinden maandag 10 juli om 12.00 uur in de aula van begraafplaats De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam. Daarna zullen wij Hans naar zijn laatste rustplaats begeleiden.

Na de begrafenis is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.
Dit register is aangemaakt door:
Anneke Veldman
op 5 juli 2017
en blijft zichtbaar tot:
6 maart 2018
Contact met beheerder >
Contact met Anneke Veldman:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Hans Kouwenhoven

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop. Een voorbeeld zie je hieronder.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: