Hans Kouwenhoven

Hans Kouwenhoven

22 november 1972 - 3 juli 2017

“Love is the force that transforms and improves the Soul of the World.” Paulo Coelho

Onze rots in de branding is niet meer. Vol verbijstering en met stomheid geslagen deel ik u mede dat mijn man, onze liefhebbende vader, broer en zoon afgelopen maandag 3 juli is overleden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 89        Volgende >
Lieve Anneke, Arend-Jan, Lijster-Lidewij en andere familieleden,

Wat een ontzettend harde klap. Opeens is Hans er niet meer.

Wij hebben Hans leren kennen als een nieuwsgierig mens en eigenzinnig ondernemer. Wij hadden hier heel veel respect voor.

Een lieve papa voor jullie. Een bakfiets vol en dan op pad. Jouw grote liefde Anneke, samen sterk. Op de foto's van jullie laatste vakantie zagen jullie er zo gelukkig uit. Een prachtig gezin in de bloei van jullie leven.

Wij mochten daar als buren een beetje deelgenoot van zijn. We troffen elkaar vaak in de lift in ons gebouw. Klein praatje, een grapje en elkaar een fijne dag wensend. Zo kortgeleden nog maar. Een goede buur is beter dan een verre vriend...Hans, we zullen je missen. Rust zacht.

Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij, wij wensen jullie heel veel sterkte toe de komende tijd. Wij zijn onder de indruk van jullie kracht en hopen dat de mooie herinneringen jullie veel steun geven. Wij zijn er voor jullie, nu en later. De deur staat altijd voor jullie open.

Knuffel,
Eelco, Sara, Jackie en Joe 
Op 8 juli 2017
om 19:32 getekend door:
E.e.l.c.o.,. .S.a.r.a.,. .J.a.c.k.i.e.,. .J.o.e.
Dit is niet ok
Lieve Anneke en kinderen,Wat een ongelooflijk verdriet, dat jullie je liefhebbende man en vader moeten missen, onze condoléances en diep meeleven voor jullie.

We hebben Hans maar één keer echt ontmoet, en dat was tijdens een gezellige avond bij jullie thuis. Wat toen indruk op ons heeft gemaakt, is dat hij zijn eigen pad heeft gekozen, nadat hij zonder werk raakte. Hij deed zijn eigen uitvinding en ging daarmee succesvol en met plezier in business. Dat getuigt van creativiteit, intelligentie en gedrevenheid. Heel inspirerend.

We wensen jullie alle sterkte van de wereld. En we zijn als buren dichtbij, jullie kunnen altijd een beroep op ons doen, aarzel niet.Liefs van Paul en Liesbeth 
Op 8 juli 2017
om 17:12 getekend door:
P.a.u.l. .e.n. .L.i.e.s.b.e.t.h.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Janen Lijster-Lidewij,
Wat een ongelooflijk bericht dat Hans er niet meer is. Verbijsterend en met stomheid geslagen; dat zijn ook de enige woorden die passen. Wat een rauw verdriet om Hans zo onverwachts en zo jong te moeten verliezen. Ik leef enorm met jullie mee en rouw op afstand mee. Ik zal niet op de begrafenis kunnen zijn vanwege een gebroken enkel. Maar in gedachten ben ik bij jullie! Er zullen enkele mensen van de Lutherhof zijn. Heel veel sterkte en kracht toegewenst, van Marjan Lubbers 
Op 8 juli 2017
om 16:38 getekend door:
M.a.r.j.a.n. .L.u.b.b.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,

Heel veel sterkte gewenst.

Wij kunnen het bericht dat Hans er niet meer is, eigenlijk nog niet bevatten.

Vanaf de Tinkerbellgroep kennen we Arend-Jan en daarmee jullie allemaal. De eerste stappen naar groter groeien samen meegemaakt en nog steeds fijn om jullie te zien!

Tjonge...

Voor nu: veel wijsheid en liefde op jullie pad. 
Op 8 juli 2017
om 15:06 getekend door:
I.r.i.s.,. .K.e.e.s. .&. .c.o.
Dit is niet ok
Lieve Anneke ,
Wat een schok om te horen van het onverwachte overlijden van je grote liefde Hans.
Ik ken je gezin vooral uit verhalen van Anneke Weima ze vertelde zo graag en vaak over Hans en jou en jullie mooie gezin. Ik wens je alle kracht bij dit onbegrijpelijk verlies. Jullie zullen heel veel hulp, steun en liefde krijgen van je familie en vrienden. Lieve groet,
Cilia 
Op 8 juli 2017
om 13:58 getekend door:
C.i.l.i.a. .J.e.s.p.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,

Het is niet te bevatten dat Hans er zomaar niet meer is. Wij wensen jullie veel sterkte en kracht toe om dit onmetelijke verdriet te verwerken en een plek te geven.

Veel liefs, Tim, Alice, Sophie en Mia. 
Op 8 juli 2017
om 12:49 getekend door:
a.l.i.c.e. .e.n. .t.i.m.
Dit is niet ok
De gestorvene
Zeven maal om de aarde te gaan,
als het zou moeten op handen en voeten;
zeven maal, om die éne te groeten
die daar lachend te wachten zou staan.
Zeven maal om de aarde te gaan.

Zeven maal over de zeeën te gaan,
schraal in de kleren, wat zou het mij deren,
kon uit de dood ik die éne doen keren.
Zeven maal over de zeeën te gaan -
zeven maal, om met zijn tweeën te staan.
Ida Gerhardt

Wat weet ik nog goed dat Hans al meer dan 20 jaar geleden uit Groningen Utrecht kwam binnen denderen en Annie's hart op hol bracht.
We hadden goeie gesprekken, deden biertjes en rookten met z'n allen. De dolle jaren.

Nu nemen we afscheid. Veel te vroeg laat jij het leven, Annie, je kinderen achter. Wat zal jij ontzettend gemist worden en wat zullen wij ons best doen om jouw herinnering levend te houden.

Alle liefs, Rick, Tobias, Olivia en Irene 
Op 8 juli 2017
om 12:01 getekend door:
I.r.e.n.e.
Dit is niet ok
Oh lieve An dit is niet normaal. Ik vind het zo erg. Al die dagen tussen hoop en vrees, Rem en ik hebben alle scenario's bedacht maar dit is te onwerkelijk. We missen Hans nu al ontzettend en zijn zo verdrietig. Woorden schieten in alles tekort. Liefs, knuffel, sterkte X 
Op 8 juli 2017
om 11:27 getekend door:
E.e.l.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster- Lidewij,

Wij zijn ontzettend verdrietig en in shock, zo een grote sterke man die er niet meer is. Zo een lieve vader en echtgenoot.

wij wensen jullie veel sterkte en kracht toe. We staan altijd voor jullie klaar.
Veel liefs fam. Yurttas 
Op 8 juli 2017
om 9:58 getekend door:
g.u.n.e.s.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster-Liedewij,

Het is voor niemand voor te stellen, wat jij en de kinderen doormaken...
De 'Droeve Blues' laat er iets van zien hoe het is...
Zo onwerkelijk, dat ' jouw kompas, jouw anker, stevig voor de kust' is losgebroken door een verschrikkelijke storm in een zwarte kolkende zee.

Ik wil je alle kracht en sterkte toewensen in deze o zo donkere tijd,

Veel liefs, Bart en de kinderen 
Op 8 juli 2017
om 7:08 getekend door:
B.a.r.t. .B.a.r.t.e.l.s.
Dit is niet ok
Lieve Anneke,

Wat een verschrikkelijk nieuws dit, jullie wereld moet zijn ingestort.. wat een groot gemis. Een onwerkelijke nachtmerrie. Enorm veel sterkte en kracht toegewenst voor nu maar ook voor de toekomst.

Heel veel liefs en een dikke knuffel, Karin 
Op 7 juli 2017
om 23:16 getekend door:
K.a.r.i.n. .v.a.n. .L.u.i.j.k.
Dit is niet ok
Lieve lieve An,

Onbeschrijfelijk verdrietig dat dit is gebeurt met lieve Hans.
Ik denk veel aan het prille begin van jullie liefde op de Oudwijkerdwarsstraat. Wij allemaal nog zo jong en vol verwachting van wat het leven ons zou brengen.
In de jaren daarna was ik elke keer weer onder de indruk. Zo sterk en trots als jullie samen in het leven stonden en wat jullie hebben opgebouwd in het mooie Amsterdam.
Wat een verdriet en onbegrijpelijk dat dit dan moet gebeuren. In gedachte ben ik bij je An.

Ik wens je alle kracht en wijsheid toe in de tijd die komt. Voor jou en de kinderen.

Lieve groet Pien en gezin 
Op 7 juli 2017
om 23:10 getekend door:
P.i.e.n.,. .R.u.d.o.l.f.,. .T.o.b.i.a.s.,. .A.n.n.e.l.o.t. .e.n. .R.o.s.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Hans,

?Serieus?? We horen het je zo zeggen, als je iets hoorde waar je je over verbaasde. Verbazing is wat ons deze week overviel toen we hoorden dat jij er niet meer bent. En nog veel meer dan verbazing: we voelen vooral verdriet en onbegrip.

Hans, wat was je een fijne vent. We vonden het altijd fijn om jou en Anneke te zien en om met jullie te praten. Eind april hadden we nog een supergezellige avond met z?n vieren. De herinneringen daaraan zullen we altijd koesteren.

Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij moeten nu verder zonder jou. We zullen er voor hen zijn, zoals jullie er ook altijd voor ons geweest zijn. En we zullen over je blijven praten en aan je blijven denken. En natuurlijk op je proosten. Want wat zijn we blij dat we je hebben mogen kennen.

Veel liefs van Linda en Jean Paul 
Op 7 juli 2017
om 22:42 getekend door:
L.i.n.d.a. .e.n. .J.e.a.n. .P.a.u.l.
Dit is niet ok
Lieve lieve Anneke, Lijster-Lidewij en Arend-Jan,

Het is niet te beschrijven hoe groot dit verlies is. Anneke?s rots in de branding, Lijster-Lidewij?s liefste pappie en Arend-Jan?s grote held. Het is zo oneerlijk en niemand op de hele wereld kan begrijpen waarom dit mag gebeuren.

De afgelopen 10 jaar was Hans onze buurman. Zo vol in het leven, een bevlogen ondernemer, lieve papa en echtgenoot. Altijd daar als je hem nodig had. We zullen hem ongelooflijk missen en nooit vergeten. Lieve Anneke, weet dat we er altijd zijn voor jou en jullie twee prachtige kinderen.

Sterkte en kracht van
Kim, Peter, Roos en Mikkie 
Op 7 juli 2017
om 21:52 getekend door:
K.i.m.,. .P.e.t.e.r.,. .R.o.o.s. .e.n. .M.i.k.k.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewijde,

Wat een verschrikkelijk verlies, dit is niet eerlijk en had niet zo mogen zijn. De pijn, het gemis, het verdriet, we denken elke dag aan jullie.

Hans, ook al heb ik jou slechts een kleine twee jaar gekend. Het avontuur wat we zijn aangegaan, had ik voor geen goud willen missen. Je bent een bijzonder en uniek persoon, je zult nog lang bij mij in gedachten blijven.

Liefs,
Niels & Sabine 
Op 7 juli 2017
om 21:07 getekend door:
N.i.e.l.s. .&. .S.a.b.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewijde,
Wat een ongelooflijk verdriet, wat onvoorzien. Wij zijn bij jullie, wensen jullie warmte en kracht. 
Op 7 juli 2017
om 20:25 getekend door:
R.o.s.a.n.n.a. .e.n. .C.l.y.d.e.,. .E.v.i.t.a. .e.n. .T.a.r.i.q.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,

Het maakt niet uit hoeveel we weten over komen en gaan. We zijn er nooit goed genoeg er op voorbereid.

Op dit pijnlijk moment, zijn er geen woorden...Tijd om nieuwe woorden uit te vinden, te bedenken. Toch zal er de pijn niet minder door worden.

Het leven oppakken zal er zin geven aan het leven na het vertrek van de geliefde Hans.

Sterkte

Carlos 
Op 7 juli 2017
om 18:19 getekend door:
J.u.a.n. .C.a.r.l.o.s. .A.l.a.r.c.o.n. .V.i.d.a.l.
Dit is niet ok
Lieve lieve Anneke, Arend-Jan en lijster Lidewij

Onze oogleden trillen, onze benen trillen en ons hart beeft
Nu jou wereld is geschokt
Nu geen woord goed is.

Onze oogleden trillen
Onze handen houden jullie even vast
Ons hart slaat over
Nu jullie harten zo van slag zijn
Nu geen woord goed is.

Meer kunnen wij nu niet zeggen
Alleen dit.
Meer kunnen we jullie nu niet geven
Alleen deze woorden.

Nu alsmaar de naam van Hans in onze gedachten.
De naam van die jullie zo dierbaar was.
Warme knuffel voor jullie,
heit en mem, pake en beppe 
Op 7 juli 2017
om 16:06 getekend door:
N.i.c.o. .e.n. .C.o.r.r.y. .V.e.l.d.m.a.n.
Dit is niet ok
Onze diepgemeende condoleances voor dit enorme verlies. We wensen jou en de kinderen heel veel sterkte toe.
Fernando en Tea Lichtenberg-Weima, Uruguay (nicht van Anneke Weima) 
Op 7 juli 2017
om 15:42 getekend door:
T.e.a. .W.e.i.m.a.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, ik kreeg net het afschuwelijke nieuws door dat je man en vader van jullie kinderen is overleden.
Heel veel sterkte en kracht de komende periode.

Heel veel liefs,
Anne-Jan 
Op 7 juli 2017
om 14:35 getekend door:
A.n.n.e.-.J.a.n. .S.t.e.e.n.b.e.e.k.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5        Volgende >
Meer informatie:

Uitvaart

De begrafenisplechtigheid zal plaatsvinden maandag 10 juli om 12.00 uur in de aula van begraafplaats De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam. Daarna zullen wij Hans naar zijn laatste rustplaats begeleiden.

Na de begrafenis is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.
Dit register is aangemaakt door:
Anneke Veldman
op 5 juli 2017
en blijft zichtbaar tot:
7 maart 2020
Contact met beheerder >
Contact met Anneke Veldman:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Hans Kouwenhoven

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: