Hans Kouwenhoven

Hans Kouwenhoven

22 november 1972 - 3 juli 2017

“Love is the force that transforms and improves the Soul of the World.” Paulo Coelho

Onze rots in de branding is niet meer. Vol verbijstering en met stomheid geslagen deel ik u mede dat mijn man, onze liefhebbende vader, broer en zoon afgelopen maandag 3 juli is overleden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 60 van 89        Volgende >
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,

Ongeloof, verbijstering, geen woorden... Jouw grote liefde en jullie lieve papa is niet meer bij jullie... De herdenkingsdienst vandaag was heel erg mooi! Ik wens jullie alle sterkte en kracht in deze hele moeilijke periode toe!
Dikke knuffel van Karin de Jong (collega van Anneke) 
Op 10 juli 2017
om 16:01 getekend door:
K.a.r.i.n. .d.e. .J.o.n.g.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, kinderen, familie,

In de korte tijd dat ik met Hans heb mogen samenwerken heb ik van ieder moment genoten. Vol passie en positieve energie. Een echte ondernemer. Gecondoleerd met dit enorme verlies en heel veel sterkte de aankomende tijd.

Patrick van Rietschoten 
Op 10 juli 2017
om 15:48 getekend door:
P.a.t.r.i.c.k. .v.a.n. .R.i.e.t.s.c.h.o.t.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,

Wat een intens verdriet. We vonden het heel bijzonder om vandaag bij de uitvaart van Hans aanwezig te mogen zijn. Ik herinner me Hans met een goed glas wijn, diep in gesprek, aan de eettafel na een verjaardagsfeestje van Arend-Jan. Een mooi beeld. Koester de mooie herinneringen en heel veel sterkte.

Veel liefs,
Theo, Nienke, Maxim en Lucas 
Op 10 juli 2017
om 15:33 getekend door:
N.i.e.n.k.e. .S.c.h.i.p.p.e.r.-.P.a.u.w.
Dit is niet ok
Lieve Hans, Anneke Arend-Jan, Lijster-Lidewij,

Zo treurig het te vroege overlijden. De keerzijde van het aardse leven, de grilligheid neemt ineens de overhand als een golf die het land opspoelt.
Wij gaan Hans herinneren als een vrolijke genieter, wat beschouwend met een authentieke kijk op mensen en de rest van de wereld.En een heel karakteristieke lach. Een belangrijk element uit de Bennekomse Boys.

Heel veel sterkte en kracht voor jullie allemaal.

Adieu ahns,

liefs DerkJan en Annet, Lucas, Marijke en Hanneke vanuit Boston 
Op 10 juli 2017
om 14:28 getekend door:
D.e.r.k. .J.a.n. .t.e.r.h.o.r.s.t.
Dit is niet ok
Lieve Hans, Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,

Stil zijn we ervan, het is onbegrijpelijk. Ik zie je zo nog wandelen op de Grote Markt in Groningen, op het Funenpark en aan het Weesperplein, waar eigenlijk niet?
Onze paden kruisten zich vaak en dat heb ik als bijzonder ervaren. Je bent een gezellige, fijne en lieve vent, die voor iedereen klaar staat.
Dat jou dit moest overkomen, het is oneerlijk... We zullen je heel erg missen.

Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij heel veel kracht toegewenst om dit pijnlijke gemis van Hans te verwerken.

Robert, Yvette, Boris, Olivia 
Op 10 juli 2017
om 11:30 getekend door:
Y.v.e.t.t.e. .d.e. .R.o.o.s.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Woorden schieten tekort. Nog maar een paar weken geleden zwaaide Hans naar mij, met een sigaretje vanaf jullie dakterras. Hij was echt een levensgenieter. Hopelijk kun je samen met de kinderen en familie over een tijdje het verdriet een plek geven en terugkijken op alle mooie belevenissen met hem. In gedachte is hij bij jullie en ook in alle mooie herinneringen. Heel veel sterkte gewenst, carpe diem, Hansje 
Op 10 juli 2017
om 11:18 getekend door:
H.a.n.s.j.e. .V.i.j.s.e.l.a.a.r.
Dit is niet ok
Lieve Anneke,

wat intens verdrietig voor jou en je kinderen...

Veel sterkte toegewenst met dit grote verlies.

Remco en Susan Holtzer 
Op 10 juli 2017
om 11:16 getekend door:
S.u.s.a.n. .H.o.l.t.z.e.r.-.A.d.a.m.
Dit is niet ok
Hans was voor ons de verpersoonlijking van het woord "joviaal": vriendelijk, gezellig, ontspannen, nieuwsgierig, en blij verbaasd met de kleinste dingen. De wereld is een groot brok warmte kwijt... 
Op 10 juli 2017
om 10:54 getekend door:
P.e.t.e.r. .B.o.e.r.s.m.a. .&. .B.i.r.g.i.t. .G.e.i.b.e.r.g.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, kinderen, familie en vrienden van Hans , gecondoleerd met dit enorme verlies . Heel veel sterkte de komende tijd!

Yvonne ( nicht van Hans ) 
Op 10 juli 2017
om 10:13 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .M.a.a.s.e. .-. .W.e.i.m.a.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, wat een groot verdriet. Ik wens jou en je kinderen en dierbaren heel veel sterkte toe de komende tijd. 
Op 10 juli 2017
om 9:06 getekend door:
J.a.c.c.o. .K.a.a.r.s.e.m.a.k.e.r.
Dit is niet ok
Op 17 juni j.l. waren jullie met het hele gezin bij ons op het eiland. Hans zeilde weer eens en Anneke zei: "Hij heeft het jaren niet gedaan, ik zien aan zijn rug dat ie geniet." Het was een dag met een gouden randje.

Ik herinner me Hans graag zo, genietend van zeilen, wandelen, taartje, sigaret, de kinderen en Annie.
Lieve Hans, we zullen goed voor Anneke en de kinderen zorgen.
Vaar-wel...

Marijke Jeroen Kasper Emiel 
Op 10 juli 2017
om 8:14 getekend door:
M.a.r.i.j.k.e. .K.r.a.b.b.e.n.b.o.s.
Dit is niet ok
Lieve Anneke en kinderen

Nog steeds zijn wij er stil van wat Hans is overkomen. Nooit heb ik er bij stil gestaan toen ik Hans leerde kennen in 1993 dat onze wegen zo snel en onverwacht zouden scheiden. Samen hebben we gelachen en plezier gemaakt. Dat is nu niet meer. Ik zal Hans missen.

Wij wensen jou en de kinderen veel sterkte de komende tijd.

Rik en Amber 
Op 10 juli 2017
om 7:52 getekend door:
R.i.k. .e.n. .A.m.b.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Anneke,
Je was zo vol vertrouwen toen we je in april spraken in Terwispel over Hans. En dan blijkt het allemaal heel anders te gaan. Het meest onvoorstelbare is gebeurd en nu moet je alleen verder met Arend-Jan en Lijster-Lidewij. We leven zo ontzettend met jullie mee.
Hartelijke groet van Daisy en Peter 
Op 9 juli 2017
om 20:52 getekend door:
D.a.i.s.y. .H.e.i.j.n.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Hans, Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,

Wat kun je zeggen? Sprakeloos, verbijstering, ongeloof, stilte. Wat een groot verdriet.
Het is niet eerlijk.
We kennen jullie als lieve mensen die zoveel positieve energie geven aan anderen. Wat verschrikkelijk dat Hans er niet meer is.
Stoere Hans, ik zie je gewoon nog op straat lopen, met je blauwe nylon jasje, vaak telefonerend. Of de laatste keer, met de kinderen aan de wandel. Altijd in voor een praatje en altijd belangstellend. Wat zullen we je missen.
Lieve Anneke, We kunnen jullie pijn en het verdriet niet wegnemen, maar weet dat we er altijd voor jou en de kinderen zijn.
Heel veel liefs en heel veel kracht toegewenst.
Petra Nico Abe Isabel 
Op 9 juli 2017
om 20:20 getekend door:
P.e.t.r.a.
Dit is niet ok
Lieve Anneke,

Hier zijn geen woorden voor. Ik wens jou en je kinderen heel veel sterkte toe in de komende tijd!


Liefs,
Yoe Mee 
Op 9 juli 2017
om 16:57 getekend door:
Y.o.e. .M.e.e.
Dit is niet ok
Lieve Annie, hier zijn geen woorden voor. Ik wens je alle sterkte, wijsheid en liefde met dit verlies. Dikke knuffel, Annemarie. 
Op 9 juli 2017
om 15:23 getekend door:
A.n.n.e.m.a.r.i.e. .v.a.n. .O.o.i.j.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Hans

Inmiddels is het nieuws van jouw overlijden een paar dagen oud. Langzaam begint in m'n gedachten de verbijstering plaats te maken voor werkelijkheid. Foto's van de tijd waarin we onze avonturen beleefden worden uit de kast getrokken. Wat hebben we een mooie tijd beleefd met onze warme vriendengroep. De laatste jaren, spijtig genoeg, zagen we elkaar minder als gevolg van het alom bekende druk druk druk. Iets wat jij in werkelijkheid ook was. Want vol overgave ging je voor het verwezelijken van je droom, jouw thermosmart. Met bewondering volgde ik je ontwikkelingen op facebook. De Thermosmart aan onze muur heeft ineens een bepaalde lading gekregen.
Jouw mooie persoonlijkheid, gekenmerkt door je creativiteit, humor en positieve vorm van eigenzinnigheid zal doorleven in je prachtige gezin, familie en onze vriendengroep.

Vaarwel mijn vriend


Lieve Anneke, Arend-jan en Lijster-Lidewij, wij wensen jullie veel kracht bij het verlies van jullie mooie man en vader.

Giel en Caro 
Op 9 juli 2017
om 14:40 getekend door:
M.i.c.h.i.e.l. .d.e. .H.o.o.g.h.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, hier zijn geen woorden voor te bedenken, ik wens jou en je kinderen en dierbaren heel veel sterkte toe in de komende tijd. 
Op 9 juli 2017
om 11:08 getekend door:
G.e.r.a.r.d. .G.a.r.d.i.e.n.
Dit is niet ok
About 6 weeks go I passed Hans near the Molen. The sun was shining and as his usual self, he had a colourful shirt. I waved from my bike and he waved back and smiled. Since Arand-Jan and Reema became class-mates, the positivity of Hans and Anneke has brightened our days, both always effortlessly generous. One can call and ask anything and the answer is: 'Sure we can'. One could always spot Hans; a big man with a great posture carrying his little girl on his shoulders, just the two of them in the Funen walking slowly. His little girl in a floral dress dangling her legs on his shirt. Both looking ahead like this was the way they were born. Hans in a pink shirt, or meadow-green jeans; orange was also part of his colour-palette. When we first met, I asked if he was an artist or designer, and turns out that he simply has an artistic soul that likes colour. Both parents had light in their attitude, smiles, colour and kindness is what we associate with Anneke and Hans. Condolences dear mama and kids, Hans will always live on in his children's faces, brilliance and life. May you have peace, strength and hope. May Hans's love of life be with you, now and always. Umayya and Reema Abu-Hanna 
Op 9 juli 2017
om 10:41 getekend door:
U.m.a.y.y.a. .a.n.d. .R.e.e.m.a. .A.b.u.-.H.a.n.n.a.
Dit is niet ok
Voor Anneke en de kinderen en alle andere familie en vrienden die Hans moeten missen... gecondoleerd met dit grote verlies en veel sterkte gewenst in deze zeer moeilijke en zware tijd, Claudia Lukkien 
Op 8 juli 2017
om 21:56 getekend door:
C.l.a.u.d.i.a.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5        Volgende >
Meer informatie:

Uitvaart

De begrafenisplechtigheid zal plaatsvinden maandag 10 juli om 12.00 uur in de aula van begraafplaats De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam. Daarna zullen wij Hans naar zijn laatste rustplaats begeleiden.

Na de begrafenis is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.
Dit register is aangemaakt door:
Anneke Veldman
op 5 juli 2017
en blijft zichtbaar tot:
7 maart 2020
Contact met beheerder >
Contact met Anneke Veldman:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Hans Kouwenhoven

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: