Hans Kouwenhoven

Hans Kouwenhoven

22 november 1972 - 3 juli 2017

“Love is the force that transforms and improves the Soul of the World.” Paulo Coelho

Onze rots in de branding is niet meer. Vol verbijstering en met stomheid geslagen deel ik u mede dat mijn man, onze liefhebbende vader, broer en zoon afgelopen maandag 3 juli is overleden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 89        Volgende >
Anneke,

Gisteren op het terras genietend van de zomer, totdat een vriendin/collega vertelde dat Hans is overleden. Wat, Hans?? we waren er stil van als oud-collega's van hem bij het Grondbedrijf/gemeente Amsterdam.
Ik wens je heel veel sterkte toe,
Jacqueline 
Op 19 juli 2017
om 12:47 getekend door:
J.a.c.q.u.e.l.i.n.e.
Dit is niet ok
Voor Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,

Heel veel sterkte met dit grote verlies...

We zaten op de lagere school bij elkaar in de klas samen met Marten-Pieter en Cora. Wat hebben we een lol gehad met de platte kar op het school plein.

We zullen je niet vergeten. 
Op 13 juli 2017
om 9:03 getekend door:
K.a.r.i.n. .B.o.e.r.-.J.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Anneke,

Heel veel sterkte met jullie gemis van Hans, inderdaad een lieve en betrokken, meelevende buurman. En niet bang om zijn dromen na te jagen.

Liefs, Rogier en Dorotka 
Op 12 juli 2017
om 22:19 getekend door:
R.o.g.i.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Anneke,

Wat een verschrikkelijk nieuws! Onwerkelijk, niet te bevatten. Ik zie ons nog gezamenlijk oud-en-nieuw vieren op jullie dakterras.

Ik wens jou en jullie kinderen ongelooflijk veel sterkte toe.

Veel liefs Jacobine 
Op 12 juli 2017
om 20:58 getekend door:
J.a.c.o.b.i.n.e. .T.i.n.s.e.l.b.o.e.r.
Dit is niet ok
Lieve An en kinderen,
De laatste tijd is een tijd van uiterste emoties geweest; intense hoop dat het allemaal goed zou komen, een onbeschrijfelijk verdriet met het enorme verlies van Hans. Maar ook met plaats voor mooie herinneringen aan onze onbezorgde studententijd op de Oudwijkerdwars en later bezoekjes over en weer in Nederland en Noorwegen. Tranen en een glimlach bij het fotoboek waar jullie liefde voor elkaar va
n afspat. We hopen dat deze mooie herinneringen jullie de kracht geven om de toekomst te omarmen. Heel veel liefs, Nen en Lars. 
Op 12 juli 2017
om 12:38 getekend door:
A.n.n.e.t.t.e. .e.n. .L.a.r.s. .H.a.l.v.o.r.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend Jan en Lijster Lidewij,
Wat een vreselijk bericht ontving ik van je zus en tante Lucie na de eerste operatie. Vanaf toen is mijn gedachte veel bij jullie geweest en heeft Lucie, zover kon in deze roller coaster, mij een beetje op de hoogte gehouden. De uiteindelijke afloop is zo onwerkelijk en oneerlijk! Hans stond nog midden in zijn leven samen met jullie als gezin. Waarom hij, waarom jullie?
Lieve Anneke en kindjes, ik wens jullie ontzettend veel sterkte met dit verlies van je grote liefde en allerliefste papa. Hopelijk weten jullie hier een goede weg in te vinden! Veel liefs ook namens Rene, Nathan en Benjamin.
X Davina 
Op 12 juli 2017
om 10:30 getekend door:
D.a.v.i.n.a. .v.a.n. .G.e.l.d.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Arend-Jan, Lijster Lidewij en Anneke,

We zullen ons Hans herinneren als een hele lieve, warme betrokken vader en man. Jullie hebben op een hele bijzondere en prachtige manier Hans herdacht, met zoveel warmte en liefde. We denken voortdurend aan jullie en wensen jullie heel veel sterkte, kracht en moed voor de aankomende tijd. We houden jullie in gedachten vast.

veel liefs Maja, Jorn , Bodin, Solve, Tara en Gnocchi 
Op 11 juli 2017
om 21:28 getekend door:
M.a.j.a. .e.n. .J.o.r.n.
Dit is niet ok
Lieve Hans, vanaf het moment dat we elkaar tegen kwamen tijdens onze studie klikte het, jij een Vindicater, ik een Dizkartiaan. Verschillend maar toch ook weer niet echt. Ik moest glimlachen om wat Leon schreef: dat we met z?n 3'n zo min mogelijk op college waren, het was inderdaad een soort sport. Genoeg andere dingen te doen ten slotte! De gezamenlijke projecten waren niet mijn favoriete bezigheid, maar met jullie zeker altijd gezellig en bovendien geslaagd.
Tijdens onze carrieres bleven we contact houden en ook onze partners leerden elkaar kennen. Ik herinner me de gezellige etentjes, meestal in Amsterdam, waar jij en ik woonden, en soms in Den Haag, bij Leon. Het contact werd minder toen Lodewijk en ik in 2009 naar Johannesburg verhuisden, al volgde ik met grote interesse je ondernemers avontuur via social media. De laatste paar jaar ben ik niet veel in NL geweest en elke keer als ik er weer was dacht ik: de volgende keer bel ik Hans echt. En nu is het te laat. Wie had dat kunnen bedenken?
Ik was er graag bij geweest gisteren om afscheid van je te nemen maar helaas, de afstand... In plaats daarvan liep ik hier een beetje met m?n ziel onder de arm, liet alle herinneringen voorbij komen en heb ik de online condoleances gelezen. Ik zie je zo voor me, hoor je stem nog. Het voelt zo onwerkelijk dat je er niet meer bent. Zo meteen ga ik een mooi glas wijn inschenken en zal ik op je proosten. Dag Hans, rust zacht.


Lieve Anneke, hoe onmenselijk groot moet jouw verdriet en het gemis van Hans zijn, hoe enorm de leegte die hij achter laat in jullie gezin. Ik wens je alle kracht en liefde toe, alle steun van je dierbaren om samen met de kinderen dit verlies te dragen en door te kunnen gaan. Jullie zijn in mijn gedachten.

Vanuit Johannesburg,
Myriam Kamminga 
Op 11 juli 2017
om 18:59 getekend door:
M.y.r.i.a.m. .K.a.m.m.i.n.g.a.
Dit is niet ok
Lieve Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,
Wat een indrukwekkende woorden gisteren Anneke, ik vind het zo knap van je hoe je je er door heen slaat. Lijster- Lidewij en Arend-Jan, jullie doen het geweldig. Wat zou Hans trots op jullie zijn. En ik zie hoe trots Anneke op jullie is.
We leven zo met jullie mee. Weet dat jullie altijd aan kunnen kloppen voor een pannetje soep, knuffel, glaasje wijn, ijsje, speeldate of gewoon even je ei kwijt kunnen. Hele dikke zoen. 
Op 11 juli 2017
om 13:08 getekend door:
F.e.m.k.e.,. .N.i.e.l.s.,. .B.e.n.t.h.e. .e.n. .V.e.e.r.l.e.
Dit is niet ok
Het is een voorrecht Hans gekend te mogen hebben.

Sommige mensen geven de wereld iets meer kleur, blijven niet op de gebaande paden en laten hun sporen na. 
Op 11 juli 2017
om 9:37 getekend door:
E.w.a.l.d. .R.i.e.t.b.e.r.g.
Dit is niet ok
Lieve Lijster-Lidewij en lieve Arend-Jan,
Wat een groot, onbeschrijfelijk en onomkeerbaar verdriet.
Wat zijn jullie dapper.
Wij zullen er alles aan doen om er voor jullie te zijn.
Liefs van Pari & Natasha 
Op 10 juli 2017
om 23:50 getekend door:
N.a.t.a.s.h.a. .F.a.z.i.l.i. .v.a.n. .Z.a.n.d.
Dit is niet ok
Lieve, liefste Anneke,
Wat een mooie indrukwekkende maar ook hartverscheurende dag. Wat een geluk dat jouw lieve kinderen jou als dappere en lieve en moedige en sterke moeder hebben. En dat jouw Hans jou als grote liefde had, en andersom heb ik vandaag geleerd.
Ik wens jullie alle alle sterkte en kracht toe en ontiegelijk veel mooie herinneringen toe. Voor jullie zal ik er zijn, op wat voor manier dan ook.
Liefs van Pari & Natasha 
Op 10 juli 2017
om 23:47 getekend door:
N.a.t.a.s.h.a. .F.a.z.i.l.i. .v.a.n. .Z.a.n.d.
Dit is niet ok
Lieve Anneke,
Niet te bevatten dit verlies, en toch moeten jullie weer verder. Onbegrijpelijk, onbeschrijfelijk. Enorm veel sterkte. Nicole 
Op 10 juli 2017
om 23:27 getekend door:
N.i.c.o.l.e. .&. .f.a.m.
Dit is niet ok
Hans,

Vandaag was een van de meest indrukwekkende dagen uit inmijn leven. Wat ontzettend goed om te zien dat zoveel mensen jou wilden uitzwaaien en minstens zo belangrijk Anneke en de kinderen een zeer warm hart toe dragen.

Tijdens een van de toespraken werd er gezegd Hans was altijd fashionably late maar nu was je veel te vroeg. Echt veel te vroeg Hans.

We zullen er voor Anneke, Arend Jan en Lijster zijn.
Mark 
Op 10 juli 2017
om 23:13 getekend door:
M.a.r.k.
Dit is niet ok
In de hoop dat ieder bericht een een enorme hoeveelheid
kracht naar jullie kan sturen...Sterkte en veel liefs Pauline (zusje van Annette) 
Op 10 juli 2017
om 22:24 getekend door:
P.a.u.l.i.n.e. .D.o.o.r.e.n.b.o.s. .-. .v.a.n. .d.e.r. .M.e.e.r.
Dit is niet ok
Wij willen graag ieder betrokken,

Heel veel sterkte wensen met het verwerken van dit enorme verlies.

Pippa, Bloeme, Paul & Suz 
Op 10 juli 2017
om 21:06 getekend door:
S.u.z.a.n. .V.a.l.k.e.n.b.u.r.g. .S.T.A.d.e.s.i.g.n.
Dit is niet ok
Beste Hans,

We hebben elkaar een hele tijd niet meer gezien, maar dankzij de social media bleef ik je grote avontuur volgen. Veel waardering heb ik voor de energie en passie waarmee je je idee hebt uitgewerkt.
We hebben samen gestudeerd in Groningen en hoewel we weinig op college waren, maakten we er een sport van om zo efficient mogelijk het minimaal noodzakelijke resultaat te behalen. Jij, Myriam en ik deden veel projecten samen en ook na de HEAO kwamen we nog een aantal keer samen.
In de mooie toespraken vandaag herkende ik je precies zoals je was: alles bediscussierend en niet snel tevreden met een bepaald antwoord. Alles stelden we ter discussie en altijd had je een heel aparte en scherpe invalshoek. Je verkondigde standpunten die getuigden van een andere blik op de zaak.
Omdat we zo'n beetje gelijktijdig ons eigen bedrijf zijn gestart, hadden we heel weinig contact. Een afspraak zat in de pen, maar die zal er helaas niet meer komen. Eeuwig zonde omdat ik je nooit heb kunnen vertellen hoe gaaf ik het vond wat je allemaal aan het ondernemen was.

Beste Anneke,

Wat een prachtige toespraak vandaag. Ik wens jou en de kinderen veel sterkte met dit enorme gemis.

Leon van Leersum 
Op 10 juli 2017
om 20:51 getekend door:
L.e.o.n. .v.a.n. .L.e.e.r.s.u.m.
Dit is niet ok
Lieve Anneke,
Wat valt er te zeggen? Ik wens jou en de kinderen alle kracht van de wereld toe.
Marielle Schefers 
Op 10 juli 2017
om 20:38 getekend door:
M.a.r.i.e.l.l.e. .S.c.h.e.f.e.r.s.
Dit is niet ok
Wat moet ik zeggen...

Lieve Anneke, ik wens jou, Arend-Jan en Lijster-Lidewij heel heel veel sterkte en kracht toe!

Heel veel liefs van
Patricia 
Op 10 juli 2017
om 19:49 getekend door:
P.a.t.r.i.c.i.a. .L.o.g.t.e.n.b.e.r.g.
Dit is niet ok
Voor Anneke, Arend-Jan en Lijster-Lidewij,

Veel sterkte met dit onvoorstelbare verlies.

Laura, Niels, Marijke en Maarten 
Op 10 juli 2017
om 17:10 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n. .v.a.n. .B.o.m.m.e.l.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5        Volgende >
Meer informatie:

Uitvaart

De begrafenisplechtigheid zal plaatsvinden maandag 10 juli om 12.00 uur in de aula van begraafplaats De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam. Daarna zullen wij Hans naar zijn laatste rustplaats begeleiden.

Na de begrafenis is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.
Dit register is aangemaakt door:
Anneke Veldman
op 5 juli 2017
en blijft zichtbaar tot:
7 maart 2020
Contact met beheerder >
Contact met Anneke Veldman:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Hans Kouwenhoven

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: