Inge van Hesteren-Dirven

Inge van Hesteren-Dirven

17 april 1954 - 16 maart 2017

* 17-04-1954 16-03-2017

Samen, 44 jaar lang, bouwden wij.
Onze wereld, onze geliefden, ons werk.
Motoren, huizen, schepen, reportages,
Kinderen, familie, vrienden.
Wij leefden het leven,
Een geschenk, iedere unieke minuut.
Vaarwel, lief maatje, moeder, zus.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 50        Volgende >
Niet van iedereen die op dit register zijn of haar deelneming heeft betuigd beschikken we over actuele adresgegevens. Daarom op deze algemene wijze:

Grote dank van mijn familieleden en van mij voor jullie enorme belangstelling na het plotselinge overlijden van Inge. Niet alleen de vele reacties in dit condoleanceregister, maar ook via sociale media, e-mail, de posterijen en in levenden lijve waren een grote steun voor ons. We weten nu zeker dat Inge voortleeft in jullie herinnering.

Gijs van Hesteren

Aan degenen die reageerden in dit register zou ik nog het volgende willen zeggen.

Aan Bertus en Trudy Roodhof, aan Eva Diercks, Jos Koenen, Klaas Bosch, Mirjam en JP Bajema, Agnes Sonneveld, Ed Kruiskamp: dank voor de mooie jaren die wij samen mochten delen in de traditionele zeilvaart op IJsselmeer en Waddenzee.

Aan Peter van der Schee: Inge en ik bewaarden fijne herinneringen aan die tijd waarin we samen jong waren en genoten van de motoren. Inderdaad, nu met weemoed.

Aan Rinus van Leest: Ik heb die foto van Long Wittenham nog altijd in bezit. Pas nu ik zelf een partner verloren heb weet ik hoe het voor jou moet zijn geweest met Christina. Net als jij knok ik voor een leven 'erna'. Je bent van harte welkom in Harlingen als je in de buurt bent (dat geldt voor iedereen!). Komend jaar ga ik naar Chimay en misschien kan ik in Maastricht even aankomen.

Aan Antoinette Stapel en Peter Weeink: geweldig dat jullie er waren met jullie klassieke Matchlessen en vooral dat de motoren aan weerszijden van de kist mochten staan. Het maakte diepe indruk op alle aanwezigen, niet het minst bij mijzelf. Enkele weken eerder zatern we nogf aan de thee bij jullie thuisd. Even later is alles anders.

Aan Yvonne Damen: in augustus 2016 jullie vader, nu mijn Inge. Delen maakt het niet makkelijker. Dank voor jullie medeleven.

Aan motorvrienden Emile Verstege, Frans Verstege, Eric Neeskens, Kick Fakkeldij, Cor Smal, Karl de Bruyn, Anneke Kramer, Albertus en Yvonne Stik, Hans en Lidy Wezendonk, Theo bakker, Michael Kuijer, Rian Hazen, Peter Jansen, Bram van Neerbos, Peter Bos, Harrie van Ewijk, Janny en Gerry hemsens: Te bevatten is het niet. We blijven samen genieten van de motorsport. We zijn het verplicht aan hen die er niet meer bij kunnen zijn.

Aan familie en schoonfamilie, waaronder Frans en Marjon Bootsman, Ragnhild Meulenberg, Patricia Meulenberg, Judith Meulenberg: we zijn familie, maar verloren elkaar min of meer uit het oog. De tijd gaat zo snel. Nu zijn we bijna bejaard en de eersten vallen al om. Leef het leven!

Aan Gerda Dam: Nee, met rechtvaardigheid heeft de dood niets te maken. Maar heel veel dank voor je medeleven!

Aan Sophia Ottosen en familie: we begrijpen dat je er niet bij kon zijn. Meedenken is óók meeleven. Dank!

Aan Johan Erents, Sjanne en Dion, Simon de Rudder, Era Copier, Henk Roodbergen, Eric Baauw, Susanne Lugtmeier, Joke Bijl en al die anderen in en rondom Harlingen en het Wad: de sterkte die jullie ons toewensten konden we goed gebruiken.

Aan Arjen Mintjes en de collega's van de Maritieme Academie Harlingen: nog maar net collega en dan al zoveel medeleven!

Aan Gerco de Haan: zo was zij: zakelijk, creatief, spannend en warm. Onvoorstelbaar, inderdaad.

Aan Marie Antoinette: Het klopt hoe je haar omschrijft: kleurrijk, recht voor z'n raap, actief. Fijn dat jullie er waren!

Aan Rina en Jan de Leeuw: we kennen elkaar via mijn ouders al vele, vele jaren. Jullie waren dik bevriend met hen. Ze zijn er niet meer en nu Inge ook niet. Wie weet ontmoeten ze elkaar ergens hierboven.

Aan Loes van der Til en Theo: Dat heb je mooi gezegd: 'er is een steen verlegd in onze levensrivier'. Waar die nu naartoe stroomt weet ik zelf ook niog niet precies...

Aan Meiny en Hennie, Jan Schuijt, Doortje van der Terp, Rizana de Vries en al die anderen die hebben gereageerd, bedankt en zorg dat je iedere minuut van het leven ervaart alsof het de laatste is. 
Op 9 mei 2017
om 16:07 getekend door:
G.i.j.s. .v.a.n. .H.e.s.t.e.r.e.n. .e.n. .f.a.m.i.l.i.e.
Dit is niet ok
Beetje laat maar wij leven met jull ie mee met dit dierbare verlies
Veel sterkte de komende tijd 
Op 29 april 2017
om 20:33 getekend door:
B.e.r.t.u.s. .e.n. .t.r.u.d.y. .R.o.o.d.h.o.f.
Dit is niet ok
Arme Gijs,

Wat een ironisch toeval! Wij hebben net enkele dagen geleden voor het eerst sinds decennia (mail)contact gehad. Dan komt ineens dit vreselijke bericht uit de lucht vallen. Ik heb jullie in de jaren '70 leren kennen toen wij met een groepje (ik herinner mij de Soesterbergers, Roel, Ton, Pieter, Rob, etc.) aan de wieg van de AJS/M Club stonden. Ik heb jullie nog op meerdere foto's staan uit die jaren. Dikwijls genomen tijdens noodstops onderweg, als weer eens een van onze gammele machines kuren had. Wij waren 20-ers met vaak weinig kennis van techniek en nog veel minder geld om problemen grondig op te lossen.
Nu staan wij zelden meer stil; mede door het bestaan van de club is het niveau van de motoren veel hoger dan voorheen. Toch denk ik dikwijls met weemoed aan die jaren van onschuld terug. Jullie kenden mijn blonde dochtertje Gwendolyn nog, die nu 46 is en moeder van twee kinderen.
Ik ben van jullie generatie en heb al menig vriend en collega maar het graf begeleid. Als zij 85 of ouder zijn, vind ik dat "de loop der dingen", vooral als die leeftijd in goede gezondheid bereikt is.
Inge heeft niet gekregen waar zij recht op had. Voor de nabestaanden is dat minstens zo zuur als voor haar.

Houd je haaks, oude motormakker,

Peter van der Schee 
Op 30 maart 2017
om 21:48 getekend door:
P.e.t.e.r. .v.a.n. .d.e.r. .S.c.h.e.e.
Dit is niet ok
Beste Gijs,
Misschien ken je me nog van vroeger toen je de Matchless&AJS club net had opgericht, ik was het twin buitenbeentje van de club; nog steeds trouwens.Ik werd vandaag door Quirien Becker opmerkzaam gemaakt over het schokkende nieuws op de website van de club.Ik was een paar dagen voordat ik dit hoorde toevallig een stapel foto's aan het bekijken en toen vond ik een foto waarop Inge, Jij, Marnix, Quirien en ikzelf staan. De foto was genomen in 1981 te Long Wittenham in Engeland tijdens de international van de Engelse club. Ik dacht toen, "goh hoe zou het met ze zijn?" Nou, toen ik het nieuws van Quirien hoorde toen wist ik dus ineens hoe het is...Ik kan me een heel klein beetje voorstellen hoe je je nu voelt; ik heb in oktober 2015 mijn lieve partner Christina verloren. Het is bizar. Je maakt regelmatig mee dat er iemand in je omgeving overlijdt maar op een of andere manier heb je een misplaatst gevoel dat dit jou en jouw familie niet zal overkomen en dan ineens zit je er middenin.
Ik heb daarna ook gemerkt dat er dan weinig mogelijk is om getroost te worden; de woorden schieten vaak te kort of zijn onbedoeld verkeerd gekozen. Het wordt na een begrafenis ongemakkelijk stil. Voor iedereen is dit trouwens ook anders. Voor mij zal het "een plaats geven" vermoedelijk nooit meer plaatsvinden daarvoor zit de pijn te diep. Maar het leven is gewoon doorgegaan en ik probeer er toch maar het beste van te maken; iets wat Christina mij in haar laatste moment ook heeft gevraagd te doen.Ik hoop vurig dat jij, op enig moment, ook in staat bent om de draad weer voorzichtig op te pakken. Ik vermoed dat Inge, zoals ik me haar kan herinneren, dit ook zou wensen. Als ik je daarbij op een of andere manier van dienst kan zijn laat het me vooral weten. Ik woon in Maastricht maar ik ben zeer regelmatig in Hoorn en dat is maar een kort ritje verwijderd van Harlingen en ik zou het zelf fijn vinden om je weer eens te ontmoeten.
Gijs,voor jou, de kinderen en de familie, veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies.
Rinus van Leest
Maastricht 
Op 28 maart 2017
om 21:46 getekend door:
R.i.n.u.s. .v.a.n. .L.e.e.s.t.
Dit is niet ok
Beste Gijs
Net als vele anderen zijn wij erg ontdaan door het plotseling overlijden van Inge.
Wij wensen jou en de familie heel veel sterkte toe.

Emile, Frans en Eric 
Op 28 maart 2017
om 8:05 getekend door:
E.m.i.l.e. .e.n. .F.r.a.n.s. .V.e.r.s.t.e.g.e.
Dit is niet ok
Beste Gijs,
net zoals vele anderen zijn ook wij geschokt 
Op 28 maart 2017
om 8:02 getekend door:
E.m.i.l.e. .e.n. .F.r.a.n.s. .V.e.r.s.t.e.g.e.
Dit is niet ok
Lieve Gijs en Familie.

Het leven is niet eerlijk,
Heel veel sterkte voor allen die haar lief waren.

Fam Dam
Ee 
Op 27 maart 2017
om 21:49 getekend door:
G.e.r.d.a. .D.a.m.
Dit is niet ok
Beste Familie van Hesteren,
Via de AJS-Matchless Vereniging heb ik vernomen dat Uw vrouw en moeder
Inge van Hesteren op 16 maart j.l.is overleden.
Hierbij wil ik als "slapend"lid van de vereniging toch mijn medeleven betuigen bij het heengaan van Inge.Ik wens jullie veel sterkte in de komende toch moeilijke tijd en dat jullie je Inge herinneren zoals beschreven in de verhalen die op de mail staan.

Nogmaals veel sterkte
Kick Fakkeldij 
Op 27 maart 2017
om 13:29 getekend door:
K.i.c.k. .F.a.k.k.e.l.d.i.j. .N.a.a.r.d.e.n.
Dit is niet ok
Beste Gijs
Het is moeilijk om de goede woorden te vinden.
ik wens jou en jullie kinderen veel sterkte in de komende tijd. Weet dat er veel mensen aan jullie denken.
Liefs Eva 
Op 27 maart 2017
om 13:23 getekend door:
E.v.a. .D.i.e.r.c.k.s.
Dit is niet ok
Beste Gijs en Familie
ik kan het niet bevatten,
met het verlies van Inge,
heel veel sterkte 
Op 26 maart 2017
om 11:04 getekend door:
C.o.r. .S.m.a.l.
Dit is niet ok
Beste Gijs en je Hele Familie
We kunnen het niet bevatten
Inge is niet meer onder ons
het eerste contact is al zo lang geleden Kasteelweekend Ajs matchlessclub.
Uit onze gedachtes zijn jullie nooit verdwenen onlosmakelijk van elkaar.
zo verheugt waren wij om jullie na vele jaren weer een keer op motortreffens te ontmoeten.
het zal niet gemakkelijk voor jullie zijn om de draad weer op te pakken.

we wensen jou en je hele familie daarbij veel sterkte
dat de mooie herinneringen je troost mogen bieden 
Op 25 maart 2017
om 7:40 getekend door:
k.a.r.l. .d.e. .B.r.u.y.n. .e.n. .a.n.n.e.k.e. .K.r.a.m.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Gijs en Familie.
Hierbij nogmaals gecondoleerd met dit grote verlies.om gezondheids reden kon ik jammer genoeg niet aanwezig zijn ,wat mij heel zwaar lag.Had graag met jullie samen afscheid willen nemen.En Gerben.John kon het emotioneel niet aan.toch wensen wij Ik en mijn vriend en kinderen jullie heel veel strekte en ben in gedachten de hele dag bij jullie geweest.Groeten en veel liefs en knuffel .Sophia Ottosen en kinderen, 
Op 25 maart 2017
om 7:32 getekend door:
S.o.p.h.i.a. .O.t.t.o.s.e.n.-.G.e.r.b.e.n.-.A.m.a.n.d.a. .e.n. .R.o.b.e.r.t. .d.e. .K.l.e.i.j.n.
Dit is niet ok
Beste Gijs en familie
Ik ben erg geschrokken van het bericht, dat je vrouw zo plotseling is overleden. Een lieve echtgenote en altijd samen op stap, Gijs.
Heel veel sterkte gewenst in de komende tijd 
Op 24 maart 2017
om 12:27 getekend door:
J.o.h.a.n. .E.r.e.n.t.s.
Dit is niet ok
Beste Gijs, beste familie,
gecondoleerd met het zo plotseling overlijden van Inge. Wij herinneren ons haar als de vrolijke en vakbekwame fotograaf die altijd mee kwam als jij een stuk over de school schreef voor de regionale bladen en de vakpers.
Je bent nog maar kort als collega in ons midden maar je kunt er zeker van zijn dat wij met jou en jouw gezin en familie meeleven!
Namens alle collega's en de leerlingen van de Maritieme Academie Harlingen veel sterkte gewenst! 
Op 24 maart 2017
om 12:19 getekend door:
A.r.j.e.n. .M.i.n.t.j.e.s.
Dit is niet ok
Beste Gijs en familie,

Wat een droevig nieuws.
Gecondoleerd.
Heel veel sterkte.

Sjanne en Dion. 
Op 24 maart 2017
om 8:43 getekend door:
S.j.a.n.n.e. .e.n. .D.i.o.n.
Dit is niet ok
Beste Gijs en familie.
Geschrokken van het bericht.
Maar toch zal het een groot gemis
worden op de races.
Ondank dat we me kaar noch niet zolang konden was het altijd vrolijk
en gezellig.
Wij wensen jullie alle sterkte toe
bij dit groot verlies.
We zouden Inge altijd in onze gedachten houden. 
Op 23 maart 2017
om 21:40 getekend door:
a.l.b.e.r.t.u.s. . .e.n. .y.v.o.n.n.e. .s.t.i.k.
Dit is niet ok
Lieve Gijs jr, we vinden het heel erg dat jij je moeder nu al moet missen.We wensen jou, je vader en de rest van de familie heel veel sterkte de komende tijd. 
Op 23 maart 2017
om 16:00 getekend door:
M.e.i.n.y. .e.n. .H.e.n.n.i.e. .(.B.-.N.).
Dit is niet ok
Beste Gijs, Jip en familie,
We zullen de vrolijke noot van Inge missen hier bij Flevodruk. Ik wens jullie heel veel sterkte toe. 
Op 23 maart 2017
om 14:21 getekend door:
S.i.m.o.n. .D.e. .R.u.d.d.e.r.
Dit is niet ok
Gijs, het is lang geleden dat ik me bemoeid heb met de verkoop van de Klipper Anna. Het contact met jou en Inge was heel fijn: zakelijk, creatief, spannend en warm. De indrukken staan nog steeds op mijn netvlies. Ik wil je veel sterkte wensen met het plotselinge overlijden van Inge. Het is onvoorstelbaar hoe onze lieve heer soms mensen uit het leven wegrukt, nogmaals sterkte. 
Op 23 maart 2017
om 8:52 getekend door:
G.e.r.c.o. .d.e. .H.a.a.n. .(.d.e. .H.a.a.n. .&. .B.r.o.e.s.e.).
Dit is niet ok
Dag Gijs en familie,
Wat een enorme schrik te horen en later te lezen dat Inge is overleden. Ik bewaar zulke bijzondere herinneringen aan de spontane ontmoetingen met jullie samen. Zo'n bijzonder inspirerende vrouw. En jijzelf ook. Ik stuur nog wel een uitgebreide mail. Ik wens jou en je familie heel veel kracht en liefde. 
Op 23 maart 2017
om 8:41 getekend door:
E.r.a. .C.o.p.i.e.r.
Dit is niet ok
       1 2 3        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Gijs van Hesteren
op 18 maart 2017
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Gijs van Hesteren:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Inge van Hesteren-Dirven

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop. Een voorbeeld zie je hieronder.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: