Klaas (Nico) De Vries

Klaas (Nico) De Vries

22 mei 1946 - 27 januari 2017

Rust in vrede Nico

Nico was een gelovig man van stavast, een fijne en betrouwbare collega, humorvol, loyaal, eerlijk en oprecht. Maakte van zijn hart geen moordkuil en stond voor en naast je daar waar hij kon. Hij hield van zijn gezin, zijn werk en zijn koor. Hij was een fijne vader, zwager, broer, echtgenoot en opa. Helaas is Nico ons na een ongelijke strijd ontvallen. We zullen hem gaan missen...we missen hem.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 11 van 11
Als jong agent in 1985 begonnen bij Spoorwegpolitie Den Haag.Nico zat in Rotterdam en was toen voor mij 1 van de echte Rotterdamse dienders. In de nachtdiensten kwamen we vaak bij elkaar een bakkie doen en diverse voerbaldiensten en concertdiensten in De Kuip met hem gelopen.
Nico was een pracht kerel met veel kennis en wijsheden en volgend mij kende hij iedere NS er van Rotterdam. 
Op 25 februari 2017
om 23:31 getekend door:
W.i.l.l.e.m. .v.a.n. .d.e.r. .S.t.e.e.n.
Dit is niet ok
Als ploeggenoot heb ik jaren lang in heel veel diensten met Nico samen gewerkt, gelachen en bijzonder dingen beleefd waardoor ik Nico als een rechtschapen en betrouwbaar collega leerde kennen, zijn eerlijkheid en humor maakte hem een ook nog tot een fijn en prettig mens om mee te werken. Het verlies is ook niet woorden uit te drukken en deze kunnen de pijn niet verzachten, ... maar achter elke traan zit een glimlach van herinneringen en zal ik Nico als een fijne collega en een bijzonder mens herinneren... Nico rust in vrede.
Veel sterkte voor alle nabestaanden. 
Op 4 februari 2017
om 17:31 getekend door:
E.d. .B.r.a.a.k.m.a.n.
Dit is niet ok
Ik leerde Nico voor het eerst kennen in 1975 toen wij samen in de klas begon in voor bereiding voor ons werk bij bij toen de Spoorwegrecherche Rotterdam. We hebben jaren lief en leed gedeeld en de saamhorigheid was toen heel sterk.Tijdens. onze voetbaldiensten en concerten in de kuip waren mooie momenten.Ik kan nog veel meer mooiemomenten kunnen vertellen maar het is goed de gedachte te houden die we samen hebben beleeft. Beste Annie , kinderen en kleinkinderen ikwens jullie heel veel sterkte in de komende tijd ook van Jeannette. 
Op 4 februari 2017
om 17:17 getekend door:
B.e.n. .v.a.n. .E.l.t.e.n.
Dit is niet ok
Ik heb Nico gekend als betrokken en betrouwbare collega. Voor mij als groentje uit het zuiden in de grote stad Rotterdam keek tegen hem op, de Rotterdamse bluf maar met een klein gouden hartje.
Nico, rust zacht.
Ik kon door lichamelijke beperking helaas niet aanwezig zijn maar wel een kaarsje voor hem opgestoken.
Annie, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en kracht wens ik jullie toe. 
Op 4 februari 2017
om 0:26 getekend door:
E.r.i.c. .D.'.H.o.n.d.t.
Dit is niet ok
Nico was voor mij een super fijne collega...en daarnaast een heel fijn mens. We hebben veel diensten samen gedraaid en ben vaak met hem bij de KMAR in Hoek van Holland op bezoek geweest...zijn oude werkgever...ook gingen we dan bij mijn vorige werkgever...de douane op de koffie. Ook kwam ik bij Nico en bij jou Annie regelmatig om de koffie. Nico...ik heb je als collega maar zeker ook als mensen mens goed leren kennen en waarderen. Je stond altijd klaar voor alle collega's en niet achter ons maar pal naast ons...op de bres.
Je hebt je strijd gestreden en verloren. Nu ben je in het Koninkrijk Gods alwaar je de rust zult vinden die je verdient. Ik heb de overtuiging dat we elkaar zeker weer gaan zien als mijn tijd ook gekomen is. Nico rust in vrede! 
Op 3 februari 2017
om 19:27 getekend door:
W.i.l.l.e.m. .v.a.n. .H.e.r.p.e.n.
Dit is niet ok
Annie, kinderen en verdere familie.
Gecondoleerd met het overlijden van je lieve man en jullie lieve pa.
Ik blijf Nico herinneren als een man met het hart op de juiste plaats. Kwam op voor EEN IEDER en Nico kon niet tegen onrecht. Als het moest ging hij tot het gaatje.
Vanmorgen heb ik voor Nico hier in Turkije een kaarsje opgestoken en ik was in gedachten bij jullie.
Ik wens jullie allen samen veel kracht en sterkte om dit zware verlies te kunnen verwerken. 
Op 3 februari 2017
om 19:16 getekend door:
T.o.i.n.e. .G.r.a.a.u.w.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Nico, ik heb je leren kennen als een prettige collega. Altijd bereid een ander te helpen en wat heb ik om en met je gelachen ! Bedankt en rust zacht, sterkte voor je familie ! Ben Veldman (ex Sp Rtd) 
Op 3 februari 2017
om 19:18 getekend door:
B.e.n. .V.e.l.d.m.a.n.
Dit is niet ok
Ik heb het genoegen gehad Nico te leren kennen als mijn ploegbrigadier Een gouden vent met een gouden hart. Vol humor en stond altijd klaar voor zijn ploeg.zelfs in de tijd als hij weer eens riep. "Jongens kap er nou eens mee dalijk mot ik weer bij die ouwe kommen. Helaas kon ik er niet bij zijn vandaag. Ik wens Annie en de kinderen heel veel sterkte. 
Op 3 februari 2017
om 18:29 getekend door:
A.a.r.t. .t.e.r. .W.e.e.l.e.
Dit is niet ok
Ik was hoofdconducteur toen ik voor het eerst kennis met je mocht maken na een aanrijding. Het was die dag ook nog mijn examendag. Je bent geslaagd zei je en klopte me op mijn schouder. 3 jaar later kwam ik je weer tegen maar nu als collega Sp'er. Genoeg begeleidingen samen gedaan. Ik wens Annie en je gezin heel veel sterkte met het verlies. Rust in vrede Nico 
Op 3 februari 2017
om 17:37 getekend door:
J.a.n. .v.a.n. .D.i.j.k.
Dit is niet ok
Beste Nico, helaas heb je deze strijd verloren. Wat rest voor Annie maar ook voor ons, zijn mooie en leuke herinneringen. Ik wens jouw gezin heel veel sterkte en rust zacht! 
Op 3 februari 2017
om 17:25 getekend door:
s.t.a.n. .v.a.n. .l.o.o.n.
Dit is niet ok
Beste Nico, ik herinner me jou als een fijn en eerlijk mens die stond voor zijn mensen, zijn gezin en eerlijkheid. Wat ga ik jouw humor missen !

Ik vond het een voorrecht met je te mogen werken en een voorrecht om in de laatste week voor je overlijden je nog te spreken. Rust zacht !

Sterkte en kracht aan de familie gewenst ! 
Op 3 februari 2017
om 17:24 getekend door:
J.o.h.a.n. .P.i.e.t.e.r.s.
Dit is niet ok
       1 
Dit register is aangemaakt door:
Giovanni
op 3 februari 2017
en blijft zichtbaar tot:
3 april 2017
Contact met beheerder >
Contact met Giovanni:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Klaas (Nico) De Vries

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop. Een voorbeeld zie je hieronder.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: