Sander Post

Sander Post

23 augustus 1946 - 11 januari 2017

Onze rots in de branding is er niet meer.

Vol bewondering voor zijn kracht, moed en vertrouwen,
maar intens verdrietig hebben wij, voor ons te vroeg,
afscheid moeten nemen van een bijzonder mens.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 79        Volgende >
S ander ik neem afscheid met een naamgedicht
A ls ras-strijder ben jij nu ook gezwicht
N ooit gedacht, dat ligt immers buiten onze horizon
D roevig voor Ria en de verdere familie, dat je zonder pardon
E n ondanks je moed en volharding
R euring en energie van ons heenging 
Op 23 januari 2017
om 0:39 getekend door:
F.r.a.n.s. .v.a.n. .B.a.k.e.l.e.n.
Dit is niet ok
In de jaren ?80 ontmoette ik Sander voor het eerst omdat ik in een 2de sportcarrière op doel mocht staan bij het zaalvoetbal. Veel veranderde in al die jaren, maar een tweetal dingen niet.
Sanders begroeting ging destijds ongeveer zo: ? ha Pietje alles goed?.
Tot nu, zo?n 30 jaar later, was het nog steeds ?he Pietje?, ondanks dat mijn lengte en massa daar geen aanleiding meer toe geven.
De tweede zin, die hij dan tegen mij sprak, was dan steevast : Hoe staat de beurs? Wat doen de aandelen? Wat doen de opties?
Dan kon hij hele bomen opzetten over de ontwikkelingen in de ?markt?. En vooral hoe daar geld te verdienen zou zijn.
Ik zal die bomen missen. Maar vooral, ik zal hem missen.
Lieve Ria en familie, veel sterkte. 
Op 20 januari 2017
om 19:04 getekend door:
P.i.e.t. .H.e.s.t.e.r.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Ria en familie, ik herinner me Sander als een bijzonder warme man, ook al kon hij soms een beetje sceptisch doen om dat te verhullen. Heel bijzonder om met hem de oude kantine te schilderen en met jullie naar Polen te gaan, waar hij als buitenlands stamhoofd heel natuurlijk naast de burgemeester zetelde. Dat hij de club zo groot heeft weten te maken zonder de gezelligheid uit het oog te verliezen, is een formidabele prestatie. Het leek wel of hij ieder lid nog bij naam kende.
Veel sterkte met dit grote verlies! 
Op 20 januari 2017
om 13:45 getekend door:
F.a.b.i.a.n. .T.a.k.x.
Dit is niet ok
Sander, je bent misschien wel de meest bijzondere mens die ik ooit in levende lijve heb ontmoet. Jouw grote hart paste nog maar net in dat toch niet al te bescheiden geproportioneerde lijf van je. Onbaatzuchtig. Het is zeker niet het mooiste woord, maar ik vind het een fantastische karaktereigenschap en hij past helemaal bij jou. Alles wat jij deed -en dat was nogal wat- deed jij voor een ander. Voor de club, voor de leden. Voor de kinderen van de leden. Je deed het kordaat, gepassioneerd en schijnbaar moeiteloos. Je was soms streng, maar altijd met het belang van de club voorop. Vooral in de jaren dat ik aanvoerder van ons team was hadden we veel contact. Of ik nog even achter een paar wanbetalers binnen het elftal aan kon gaan. Of we niet wat langer bij WV konden blijven hangen in plaats van zo snel naar de Blaffende Vis te gaan. En of ik niet even wat krantjes (die had je vroeger nog) mee kon nemen van leden, want daar fietste ik toch langs (en dat scheelde de club weer wat porto-kosten).
Eén keer ben je boos op mij geworden. Toen je me vroeg of ik niet nog wat mensen wist die een reclamebord wilde afnemen langs het hoofdveld heb ik je mijn elftalgenoot Bauk aanbevolen, die marketingmanager was bij Van Gendt & Loos. Jij direct bellen naar Van Gendt & Loos, maar daar kende ze niemand die Bauk heette. En nee, de marketing manager heette Peter Schreuder. Teleurgesteld hing je op en het volgende telefoontje was naar mij. Woedend liet je weten dat er helemaal geen Bauk bij Van Gendt & Loos werkte, en dat ik jou niet zo in de maling moest nemen en dat ... Pas toen ik je kon uitleggen dat Bauk de bijnaam is van Peter Schreuder, en dat ie toch echt daar werkte kalmeerde je een beetje. En de zaterdag daarna dronken we weer gezellig een biertje en kon je er zelf ook om lachen dat je zo verkocht was met ons team, dat je een aantal spelers alleen bij hun bijnaam kende.
Sander, dank je wel voor alles. Voor wie je was. Voor wat je voor mij, voor mijn gezin en voor mijn elftal gedaan en betekent hebt. En dat je me hebt laten zien dat er mensen bestaan die zo mooi, integer en onbaatzuchtig zijn. Ik zal je missen. 
Op 20 januari 2017
om 12:58 getekend door:
B.o.r.i.s.
Dit is niet ok
Ere,
Wat hebben wij veel met elkaar meegemaakt:boodschappen bij de Makro,opleiding als wedstrijdsecretaris,kantinediensten,wedstrijden regelen tegen buitenlandse ploegen,autopech(je kwam ons ophalen)de taxiritten(eerst naar binnen om een stukkie kaas/worst te scoren),achter de contibuties aan,meningsverschilen waren er ook etc etc,dit alles begon ergens in 1985.Uiteindelijk kreeg je het verschrikkelijke bericht dat je ziek was en niet meer beter zou worden.
Gelukkig heb je nog heel wat jaren met Ria plezier gehad maar helaas moest je de strijd opgeven.
Nog steeds zit je in mijn gedachte en vraag mij af of dit ooit zal verdwijnen.
Ria,Regina en Karin:heel veel sterkte de komende periode
Rob & Erica London 
Op 20 januari 2017
om 12:55 getekend door:
R.o.b. .&. .E.r.i.c.a. .L.o.n.d.o.n.
Dit is niet ok
Sander, je was als boegbeeld, voorzitter, oud en ere voorzitter, niet lullen maar poetsen persoon met hele fijne humor het meest ideale visitekaartje dat elke club zich zou mogen wensen. De prettige sfeer die je creëerde (samen met de kleine toegewijde harde kern) zorgde er ook voor dat ik (begin jaren 90) en tientallen andere Forward studentjes uit het hoge Noorden en voor het eerste echt aan het werk ons enorm snel thuisvoelden in de grote stad. Nu ruim 25 jaar lid van WV, terwijl ik ook alweer 15 jaar in Hilversum woonachtig ben, blijft WVHEDW voor mij nog steeds dat unieke kluppie aan de Middenmeer en dat is jouw verdienste. Ik zal dat nooit vergeten.

Rust zacht Sander.

Lieve Ria en familie, heel veel sterkte met het grote verlies van deze prachtige kerel. 
Op 20 januari 2017
om 11:30 getekend door:
J.o.o.s.t. .H.e.g.g.e.
Dit is niet ok
Dag Sander,
ook al mis ik je zeer, blij maken me de vele goede herinneringen, van je toeziend oog wanneer ik met de buit van de avond onbemerkt de Middenweg trachtte over te kruipen op weg naar de brievenbus van ome Terp, via je immer virtuele aanwezigheid als lijnrechter bij de zaalvoetbalwedstrijden tot de vakantie in de Ardennen afgelopen zomer, t.à.t. Mars

Lieve Ria, Regina, Karin, Sander, Fin, Jonathan, Sanders moeder en familie,
heel veel sterkte en kracht wens ik jullie toe,
Marcel 
Op 19 januari 2017
om 23:42 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .M.a.r.c.h.a.n.d.
Dit is niet ok
Beste Familie van Sander,
Ik heb jaren mogen voetballen in zondag 1. Veel contact mogen hebben met Sander en ik had altijd erg veel bewondering voor zijn inzet voor de club en zijn interesse voor alle mensen. Ik kijk terug op een bijzondere band en een mooie vriendschap. Sterke komende periode. Groet, Piet Hein 
Op 19 januari 2017
om 15:29 getekend door:
P.i.e.t. .H.e.i.n.
Dit is niet ok
Lieve familie, veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ik wil graag het respect uitspreken voor al het werk dat oer-WV-er Sander Post heeft gedaan voor onze mooie club. 
Op 19 januari 2017
om 12:04 getekend door:
K.o.e.n. .v.a.n. .G.r.o.e.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Ria,Regina, Karin,Sander,Finn & Jonathan.
Wij wensen jullie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Liefs, Luc en Froukje 
Op 18 januari 2017
om 19:03 getekend door:
L.u.c. .P.o.s.t.
Dit is niet ok
Beste Ria, Karin en Regina
Hierbij willen wij jullie vanuit Genemuiden condoleren met het verlies van Sander. Wij lezen en horen wat hij heeft betekent. Wij hebben als neven/nichten bijna geen contact maar wensen jullie veel sterkte.
Sander en Ria Brouwer 
Op 18 januari 2017
om 12:44 getekend door:
S.a.n.d.l.e.r. .B.r.o.u.w.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie , graag wil ik jullie condoleren met dit grote verlies . Ook voor de club is dit een groot verlies .
In de tijd dat ik bij Wv zit heb ik Sander gezien als een zeer hartelijke man die voor iedereen tijd had. Ik heb hem regelmatig dingen gevraagd als ik iets niet wist en dan hielp hij altijd goed . Allemaal heel veel sterkte in deze zware tijd , en sterkte vandaag tijdens de uitvaart. Vriendelijke groeten Erwin Klaasen en gezin 
Op 18 januari 2017
om 11:23 getekend door:
E.r.w.i.n. .K.l.a.a.s.e.n.
Dit is niet ok
Als eigenwijze net afgestuurde Groningse voetballers klopten we bij WVHEDW aan in 1989. We zochten een zaterdagclub het dichtst bij Ajax. Over het Ajaxterrein, het bruggetje over, door de kantine van Voorland, zo kwam je bij WVHEDW. We vonden het magisch.

Sander was onze gesprekspartner. Een grote hartelijke man met een onvervalst Amsterdams accent. Er was nog wel wat twijfel bij de grote baas en voorzitter van onze beoogde nieuwe voetbalvereniging. Hij vreesde een club binnen de club. Maar Sander gaf ons het voordeel van de twijfel en pakte 14 keer de contributie en zorgde voor ons alsof we zijn eigen kinderen waren.

Het elftal bestaat 27 jaar later nog steeds. Met een enkeling van het eerste uur nog actief. Ondertussen hebben we zo een 60 man versleten. Maar veel belangrijker nog, de onderlinge vriendschap van al deze 60 mannen en elftalgenoten blijft bloeien dankzij de liefde, humor en de zorg van het WV van Sander.

Heel veel sterkte Ria! En zoals Rim zegt, we zullen je man nooit vergeten. Simon Keijzer WV 6 
Op 18 januari 2017
om 10:08 getekend door:
S.i.m.o.n. .K.e.i.j.z.e.r.
Dit is niet ok
Ik kom dan al jaren niet meer op de club maar in gedachten ben ik er soms nog wel. Dan zie ik weer toenmalig voorzitter Sander staan, naast zijn lieve Ria. 'Biertje jongen?'

Dat waren ook zijn eerste woorden die hij sprak toen we met een vriendenteam van Swift op bezoek kwamen in de Watergraafsmeer, nog in de houten kantine. Het jaar erop speelden we bij WV.

Het hart van dat team is nog steeds verbonden met de club waar lange tijd zelfs concerten met bekende Amerikaanse muzikanten werden gegeven. Alles kon. Met dank aan de beste vrijwilliger die ik ooit bij een vereniging ben tegengekomen.

Sander, bedankt dat je ons ooit voor je prachtclub wist te winnen. Hier in Amsterdam-West klinkt uit de speakers het lied 'Betraande glaasjes' van Trio Bier, de huisband van WV.

Rust zacht Sander. En veel sterkte Ria. We zullen je man nooit vergeten.

Rim Voorhaar 
Op 18 januari 2017
om 9:13 getekend door:
R.i.m. .V.o.o.r.h.a.a.r.
Dit is niet ok
Sander,
Als kleine jongen ging ik mee met de vrachtwagen door Amsterdam af en toe naar Genemuiden en de paardenmarkt in Zwolle. Voor het eerst mee naar Ajax op de fiets van mijn moeder. Ik weet nog dat ik op de terug weg op de hoek middenweg kruislaan zat te draaien en op de grond viel. Veel later als 15 jarige mee naar Riche op het plein en een broodje bij baba. In mei meegereden naar Engeland op bezoek bij Regina. Bij WV zal ik je niet meer tegen Ria horen zeggen "Ria haal jij even een broodje bal voor je neef en mij". Geen belletje meer zet even word op mijn laptop. Herinneringen genoeg en mooie te veel om hier neer te zetten.
Ria, Regina, Karin, Sander, Fin, Jonathan heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 17 januari 2017
om 19:37 getekend door:
R.o.b. .W.a.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Lieve familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd 
Op 17 januari 2017
om 17:33 getekend door:
R.o.n.a.l.d. . .d.i.j.k.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Lieve familie,
Sander was voor mij een bijzonder man je hoeft hem maar een keer te zien en hij zit in je hart niets was te veel voor Sander.
Wat zal het raar zijn W.V.H.E.D.W zonder Sander ,maar voor jullie als familie zal dit verlies nog zwaarder zijn.
Ik wens jullie heel veel stekte voor de komende tijd,
Khaled 
Op 17 januari 2017
om 13:22 getekend door:
K.h.a.l.e.d. .g.u.e.b.e.b.i.a.
Dit is niet ok
Nooit een compliment van Sander gehad. Dat was ook juist de grap. We zaagden elkaar tot het bot toe af. Hoe harder hoe beter. Wat zal ik dat allemaal missen. LIeve Ria en dochters: heel veel sterkte! 
Op 16 januari 2017
om 16:54 getekend door:
A.r.n.o.u.d. .l.i.p.s.
Dit is niet ok
Sander,

30 jaar heb ik nauw met je samengewerkt als vrijwilligster.
De inkopen doen voordat je de avonddienst inging, samen naar de Makro.
Ik was je altijd kwijt, want je was zoals ze dat tegenwoordig noemen aan het netwerken.
Het resultaat was, dat wij een aantal gratis traytjes Extran in konden laden, even het bakje eten van Ria opzij zetten dat zij je meegaf, anders zou je namelijk de gehaktballen bij Pico niet kunnen weerstaan. Maar wat was ik blij dat je toch af en toe die gehaktbal at, zo hielden wij samen de auto namelijk in balans.

De condoleance van de Heinekenleverancier is zo herkenbaar, zo jij, als ik iets te veel patat in de bakjes deed, kreeg ik de mededeling dat je volgende keer bakjes zou bestellen met zijschotten.

Sander, er wordt gezegd dat iedereen een dubbelganger op de wereld heeft. In jou geval is dat onmogelijk, jij was uniek.

Ria, Regina, Karin,en Kleinkinderen, heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Erica 
Op 16 januari 2017
om 16:15 getekend door:
E.r.i.c.a. .e.n. .R.o.b. .L.o.n.d.o.n.
Dit is niet ok
Lieve familie,
Wat zal het raar zijn W.V.H.E.D.W
zonder Sander,maar voor jullie als familie zal dit verlies zwaar zijn.
Wij wensen jullie heel veel sterkte
voor de komende tijd.
Liefs van Nico en Lydia Jonker 
Op 16 januari 2017
om 15:26 getekend door:
N.i.c.o. .e.n. .L.y.d.i.a. .J.o.n.k.e.r.
Dit is niet ok
       1 2 3 4        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Mw. M.J. Post - Wakker
op 12 januari 2017
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Mw. M.J. Post - Wakker:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Sander Post

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop. Een voorbeeld zie je hieronder.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: