Niels van Bennekom

Niels van Bennekom

31 januari 1990 - 27 juli 2010

Herinner je gisteren.
Droom van morgen.
Leef vandaag.

31 januari 1990, 00.30 uur 27 juli 2010, 11.00 uurHet allerliefste is ons ontnomen.

Niels van Bennekom

Marcel en Gusta

Steve

Margot

Vink 15
1722 DR Zuid-Scharwoude

Niels is bij ons thuis waar gelegenheid is tot condoleren op vrijdag 30 juli van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 31 juli van 16.00 tot 18.00 uur.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op maandag 2 augustus om 19.00 uur in het crematorium Schagerkogge te Schagen,
Haringhuizerweg 3.

Na afloop komen wij samen in de ontvangkamer van het crematorium. Iedereen die van Niels hield is welkom


Niels hield van rozen.

Wij zouden het fijn vinden als u uw herinneringen aan Niels
op papier zet voor ons.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 205        Volgende >
Sterkte met dit grote verlies.
R.I.P Niels 
Op 2 augustus 2010
om 15:50 getekend door:
m.o.
Dit is niet ok
Lieve niels,

Heb je maar amper bijna nauwlijks gekent.
Maar dat dit jou moest overkomen raakt me toch wel.:(

Rust in vrede, en ik zal je missen ;)

xx aGnezss 
Op 2 augustus 2010
om 15:41 getekend door:
a.G.n.e.z.s.s.
Dit is niet ok
Lieber Marcel und Familie,

voller Entsetzen haben wir vom tragischen Tod Eures Sohnes Niels erfahren!
In diesen schweren Stunden sind wir in Gedanken bei Euch! Wir wünschen
Euch viel Kraft für die schwere Zeit, die vor Euch liegt.

In freundlicher Verbundenheit

Susanne und Franziska 
Op 2 augustus 2010
om 15:25 getekend door:
S.u.s.a.n.n.e. .K.o.g.e.l.b.e.r.g.
Dit is niet ok
Gusta Marcel Steve en Margot. Ik wil jullie speciaal vandaag nog eens heel veel sterkte wensen . En dat de liefde van alle mensen die met jullie meeleven ,de nachtmerie tijdens en na het afscheid van Niels het iets kunnen verzachten . Ik denk de hele dag aan jullie . Jose Kramer 
Op 2 augustus 2010
om 15:00 getekend door:
J.o.s.e. .K.r.a.m.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Marcel en Gusta

Met verbijstering hoorden wij van het overlijden van Niels. Schokkend. Hier zijn geen woorden voor.
Wij kenden Niels als een hartstikke aardige, positieve en sociale jongen en wensen jullie heel veel kracht bij de verwerking van dit onvoorstelbare verlies.

Jan en Yvon Grondhout 
Op 2 augustus 2010
om 14:58 getekend door:
J.a.n. .G.r.o.n.d.h.o.u.t.
Dit is niet ok
Lieve Niels,

Ben net terug van vakantie en las het bericht dat je bent overleden. Ongelooflijk te bevatten en zo onrechtvaardig.

In de tijd dat ik in de wedstrijdCie bij DNHGC zat deed je wel eens mee aan de wedstrijden. Je kwam dan vaak met je ouders mee. Ik denk dat je toen een jaar of 15 was, getalenteerd, bescheiden, vriendelijk en heel prettig in de omgang. We hadden het wel eens over sport in het algemeen en dat ik skiles had gegeven en leuke avonturen had beleeft toen ik jonger was. En dat jij vast ook hele gave avonturen zou beleven in je verdere leven. Ik geloof niet in een god, maar wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik hoop dat je dan daar alsnog prachtige avonturen mag gaan beleven. Tot ooit!

Lieve Gusta, Marcel, Margot en Steve,

Het zal heel erg zwaar worden en het leven zal waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zijn, maar ik wens jullie heel veel sterkte met dit immense verlies toe. 
Op 2 augustus 2010
om 14:15 getekend door:
S.t.e.f. .B.u.i.z.e.r.
Dit is niet ok
Hallo familie, vrienden

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Tessa, silvy 
Op 2 augustus 2010
om 12:20 getekend door:
s.i.l.v.y.,. .t.e.s.s.a.
Dit is niet ok
Steve, Margot, Marcel, Gusta,

Ik vind het vaak moeilijk wanneer ik mij weer even realiseer dat Niels er nietmeer is. Ik kan mij nieteens voorstelen hoe dit voor jullie is. Veel sterkte daarin.

Ik heb goede herinneringen aan niels en hij was volgens mij ook een persoon die bij zeer veel mensen een indruk heeft achtergelaten.

Het was fijn om met hem om te gaan, je probeert namelijk altijd om te gaan met mensen waarvan je wat kan leren. Zo hoop ik dat ik ooit dezelfde hoeveelheid lef op sociale vlakken zal hebben als hij.

Vergeten zal ik hem nooit.. 
Op 2 augustus 2010
om 11:50 getekend door:
V.i.n.c.e.n.t. .T.e.m.p.e.l.a.a.r.
Dit is niet ok
Ik wil u, vandaag met name, maar ook de komende tijd heel veel sterkte wensen.

Saskia 
Op 2 augustus 2010
om 7:24 getekend door:
S.a.s.k.i.a. .B.o.u.w.e.n.s.
Dit is niet ok
Beste Steve, ouders en zus van Niels,

Mijn vakantie werd afgelopen week ruw onderbroken door een sms bericht vanuit Nederland. Met een rilling in mijn lijf nam ik kennis van het overlijden van Niels. De komende tijd wens ik jullie heel veel sterkte toe bij dit zware verlies.

Thomas Neijenhuis 
Op 2 augustus 2010
om 1:57 getekend door:
t.h.o.m.a.s. .n.e.i.j.e.n.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Lieve Marcel, Gusta, Steve en Margot

Wat een verschrikkelijk bericht, woorden schieten tekort. We wensen jullie alle kracht toe om dit grote verlies te dragen.

Aad en Veroni Pereboom 
Op 1 augustus 2010
om 17:56 getekend door:
A.a.d. .e.n. .V.e.r.o.n.i. .P.e.r.e.b.o.o.m.
Dit is niet ok
beste Steve en familie

ik ben zeer geschokt door het trieste nieuws over jullie dierbare verlies

ik wens jullie ontzettend veel sterkte de komende tijd

Roel (vriend van Steve) 
Op 1 augustus 2010
om 16:56 getekend door:
R.o.e.l.
Dit is niet ok
Beste nabestaanden,

Afgelopen dinsdag las ik in de krant wat er in Groningen was gebeurd. Ik schrok ervan en dacht, als het maar geen bekende is. Enkele minuten later hoorde ik van een klasgenoot van mij, dat het om een bekende ging: onze klasgenoot Niels. Ik was erg geschokt en kon het niet geloven.
Ik heb een paar leuke herinneringen aan Niels. Niels deed net als ik de opleiding SB&RM. Halverwege het schooljaar werd hij samen met zijn Student Company (Wilco, Annika, Marije en Sjoerd) overgeplaatst naar onze klas, de SRV1B klas. De eerste dingen die ik me toen van Niels kon herinneren is dat hij achter in de klas zat tijdens een college. Hij droeg een wit t-shirt met geschreven tekst er op. Waarschijnlijk had hij deze tekst na een avondje stappen verzamelt. Iets van de Blauwe Engel (kroeg in Groningen) stond er opgeschreven. Of Niels op dat moment nuchter was weet ik niet, hij had het erg moeilijk om zijn ogen open te houden. Op een gegeven moment lukte dat niet meer en lag hij heerlijk te slapen achter in de klas.
Niet veel dagen later sprak ik Niels voor het eerst. Het was in de bus van school naar de Grote Markt. We raakten in gesprek en hij ging op dat moment naar Margot, hij vertelde dat hij bij haar sliep omdat hij tijdelijk geen kamer had. Hoe we er op kwamen weet ik niet, maar Niels vertelde me dat hij best in Italië zou willen wonen. Hij zag zich zelf al zitten: samen met zn vrouw op een terras naast een mooi Italiaans huis, met spelende kinderen rondom het huis. Ja, Niels en ik hadden een overeenkomst: we houden beide van Italië! En daar hebben we het toen over gehad.
Ik heb ooit zo hard gelachen om een grap van Niels dat ik moest huilen. We zaten in de kantine en hadden volgens mij iets van een tussenuur. Het was op een donderdag. Woensdagochtend was er college Marketing geweest. Maar omdat dit voor veel studenten te vroeg en te saai was besloten veel klasgenoten om niet heen te gaan. Dit tot grote ergernis van onze docent dhr. Olthof. Hij stond toch z?n best te doen om ons iets bij te brengen. Aan het eind van het college besloot onze docent de afwezige studenten te bellen. Ik was gebeld door dhr. Olthof. Van een klasgenoot die tijdens dit college aanwezig was hoorde ik dat dhr. Olthof ook Niels had proberen te bellen, maar dat hij niet op nam. Ik vroeg donderdag aan Niels: ?ben jij ook gebeld door dhr. Olthof?? Niels zei: ?ik heb wel een gemist nummer van dat tijdstip dus het zal hem wel geweest zijn?. Ik vertelde dat dhr. Olthof zeker niet ?happy? was dat we er niet waren en dit bracht Niels op een idee, hij had immers het nummer van deze docent ;-) Anoniem belde Niels deze docent op zette hem op de speaker, hij nam op. Docent: ?met dhr. Olthof?. Niels: ?STOAN DE KOI-EN AAL OP STAAL?? Vertaling van Gronings naar Nederlands: staan de koeien al op stal? De docent begreep er niks van en Niels herhaalde de vraag: ?STOAN DE KOI-EN AAL OP STAAL?? De docent wist niet wat er bedoelde en vroeg of hij misschien verkeerd was verbonden. Niels vroeg toen: ?DOE BIST TOCH OLTHOF?? ?Ja? antwoordde dhr. Olthof. Maar die begreep er verder niks van en hing de telefoon op. Tja, het klinkt misschien niet zo grappig, maar op dat moment hadden we de grootste lol.
Een erg optimistisch persoon was Niels. Ik herinner me nog dat het 1x zonnig weer was in Nederland. De volgende dag kwam Niels met slippers op school, terwijl het die dag ijskoud was. Maar ja, Niels bleef optimistisch; misschien werd het nog wel mooi weer.
Momenteel doe ik vakantiewerk in Italië en kan helaas niet aanwezig zijn maandag tijdens de uitvaart. Ik wens alle nabestaande veel sterkte toe de komende tijd en in gedachte ben ik bij jullie.
Sterkte.

Annely Meijer
Student Small Business & Retail Management. SRV1B 
Op 1 augustus 2010
om 14:54 getekend door:
A.n.n.e.l.y. .M.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Niels,

Ik kan maar niet geloven dat ik je nooit meer zal zien. Ik ken je al zo lang. Op de tennisbaan hebben we elkaar leren kennen. We hebben samen nog verschillende toernooien gemixed. Het was altijd gezellig met jou, je was altijd in voor een geintje. Samen met jou heb ik m?n eerste prijs gewonnen op een open toernooi. Dat zal ik nooit meer vergeten.
Of die keer dat we uit gingen naar Alkmaar en ik nergens binnen kwam omdat ik nog te jong was en natuurlijk klein ben? Jij hebt toen gepraat als brugman met de bewakers. En met succes! Ik mocht naar binnen.
Altijd als ik je tegen kwam even 3 zoenen en de vraag; hoe is het met jou? Lieve Niels ik zal die spontane ontmoetingen missen.

Marcel, Gusta, Steve en Margot ik wil jullie heel veel sterkte toewensen. 
Op 1 augustus 2010
om 14:40 getekend door:
L.a.u.r.a. .v.a.n. .S.t.r.a.l.e.n.
Dit is niet ok
Puur toevallig op dit register, en dan zie je een naamgenoot staan, zo jong, ongeloofelijk... 
Op 1 augustus 2010
om 5:13 getekend door:
N.i.e.l.s. .v.a.n. .O.o.i.j.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Marcel,Gusta, Steve en Margot

Vanmiddag bij jullie geweest. Ik heb nog nooit zoveel foto's, bloemen en mensen bij een condoleance gezien. Enorm veel mensen die met jullie meeleven...heel bijzonder.Meer kan ik nu niet schrijven. Mijn persoonlijke medeleven heb ik voor jullie op papier gezet. Maandag zal ik opnieuw een kleine troost voor jullie proberen te zijn, om met dit intens grote verdriet te kunnen leven.
liefs Wilma 
Op 1 augustus 2010
om 1:28 getekend door:
W.i.l.m.a.
Dit is niet ok
Beste fam. van Bennekom.

Via de fam. Koster heb ik het afschuwelijke nieuws vernomen, ik ken jullie niet persoonlijk maar wil jullie condoleren met het grote verlies van jullie zoon Niels. Woorden schieten tekort... Ik wens jullie enorm veel kracht en sterkte toe dit enorme verlies te dragen.

Niels, rust in vrede. 
Op 1 augustus 2010
om 0:22 getekend door:
E.s.t.h.e.r. .V.e.r.r.e.i.j.
Dit is niet ok
Beste familie van Bennekom, Ik ken noch u noch wijlen uw zoon Niels. Ik hoorde bij toeval van zijn tragische lot. Zijn overlijden heeft mij bijzonder aangegrepen en geraakt. Alle woorden van troost schieten tekort voor de vreselijke pijn die u voelt. Ik leef met u mee en zal a.s. maadag aan u en Niels denken. Niels ik hoop dat je nu op een plek bent waar je gelukkig bent en waarvandaan je jouw ouders, boer en vriendin de kracht zal geven om ooit door te kunnen gaan. Dat alle herinneringen aan Niels een bron van kracht voor de nabestaanden mogen zijn. Op aarde is een mooie roos in de knop gebroken. De hemel is een bijzondere engel rijker. Heel veel sterkte, kracht en liefde gewenst aan een ieder die van Niels hield.
Beste Niels rust in vrede, helaas ben je veel te vroeg gegaan. 
Op 31 juli 2010
om 23:09 getekend door:
B.r.a.m.
Dit is niet ok
Lieve familie,
Ik hoorde het erge nieuws van mijn ouders en ben ontzettend geschrokken.
Niels was altijd een leuke, lieve, vrolijke en spontane jongen en tot nu mn leukste buurjongen die ik ooit heb gehad.
Helaas zit ik op curacao en kan ik jullie niet persoonlijk condoleren en sterkte wensen, maar moet het via deze manier.
Heel veel sterkte Gusta, Marcel en Steve!
Heel veel liefs, jullie buurmeisje Lisa Stegers 
Op 31 juli 2010
om 22:58 getekend door:
L.i.s.a. .S.t.e.g.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Ik ken jullie niet maar mijn jongste zoon is ook van de leeftijd van Niels.Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van deze ontzettend mooie jongen. Uit alle reacties blijkt dat hij ontzettend geliefd was! Hou je daar aan vast om dit verlies een plekje te geven. Veel liefs van zo maar een moeder. 
Op 31 juli 2010
om 22:29 getekend door:
E.e.n. .m.o.e.d.e.r.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 11       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Fam. van Bennekom
op 28 juli 2010
en blijft zichtbaar tot:
28 juni 2021
Contact met beheerder >
Contact met Fam. van Bennekom:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Niels van Bennekom

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hieronder vindt u de reeds gemaakte boekjes van dit register:
Voorbeeld condoleanceboekje DELA
Boekje gemaakt door: Alexander Roos met 42 pagina's
Bekijken en/of nabestellen >
Niels van Bennekom
Boekje gemaakt door: Steve van Bennekom met 54 pagina's
Bekijken en/of nabestellen >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: